Ухвала
від 29.05.2023 по справі 478/375/23
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 478/375/23 пров.№ 2/478/106/2023

У х в а л а

І м е н е м У к р а ї н и

29 травня 2023 року . Казанківський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого - судді Іщенко Х.В.,

за участю секретаря Луговської А.І.,

представника позивача прокурора Мачушенко М.В.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів приміщеннісуду смтКазанка цивільнусправу запозовом Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації до Володимирівської сільської ради, ОСОБА_1 , товариства з обмеженою відповідальністю «Новосілля», третя особа на стороні позивача яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології, -

В С Т А Н О В И В:

Баштанська окружна прокуратура Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації звернулась до Казанківського районного суду Миколаївської області з вказаною позовною заявою до Володимирівської сільської ради, ОСОБА_1 , ТОВ «Новосілля», третя особа на стороні позивача яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології.

Ухвалою суду від 30.03.2023 року відкрито провадження у справі та цивільну справу призначено до розгляду у підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження з викликом сторін по справі .

Представник позивача Миколаївської обласної державної адміністрації до підготовчого судового засідання не з`явився, про час та місце підготовчого засідання повідомлені належним чином, надали до суду клопотання про розгляд справи за відсутності їх предстаника та задоволення позову.

Відповідачі до підготовчого судового засідання не з`явилися, про час та місце підготовчого засідання повідомлені належним чином. Представник відповідача Володимирівської сільської ради, надав до суду заяву про розгляд справи у відсутності їх представника та проти задоволення позову не заперечували.

Представник третьої особи до підготовчого судового засідання не з`явився, про час та місце підготовчого засідання повідомлені належним чином, причини їх неявки суду невідомі.

В судовому засіданні суд вислухавши думку представника позивача прокурора Мачушенко М.В., який не заперечував щодо необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті, в порядку підготовчого провадження судом вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду,зважаючи на строки проведення підготовчого судового засідання вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно ч. 5 ст. 200 ЦПК України , суд з`ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Крім того, судом вирішенні питання зазначені вст. 197 ЦПК України, визначена дата, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Суд вислухавши думку представника позивача прокурора Мачушенко М.В., дослідивши матеріали справи, вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до судового розгляду по суті, встановивши порядок дослідження доказів у справі із вступного слова учасників справи, дослідження письмових доказів.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 196, 198, 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовомБаштанської окружної прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації до Володимирівської сільської ради, ОСОБА_1 , товариства з обмеженою відповідальністю «Новосілля», третя особа на стороні позивача яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології по суті на 21 червня 2023 року о 13 год. 10 хв., встановивши порядок дослідження доказів у справі із вступного слова учасників справи, дослідження письмових доказів.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : Х.В.Іщенко

Дата ухвалення рішення29.05.2023
Оприлюднено31.05.2023
Номер документу111151509
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні та розпорядженні пам`яткою археології

Судовий реєстр по справі —478/375/23

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Іщенко Х. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні