Ухвала
від 26.05.2023 по справі 538/1018/23
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/1018/23

Провадження № 2/538/303/23

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

26 травня 2023 року м. Лохвиця

Суддя Лохвицького районного суду Полтавської області Цімбота Л.Г., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "ДІЯТ" , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Миргородська філія Полтавського обласного центру зайнятості про визнання трудових відносин припиненими,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) звернулась до суду з позовом до ТОВ "ДІЯТ" (98000, АР Крим, м. Судак, вул. Жовтнева, 34), третя особа: Миргородська філія Полтавського обласного центру зайнятості (м. Миргород, вул. Гоголя, 94, Полтавської області) про визнання трудових відносин припиненими. В обгрунтування позову посилається на ст.ст. 21, 23, 36 КЗпП України.

Позовна заява складена з дотриманням вимог ст. ст. 175, 177 ЦПК України, справа підсудна Лохвицькому районному суду Полтавської області.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкриті провадження у справі не вбачається.

Згідно правил частини шостої статті 19 ЦПК України зазначений спір є малозначним, а тому відповідно до вимог статті 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Враховуючи, що юридична адреса відповідача знаходиться на тимчасово окупованій території, офіційна електронна адреса не відома, отже про відкриття провадження у справі відповідач має бути повідомлений згідно із порядком, визначеним ст.12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», згідно якої, якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Керуючись ст.ст. 19, 175, 177, 187, 274, 277 ЦПК України, Законом України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», суддя,

п о с т а н о в и в:

Прийняти дорозгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "ДІЯТ", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Миргородська філія Полтавського обласного центру зайнятості про визнання трудових відносин припиненими.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням сторін.

Призначити судовезасідання длярозгляду справипо сутіна 26 червня 2023 року на 10 год. 30 хв., за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 8, Полтавської області, про що повідомити учасників справи, відповідача в порядку ст.12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати позивачу, відповідачу про їх наявність повідомити через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Роз`яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву разом з документами та документів, що підтверджують його надіслання (надання) іншим учасникам, до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити позивачу про право подати відповідь на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання такого відзиву.

Роз`яснити відповідачу право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання відповіді на відзив.

Учасники справиможуть отриматиінформацію посправі наофіційному веб-порталісудової владив Україніза адресою: https://lh.pl.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею. Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяЛохвицького

районного суду Л.Г. Цімбота

Дата ухвалення рішення26.05.2023
Оприлюднено31.05.2023
Номер документу111153869
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання трудових відносин припиненими

Судовий реєстр по справі —538/1018/23

Рішення від 17.07.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

Ухвала від 26.05.2023

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Цімбота Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні