Ухвала
від 07.06.2023 по справі 335/1660/23
ЗАПОРІЗЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Дата документу 07.06.2023 Справа № 335/1660/23

Запорізький Апеляційний суд


ЄУН 335/1660/23

Пр. № 22-ц/807/981/23

УХВАЛА

07 червня 2023 року м. Запоріжжя

Запорізький апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді (судді-доповідача) Гончар М.С.

суддів Маловічко С.В., Подліянової Г.С.,

за участі секретаря Камалової В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції апеляційні скарги:

1.Товариства з обмеженою відповідальністю «АЗОВПРОМЕНЕРГО» в особі представника Гончаренко Наталії Андріївни, як особи, що не приймала участі у справі,

2.ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ І ЕЙБІ в особі представника Шипоши Крістіни Ігорівни, як особи, що не приймала участі у справі,

3.ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ ІІ ЕЙБІ в особі представника Шипоши Крістіни Ігорівни, як особи, що не приймала участі у справі,

4.Товариства з обмеженою відповідальністю «АЗОВІНВЕСТПРОМ» в особі представника Грунської Марти Олександрівни, як особи, що не приймала участі у справі,

у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Компанія з управління активами «СЛАВУТИЧ-ІНВЕСТ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок активів Пайового венчурного інвестиційного фонду недиверсифікованого виду закритого типу «Фінансові стратегії», про стягнення заборгованості, штрафу та пені за договором,

за виділеними матеріалами справи ЄУН № 335/1660/23,

ВСТАНОВИВ:

Дана справа перебуває у провадженні апеляційного суду.

У судовому засіданні 07 червня 2023 року представники ТОВ «АЗОВПРОМЕНЕРГО» і ТОВ «АЗОВІНВЕСТПРОМ» - Грунська М.О. та ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ І ЕЙБІ іІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ ІІ ЕЙБІ - Шипоша К.І., як представники апелянтів, які не є учасниками цієї справи, заявили усне клопотання відкладення розгляду цієї справи в режимі відеоконфернції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Демиденко Д.А. проти задоволення апеляційним судом вказаного клопотання представників апелянтів не заперечувала, на запитання апеляційного суду у тому числі повідомила, що копія Статуту відповідача була надана останнім у матеріали цієї справи, яка перебуває на теперішній час на розгляді у суді першої інстанції.

Належним чином повідомлені апеляційним судом про дату, час і місце розгляду цієї справи позивач та представник відповідача у дане судове засідання не з`явились, про причини своєї неявки апеляційний суд не повістили, клопотань про відкладення розгляду цієї справи апеляційному суду не подала. Їх неявка при вищевикладених обставина не перешкоджала розгляду цієї справи апеляційним силу в силу вимог ст. 372 ч. 2 ЦПК України.

В силу п. 15.10 Перехідних положень ЦПК України у разі необхідності суд апеляційної інстанції може витребувати також копії інших матеріалів справи.

В силу вимог ст. 81 ч. 7 ЦПК України суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали (ст. 84 ч. 7 ЦПК України). Відповідно до ст. 258 ч. 1 п. 1 ЦПК України ухвала суду є судовим рішенням. Ухвала апеляційного суду набирає законної сили негайно з дня її прийняття. Згідно із ст. 18 ч. 1 ЦПК України судові рішення, що набрали законної сили, обов`язкові для всіх …підприємств, установ, організацій. Невиконання судового рішення є підставою для відповідальності, встановленої законом (ч. 2 ст. 18 ЦПК України).

При вищевикладених обставинах, керуючись ст. ст. 212, 381 ч. 1, п. 15.10 Перехідних положень ЦПК України, апеляційний суд

УХВАЛИВ:

Усне клопотання представника ТОВ «АЗОВПРОМЕНЕРГО», ТОВ «АЗОВІНВЕСТПРОМ» адвоката Грунської Марти Олександрівни, як осіб, що не приймали участі у справі; представника ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ І ЕЙБІ, ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ ІІ ЕЙБІ адвоката Шипоши Крістіни Ігорівни, як осіб, що не приймали участі у справі про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цій справі задовольнити.

Забезпечити участь представника ТОВ «АЗОВПРОМЕНЕРГО», ТОВ «АЗОВІНВЕСТПРОМ» адвоката Грунської Марти Олександрівни, як осіб, що не приймали участі у справі; представника ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ І ЕЙБІ, ІСТ РЕНЬЮЕБЛ ЗОФІЯ ІІ ЕЙБІ адвоката Шипоши Крістіни Ігорівни, як осіб, що не приймали участі у справі про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференціїу розгляді справи в судовому засіданні, яке призначене на 16 серпня 2023 року о 13 годині 40 хвилин в приміщенні Запорізького апеляційного суду за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 162 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за:

поштовою адресою адвоката Грунської Марти Олександрівни ІНФОРМАЦІЯ_1 (тел. НОМЕР_1 ).

поштовою адресою адвоката Шипоши Крістіни Ігорівни ІНФОРМАЦІЯ_2 (тел. НОМЕР_2 ).

Судове засідання відбудеться 16 серпня 2023 року о 13 годині 40 хвилин в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Витребувати у відповідача Приватного акціонерного товариства «Компанія з управління активами «СЛАВУТИЧ-ІНВЕСТ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок активів Пайового венчурного інвестиційного фонду недиверсифікованого виду закритого типу «Фінансові стратегії», та Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя належним чином завірену копію Статуту відповідача у цій справі для огляду та долучення до виділених матеріалів справи ЄУН 335/1660/23, які вже наявні в апеляційному суді.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам та апелянтам цієї справи для відома, відповідачу та суду першої інстанції для виконання.

Встановити строк для виконання цієї ухвали до 28.06.2023 року.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з дня її прийняття, підлягає негайному виконанню, окремому оскарженню у касаційному порядку не підлягає.

Головуючий суддяСуддяСуддяГончар М.С. Маловічко С.В.Подліянова Г.С.

Дата ухвалення рішення07.06.2023
Оприлюднено13.06.2023
Номер документу111409315
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості, штрафу та пені за договором, за виділеними матеріалами справи ЄУН № 335/1660/23

Судовий реєстр по справі —335/1660/23

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Антоненко Наталія Олександрівна

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Постанова від 16.08.2023

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Постанова від 16.08.2023

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Калюжна В. В.

Ухвала від 11.05.2023

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Гончар М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні