Ухвала
від 01.06.2023 по справі 372/2425/23
ОБУХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 372/2425/23

Провадження № 2-1009/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 червня 2023 року Суддя Обухівського районного суду Київської області Сташків Т.Г., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Обухівської міської ради Київської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В :

До Обухівського районного суду Київської області надійшла вказана позовна заява.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України.

Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження, згідно ст.ст. 185-186 ЦПК України, відсутні.

Справа підсудна даному суду, тому її необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Відповідно до вимог ст. 19, 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.19, 175, 177, 187, 274 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Обухівської міської ради Київської області про визнання права на завершення приватизації земельної ділянки.

Призначити у справі підготовче судове засідання на 10.07.2023року об11год.00хв. за адресою приміщення суду: Київська область, Обухівський район, м. Обухів, вул. Київська, 20.

Витребувати з Обухівської районної нотаріальної контори Київської області належним чином завірену копію спадкової справи № 318/2014, відкритої після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити учасників вказаної справи.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам судового розгляду.

Одночасно учасникам справи роз`яснюється наступне. Не пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу, іншому відповідачу та третій особі у справі копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, направити відповідачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи. Відповідач не пізніше п`яти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається:http://ob.ko.court.gov.ua/.

Копію позовної заяви разом з додатками до неї та ухвалу суду про відкриття провадження направити відповідачам, а позивачу копію ухвали про відкриття провадження.

Повідомити учасників справи, що всі письмові пояснення та інші документи по справі можуть бути подані засобами поштового зв`язку, а також подані на електронну адресу суду inbox@ob.ko.court.gov.ua з зазначенням номеру справи та прізвища судді у справі та скріплення їх Електронним цифровим підписом.

Повідомити сторін про можливість участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами суду з використанням власних технічних засобів, через підсистему «Електронний суд».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : Т.Г. Сташків

СудОбухівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення01.06.2023
Оприлюднено05.06.2023
Номер документу111252539
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них:

Судовий реєстр по справі —372/2425/23

Рішення від 04.08.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Сташків Т. Г.

Ухвала від 10.07.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Сташків Т. Г.

Рішення від 10.07.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Сташків Т. Г.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Сташків Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні