Ухвала
від 29.05.2023 по справі 494/893/23
БЕРЕЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Березівський районний суд Одеської області

29.05.2023

Справа № 494/893/23

Провадження № 2-о/494/45/23

УХВАЛА

29.05.2023 року м. Березівка

Суддя Березівського районного суду Одеської області Римар І.А., ознайомившись з матеріалами цивільної справи №494/893/23 за заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), заінтересована особа: Головне управління Держгеокадастру в Одеській області (вул. Канатна 83, м. Одеса) про встановлення факту належності правовстановлюючого документа-

ВСТАНОВИВ:

25.05.2023 року до Березівського районного суду Одеської області надійшла заява ОСОБА_2 про встановлення факту належності правовстановлюючого документа.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, вищевказана справа передана для розгляду судді Римар І.А.

Відповідно частини третьоїстатті 294Цивільно-процесуальногокодексу України(далі-ЦПК України) передбачено: «Справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду…».

Згідно статті 318 ЦПК України: «У заяві повинно бути зазначено:1) який факт заявник просить встановити та з якою метою; 2) причини неможливості одержання або відновлення документів, що посвідчують цей факт; 3) докази, що підтверджують факт.

Заява відповідає вимогам ЦПК України, підсудна Березівському районному суду Одеської області, підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви або відмови у відкритті провадження відсутні.

Також під час вивчення матеріалів справи, у суду виникла необхідність у залучення в якості зіантересованої особи - Березівську міську раду Березівського району Одеської області.

Згідно ч. 4ст.294Цивільно-процесуальногокодексу України (далі- ЦПК України)справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Відповідно до частини шостої статті 56 ЦПК України передбачено: «Органи державної влади та органи місцевого самоврядування можуть бути залучені судом до участі у справі або брати участь у справі за своєю ініціативою для подання висновків на виконання своїх повноважень. Участь зазначених органів у судовому процесі для подання висновків у справі є обов`язковою у випадках, встановлених законом, або якщо суд визнає це за необхідне».

На підстаі цього, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи: Березівську міську раду Одеської області.

На підставі викладеного, керуючись ст.11,19,293,294,316,318 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа: Головне управління Держгеокадастру в Одеській області про встановлення факту належності правовстановлюючого документа.

Залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи: Березівську міськураду Одеськоїобласті (площа Г.Плієва 9, м. Березівка Одеської області).

Розгляд справи провести в порядку окремого провадження.

Судове засідання призначити на 20.06.2023 року о 11 годині 00 хвилин в приміщенні Березівського районного суду Одеської області.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.Веб-адреса сторінки:http://br.od.court.gov.ua.

Відповідно до п.3Прикінцевих положень Цивільного процесуального кодексу України, під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає.

Суддя І.А. Римар

СудБерезівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення29.05.2023
Оприлюднено30.05.2023
Номер документу111141963
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —494/893/23

Рішення від 20.06.2023

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

Рішення від 20.06.2023

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Березівський районний суд Одеської області

Римар І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні