Ухвала
від 08.06.2023 по справі 187/717/23
ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 187/717/23

2/0187/173/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"08" червня 2023 р. смт Петриківка

Петриківський районний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Говорухи В.О., за участю секретаря судового засідання Єрмолаєвої О.В., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 ,яка дієв інтересахмалолітнього ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 , яка діє в інтересах неповнолітньої ОСОБА_4 , про встановлення факту батьківства, треті особи, що не заявляють самостійних вимог: Орган опіки та піклування Петриківської селищної ради, Царичанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Дніпровському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Петриківська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області, за участі позивачки ОСОБА_1 , відповідачки ОСОБА_3 , -

Встановив:

24.04.2023 до Петриківського районного суду Дніпропетровської області надійшов позов ОСОБА_1 , яка діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 про встановлення факту батьківства, заінтересовані особи: Орган опіки та піклування Петриківської селищної ради, Царичанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Дніпровському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), третя особа: Петриківська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області.

З урахуванням положень ч.3 ст. 14 ЦПК України справа передана для розгляду головуючому судді Говорусі В.О.

З метою визначення підсудності, 27.04.2023 на підставі частини 8 статті 187 ЦПК України, надано запит до Єдиного державного демографічного реєстру.

Згідно з відповіддю № 49311 від 27.04.2023 з Єдиного державного демографічного реєстру ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвалою судді від 27.04.2023 позовну заяву залишено без руху, яку позивач виконав, надавши до суду позовну заяву, визначивши склад учасників справи позовного провадження відповідно до правовідносин, що виникли.

17.05.2023 відкрито провадження у вказаній справі, визначено справу розглядати у порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Під час підготовчого провадження з`ясовано, що сторони не бажають укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду та провести врегулювання спору за участю судді.

Позивачка ОСОБА_1 у судовому засіданні підтримала позовні вимоги та не заперечувала проти призначення справи до розгляду по суті.

Відповідачка ОСОБА_3 у судовому засіданні заперечувала проти позовних вимог, 07.06.2023 надала до суду відзив на позов. Проти призначення справи до судового розгляду по суті не заперечувала.

Представники третіх осіб у судове засідання не з`явилися. Від завідувача Петриківської державної нотаріальної контори Дніпропетровської області до суду надано клопотання про розгляд справи без присутності нотаріуса.

Визначено предмет спору та характеру спірних правовідносин і позовних вимог та склад учасників судового процесу.

Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, докази сторін відносно таких обставин та з`ясовано, що сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі.

Визначено порядокрозгляду справи для чого визначено дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті та встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

З`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат.

Керуючись статтями 189-200 ЦПК України, суд

Постановив:

Закрити підготовче провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 ,яка дієв інтересахмалолітнього ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 , яка діє в інтересах неповнолітньої ОСОБА_4 , про встановлення факту батьківства, треті особи, що не заявляють самостійних вимог: Орган опіки та піклування Петриківської селищної ради, Царичанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Дніпровському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Петриківська державна нотаріальна контора Дніпропетровської області та призначити справу до судового розгляду по суті на 22 червня 2023 року о 09-00 годині в залі № 2 Петриківського районного суду Дніпропетровської області.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя:В. О. Говоруха

Дата ухвалення рішення08.06.2023
Оприлюднено09.06.2023
Номер документу111400366
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту батьківства,

Судовий реєстр по справі —187/717/23

Рішення від 25.07.2023

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Рішення від 25.07.2023

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 08.06.2023

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Говоруха В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні