Ухвала
від 21.10.2021 по справі 200/13295/18
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 200/13295/18

Провадження №2/932/3550/21

У Х В А Л А

I М Е Н Е М У К Р А I Н И

21 жовтня 2021 року Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Кудрявцевої Т.О.

при секретарі Скопа Н.О.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Дніпро цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «АРЛЕВИЛЬ», Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСБКЕ МАЙБУТНЄ», треті особи - приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Хайкина Олена Леонідівна, Товариство з обмеженою відповідальністю

«НАДЛАН-33», ОСОБА_4 », про визнання договорів купівлі-продажу недійсними, визнання недійсним акту, скасування рішень про державну реєстрацію прав та ix обтяжень, визнання права власності, витребування нерухомого майна, -

ВСТАНОВИВ:

В підготовчому засіданні позивачем з представником заявлене клопотання про виключення Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ» з числа відповідачіву даній цивільнійсправі тапро виключенняТовариства з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33» з числа третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги у даній цивільній справі, оскільки в зв`язку зі зменшенням розміру позовних вимог позивачем будь-які вимоги саме до відповідача Благодійна організація«БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД«ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ»відсутні,решту позовних вимог,заявлених доінших відповідачіву данійсправі,позивач зпредставником підтримали. Такожпозивач зпредставником просилипередати дану цивільнусправу длярозгляду за підсудністюна розгляддо Яремчанського міського суду Івано-Франківської області, посилаючись на те, що після зменшення позовних вимог позивачем в межах данох справи немає спору про нерухоме майно, яке б знаходилось в межах територіальної юрисдикції Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, тому дана справа не підсудна Бабушкінському районному суду м. Дніпропетровська, про що надали відповідну заяву.

В підготовчому засіданні представник Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ» не заперечувала проти задоволення клопотання.

Впідготовчому засіданніпредставник Товариства з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33» не заперечувала проти задоволення клопотання.

Інші учасники справи в підготовче засідання не з`явились, про день, час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином.

Розглянувши клопотання, вислухавши учасників справи та їх представників, ознайомившись з матеріалами справи, суд вважає, що заявлене клопотання підлягає задоволенню.

У відповідності до ч.1 ст. 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Право учасників справи на подання заяв та клопотань передбачено п.3 ч.1 ст. 43 ЦПК України.

Відповідно до положень ст. 50 ЦПК України, позов може бути пред`явлений спільно кількома позивачами або до кількох відповідачів. Кожен із позивачів або відповідачів щодо другої сторони діє в цивільному процесі самостійно. Участь у справі кількох позивачів і (або) відповідачів (процесуальна співучасть) допускається, якщо: 1) предметом спору є спільні права чи обов`язки кількох позивачів або відповідачів; 2) права та обов`язки кількох позивачів чи відповідачів виникли з однієї підстави; 3) предметом спору є однорідні права і обов`язки.

Положеннями ст. 51 ЦПК України передбачено, що суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача. Якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Відповідно до змісту ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до ч.1 ст. 30 ЦПК України позови, що виникають із приводу нерухомого майна, пред`являються за місцезнаходженням майна або основної його частини. Якщо пов`язані між собою позовні вимоги пред`явлені одночасно щодо декількох об`єктів нерухомого майна, спір розглядається за місцезнаходженням об`єкта, вартість якого є найвищою.

Пленум Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ в п. 42постанови від 01 березня 2013 року N 3 "Про деякі питання юрисдикції загальних судів та визначення підсудності цивільних справ"роз`яснив, що виключну підсудність встановлено для позовів, що виникають із приводу нерухомого майна. Згідно з положеннямист. 181 ЦК Українидо нерухомого майна належать: земельні ділянки, а також об`єкти, розташовані на них, переміщення яких є неможливим без їх знецінення та зміни їх призначення.

Як наголошено у постанові Верховного Суду від 10 квітня 2019 року у справі N 638/1988/17, правила виключної підсудності застосовуються до позовів з приводу нерухомого майна, стосуються позовів з приводу будь-яких вимог, пов`язаних з правом особи на нерухоме майно: земельні ділянки, будинки, квартири тощо, зокрема щодо права власності на нерухоме майно, а також щодо речових прав на нерухоме майно, дійсності (недійсності) договорів щодо такого майна або спорів з приводу невиконання стороною договору, об`єктом якого є нерухоме майно.

Упостанові від 09 вересня 2020 року у справі N 910/6644/18 Верховний Суддійшов висновку про те, що виключна підсудність застосовується до тих позовів, вимоги за якими стосуються нерухомого майна як безпосередньо, так і опосередковано, а спір може стосуватися як правового режиму нерухомого майна, так і інших прав та обов`язків, що пов`язані із нерухомим майном.

Згідно з ч. 4 ст. 263ЦПК України привиборі і застосуванні норми права до спірних правовідносин суд враховує висновки щодо застосування норм права, викладені в постановах Верховного Суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 181ЦК України донерухомих речей (нерухоме майно, нерухомість) належать земельні ділянки, а також об`єкти, розташовані на земельній ділянці, переміщення яких є неможливим без їх знецінення та зміни їх призначення.

Упостанові від 16 лютого 2021 року у справі N 911/2390/18 Велика ПалатаВС визначила, що словосполучення "з приводу нерухомого майна" у ч. 3ст. 30 ЦПК Українинеобхідно розуміти таким чином, що правила виключної підсудності поширюються на будь-які спори, які стосуються прав та обов`язків, що пов`язані з нерухомим майном. У таких спорах нерухоме майно не обов`язково виступає як безпосередній об`єкт спірних правовідносин.

Позиція Великої Палати ВС ґрунтується, зокрема, на висновку про те, що, враховуючи аналіз змін у законодавчому регулюванні та лексичне тлумачення поняття, виключна підсудність справ застосовується до відповідних правовідносин загалом, а не щодо їх окремих складових.

Частиною 1 ст. 378 ЦПК України передбачено, що судове рішення, яким закінчено розгляд справи, підлягає скасуванню з направленням справи на розгляд за встановленою законом підсудністю, якщо рішення прийнято судом з порушенням правил територіальної юрисдикції (підсудності).

Згідно до п.1 ч.1 ст. 31 ЦПК України суд передаєсправу нарозгляд іншомусуду,якщо: справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду. Відповідно до ч.3 цієї статті, передача справи на розгляд іншого суду за встановленою цим Кодексом підсудністю з підстави, передбаченої пунктом 1 частини першої цієї статті, здійснюється на підставі ухвали суду не пізніше п`яти днів після закінчення строку на її оскарження, а в разі подання скарги - не пізніше п`яти днів після залишення її без задоволення.

У відповідності до ст. 32 ЦПК України спори міжсудами пропідсудність недопускаються.

Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленомустаттею 31цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Впровадженні Бабушкінськогорайонного судум.Дніпропетровська перебуваєцивільна справаза позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Товариства з обмеженою відповідальністю «АРЛЕВИЛЬ»,Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСБКЕМАЙБУТНЄ», треті особи - приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Хайкина Олена Леонідівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33», ОСОБА_4 »,про визнаннядоговорів купівлі-продажунедійсними,визнання недійсним акту, скасування рішень про державну реєстраціюправ та ix обтяжень, визнання права власності,витребування нерухомогомайна,в якомупозивач просив визнати недійсним з моменту укладення договору купівлі-продажу 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинку за адресою АДРЕСА_1 від 11.10.2017року, посвідченого приватним нотаріусом Дніпровськогоміського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрованого в реєстрі за № 1172; про визнання недійсним э моменту укладеннядоговору провнесення змін№ lдо договору купівлі-продажу 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинкуза адресою АДРЕСА_1 від 11.10.2017року,посвідченого приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрованого в реєстрі за № 1177; про визнання недійсним акту приймання-передачі, б/н, виданого 14.11.2017 року, видавник Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33», код ЄДРПОУ 34657108, ОСОБА_2 , PHOKПП НОМЕР_1 ; про скасування рішенняприватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л. про державну реєстрацію прав та ix обтяжень №38194320про державну реєстраціюза Товариством з обмеженою відповідальністю «НАДЈІАН-33»,код ЄДРПОУ 34657108,права власності на напівзруйнований житловий будинок за адресою АДРЕСА_1 ; про витребування у Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ», код ЄДРПОУ 43639697, на користь ОСОБА_1 , PHOKПП НОМЕР_2 , 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинку за адресою АДРЕСА_1 .

Також позивач у позові просив:

-визнати недійсним з моменту укладення договір купівлі-продажу частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:2399, площею 0,3474га від 03.02.2018 року, посвідчений приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрований в реєстрі за № 91; скасувати рішення приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л., про державну реєстрацію прав та їх обтяжень № 39500222 від 03.02.2018 року про державну реєстрацію за ОСОБА_2 права власності на частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:2399, площею 0,3474га від 03.02.2018 року;

-визнати недійсним з моменту укладення договір купівлі-продажу частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:0507, площею 0,1524га від 03.02.2018 року, посвідчений приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрований в реєстрі за № 82; скасувати рішення приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л., про державну реєстрацію прав та їх обтяжень № 39500034 від 03.02.2018 року про державну реєстрацію за ОСОБА_2 права власності на частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:0507, площею 0,1524га;

-визнати недійсним з моменту укладення договір купівлі-продажу частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:1596, площею 0,0355га від 03.02.2018 року, посвідчений приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрований в реєстрі за № 88; скасувати рішення приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л., про державну реєстрацію прав та їх обтяжень № 39500154 від 03.02.2018 року про державну реєстрацію за ОСОБА_2 права власності на частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:1596, площею 0,0355га;

-визнати недійсним з моменту укладення договір купівлі-продажу частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:1592, площею 0,0608га від 03.02.2018 року, посвідчений приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрований в реєстрі за № 85; скасувати рішення приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л., про державну реєстрацію прав та їх обтяжень № 39500104 від 03.02.2018 року про державну реєстрацію за ОСОБА_2 права власності на частини земельної ділянки, кадастровий номер 2611092001:22:002:1592, площею 0,0608га;

-визнати за ОСОБА_1 право власності на 1/2 частки земельної ділянки, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , площею 0,3474 га, кадастровий номер : 2611092001:22:002:2399, яке було набуте за рішенням Поляницької сільської ради Яремчанської міської ради від 27.11.2017 року, серія та номер: 169-19-2017;

-визнати за ОСОБА_1 право власності на 1/2 частки земельної ділянки, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , площею 0,1524 га, кадастровий номер: 2611092001:22:002:0507, яке було набуте за договором купівлі-продажу, посвідченим приватним нотаріусом Яремчанського міського нотаріального округу Фріс П.Л. 30.01.2014 року за реєстровим № 75;

-визнати за ОСОБА_1 право власності на 1/2 частки земельної ділянки, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , площею 0,0355 га, кадастровий номер: 2611092001:22:002:1596, яке було набуте за договором купівлі-продажу, посвідченим приватним нотаріусом Яремчанського міського нотаріального округу Фріс П.Л. 19.12.2013 року за реєстровим № 745;

-визнати за ОСОБА_1 право власності на 1/2 частки земельної ділянки, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , площею 0,0608 га, кадастровий номер: 2611092001:22:002:1592, яке було набуте за договором купівлі-продажу, посвідченим приватним нотаріусом Яремчанського міського нотаріального округу Фріс П.Л. 19.12.2013 року за реєстровим № 744;

-витребувати у ТОВ «АРЛЕВИЛЬ» на користь ОСОБА_1 частини земельних ділянок кадастровий номер 2611092001:22:002:2399, площею 0,3474 га, 2611092001:22:002:0507, площею 0,1524 га, 2611092001:22:002:1596, площею 0,0355 га, 2611092001:22:002:1592, площею 0,0608 га.

31.10.2021року позивачем булаподана досуду заявапро зменшенняпозовних вимог,у якійвін зазначив,про зменшенняним позовнихвимог вчастині залишеннябез розглядупозовних вимогщодо визнання недійсним з моменту укладення договору купівлі-продажу 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинку за адресою АДРЕСА_1 від 11.10.2017року, посвідченого приватним нотаріусом Дніпровськогоміського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрованого в реєстрі за № 1172; про визнання недійсним э моменту укладеннядоговору провнесення змін№ lдо договору купівлі-продажу 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинкуза адресою АДРЕСА_1 від 11.10.2017року,посвідченого приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрованого в реєстрі за № 1177; про визнання недійсним акту приймання-передачі, б/н, виданого 14.11.2017 року, видавник Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33», код ЄДРПОУ 34657108, ОСОБА_2 , PHOKПП НОМЕР_1 ; про скасування рішенняприватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л. про державну реєстрацію прав та ix обтяжень №38194320про державну реєстраціюза Товариством з обмеженою відповідальністю «НАДЈІАН-33»,код ЄДРПОУ 34657108,права власності на напівзруйнований житловий будинок за адресою АДРЕСА_1 ; про витребування у Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ», код ЄДРПОУ 43639697, на користь ОСОБА_1 , PHOKПП 2928027171, 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинку за адресою АДРЕСА_1 .

Ухвалою Бабушкінськогорайонного судум.Дніпропетровська від 21.10.2021року задоволеновказане клопотанняпозивача тазалишено безрозгляду йогопозов в частині позовних вимог про визнання недійсним з моменту укладення договору купівлі-продажу 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинку за адресою АДРЕСА_1 від 11.10.2017року, посвідченого приватним нотаріусом Дніпровськогоміського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрованого в реєстрі за № 1172; про визнання недійсним э моменту укладеннядоговору провнесення змін№ lдо договору купівлі-продажу 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинкуза адресою АДРЕСА_1 від 11.10.2017року,посвідченого приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиною О.Л., зареєстрованого в реєстрі за № 1177; про визнання недійсним акту приймання-передачі, б/н, виданого 14.11.2017 року, видавник Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33», код ЄДРПОУ 34657108, ОСОБА_2 , PHOKПП НОМЕР_1 ; про скасування рішенняприватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Хайкиної О.Л. про державну реєстрацію прав та ix обтяжень №38194320про державну реєстраціюза Товариством з обмеженою відповідальністю «НАДЈІАН-33»,код ЄДРПОУ 34657108,права власності на напівзруйнований житловий будинок за адресою АДРЕСА_1 ; про витребування у Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ», код ЄДРПОУ 43639697, на користь ОСОБА_1 , PHOKПП 2928027171, 1/4 частини напівзруйнованого житлового будинку за адресою АДРЕСА_1 .

Таким чином, із позовних вимог позивача, які після часткового залишення без розгляду його позовних вимог є предметом позову у даній справі, є заявлені позивачем позовні вимоги до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Товариства з обмеженою відповідальністю «АРЛЕВИЛЬ», і відповідно до змісту позову, належними третіми особами без самостійних вимог у даній справі є приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Хайкина Олена Леонідівна, ОСОБА_4 ».

Зважаючи на викладене, є таким, що підлягає задоволенню, клопотання позивача з представником про виключення із складу учасників справи: Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ» з числа відповідачіву даній цивільнійсправі тапро виключенняТовариства з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33» з числа третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог.

Отже, оскільки із позовних вимог позивача, які після часткового залишення без розгляду його позовних вимог, є предметом позову у даній справі, вбачається наявність спору, який стосується нерухомого майна, а саме земельних ділянок, які розташовані за адресою: Івано-Франківська область, м. Яремче, с. Поляниця, дана цивільна справа не підлягає розгляду в Бабушкінському районному суді м. Дніпропетровська, а підлягає направленню для розгляду за правилами виключної підсудності за місцем розташування спірного нерухомого майна до Яремчанського міського суду Івано-Франківської області, таким чином клопотання позивача та його представника підлягає задоволенню у повному обсязі.

На підставівикладеного, керуючисьст.ст.30-32,43,49,53,197,260 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Виключити Благодійну організацію «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ» з числа відповідачіву цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «АРЛЕВИЛЬ», Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ», треті особи - приватний нотаріус Дніпровського міськогонотаріального округуХайкина Олена Леонідівна,Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33», ОСОБА_4 », про визнання договорівкупівлі-продажунедійсними,визнання недійснимакту,скасування рішеньпро державнуреєстрацію прав та ix обтяжень, визнання права власності, витребування нерухомого майна.

Виключити Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33» з числа третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «АРЛЕВИЛЬ», Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЄВРЕЙСЬКЕ МАЙБУТНЄ», треті особи - приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Хайкина Олена Леонідівна, Товариство з обмеженою відповідальністю «НАДЛАН-33», ОСОБА_4 », про визнання договорів купівлі-продажу недійсними, визнання недійсним акту, скасування рішень про державну реєстрацію прав та ix обтяжень, визнання права власності, витребування нерухомого майна.

Цивільнусправу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Товариства з обмеженою відповідальністю «АРЛЕВИЛЬ», треті особи - приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Хайкина Олена Леонідівна, ОСОБА_4 »,про визнання договорів купівлі-продажу недійсними, скасування рішеньпро державнуреєстрацію правта ixобтяжень,визнання прававласності,витребування нерухомогомайна - передачі на розгляд до Яремчанського міського суду Івано-Франківської області.

Апеляційну скаргу на ухвалу суду може бути подано в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду через Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.Учасник справи,якому повного тексту ухвалисуду не було вручено у день її проголошення a6o складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження,якщо апеляційна скаргаподана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому повного тексту ухвали суду.

Суддя Т.О. Кудрявцева

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення21.10.2021
Оприлюднено09.06.2023
Номер документу111368618
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —200/13295/18

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Ваврійчук Т. Л.

Ухвала від 19.01.2022

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Литвиненко І. Ю.

Ухвала від 21.10.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 21.10.2021

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні