Ухвала
від 02.06.2023 по справі 477/785/22
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД

Миколаївської області

Справа №477/785/22

Провадження №2/477/23/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

02 червня 2023 року Жовтневий районний суд Миколаївської області

у складі: головуючого у справі судді Глубоченка С.М.,

за участі секретаря судового засідання Резуник Т.В.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

представників відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Миколаєві цивільну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ»

до відповідачів:

фермерського господарства «МАРІАНД»,

товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО ЕКСПОРТ МИКОЛАЇВ»,

фермерського господарства «ЗЕРНОГРАД-V»,

товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОХОЛДИНГ ДАР»,

фермерського господарства «Південні лани»,

товариства з обмеженою відповідальністю «Діонісій VN»,

ОСОБА_4 ,

ОСОБА_5 ,

ОСОБА_6 ,

ОСОБА_7 ,

ОСОБА_8 ,

ОСОБА_9 ,

ОСОБА_10 ,

ОСОБА_11 ,

ОСОБА_12 ,

ОСОБА_13 ,

ОСОБА_14 ,

ОСОБА_15 ,

ОСОБА_16 ,

ОСОБА_17 ,

ОСОБА_18 ,

ОСОБА_19 ,

ОСОБА_20 ,

ОСОБА_21 ,

ОСОБА_22 ,

ОСОБА_23 ,

ОСОБА_24 ,

ОСОБА_25 ,

ОСОБА_26 ,

ОСОБА_27 ,

ОСОБА_28 ,

ОСОБА_29 ,

ОСОБА_30 ,

ОСОБА_31 ,

ОСОБА_32 ,

ОСОБА_33 ,

ОСОБА_34 ,

ОСОБА_35 ,

ОСОБА_36 ,

ОСОБА_37 ,

ОСОБА_38 ,

ОСОБА_39 ,

ОСОБА_40 ,

ОСОБА_41 ,

третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету споруна сторонівідповідачів

ОСОБА_42 головний спеціаліст-державний реєстратор управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області,

треті особиз самостійнимивимогами щодопредмету споруна стороніпозивача

приватне акціонерне товариство «Лебединський насіннєвий завод»,

товариство з обмеженою відповідальністю «Байєр»

про визнання правочинів недійсними та скасування рішень державного реєстратора

ВСТАНОВИВ:

19 вересня 2022 року позивач товариство з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ» звернулось до суду із позовом до відповідачів фермерського господарства «МАРІАНД», товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО ЕКСПОРТ МИКОЛАЇВ», фермерського господарства «ЗЕРНОГРАД-V», товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОХОЛДИНГ ДАР», ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , фермерського господарства «Південні лани», товариства з обмеженою відповідальністю «Діонісій VN», ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 , ОСОБА_29 , ОСОБА_30 , ОСОБА_31 , ОСОБА_32 , ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , ОСОБА_36 , ОСОБА_37 , ОСОБА_38 , ОСОБА_39 , ОСОБА_40 , ОСОБА_41 про визнання правочинів недійсними та скасування рішень державного реєстратора.

Ухвалою від 18 жовтня 2022 року позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ» прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі. Призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою суду від 01 грудня 2022 року вжито заходи забезпечення позову.

Ухвалою суду від 21 листопада 2022 року підготовче судове засідання відкладено на 19 грудня 2022 року.

У зв`язку з неявкою у підготовче судове засідання 19 грудня 2022 року представника позивача, підготовче судове засідання відкладено на 16 січня 2023 року.

16 січня 2023 року підготовче судове засідання не відбулося через знеструмлення електромережі суду та вихід з ладу сервера автоматизованої системи.

18 січня 2023 року справа направлена до Миколаївського апеляційного суду.

30 січня 2023 року від представника позивача надійшло клопотання про витребування доказів.

27 березня 2023 року справа повернута з Миколаївського апеляційного суду до Жовтневого районного суду Миколаївської області.

Розгляд справи в підготовчому судовому засіданні призначено на 28 квітня 2023 року.

20 квітня 2023 року від представника позивача надійшло клопотання про витребування доказів.

Підготовче судове засідання 28 квітня 2023 року не відбулось, через зайнятість головуючого у справі по розгляду інших невідкладних справ у межах виконання обов`язків з судового контролю за дотриманням прав, свобод та законних інтересів осіб у кримінальному провадженні, передбаченому процесуальним законом (виконання повноважень слідчого судді).

Підготовче судове засідання 26 травня 2023 року не відбулось, через перебування головуючого у справі в нарадчій кімнаті по справі 477/130/23 (провадження 1-кс/477/269/23).

У підготовчому судовому засіданні 02 червня 2023 року представник позивача адвокат Сидоренко Т.В. заявила клопотання про витребування доказів та підтримала раніше подані клопотання про витребування доказів та просила суд:

1) витребувати від Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області:

належним чином засвідчені копії всіх документів, які стали підставою для реєстрації державним реєстратором Зимою Оксаною Миколаївною Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області припинення іншого речового права (права оренди) за договорами оренди землі укладених з товариством з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ» з кадастровими номерами згідно переліку;

належним чином засвідчені копії документів, які стали підставою для реєстрації державним реєстратором Зимою Оксаною Миколаївною Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області права оренди земельної ділянки за договорами оренди землі, зареєстровані за підприємствами із земельними ділянками згідно переліку;

2) витребувати від приватного нотаріуса Миколаївського міського нотаріального округу Миколаївської області Валієвої В.В.:

) копію довіреності від 30 листопада 2021 року, зареєстрованої в реєстрі за №1978 та копії всіх документів на підставі яких була посвідчена вказана довіреність;

відомості про скасування довіреності від 30 листопада 2021 року, зареєстрованої в реєстрі за №1978;

3) витребувати від ГУ НП в Миколаївській області інформацію про стан досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №12021150000000445 від 17 грудня 2021 року;

4) витребувати від Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради копію статуту товариства з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ» станом на листопад 2021 року.

У підготовчому судовому засіданні представники відповідачів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 у задоволенні клопотання про витребування доказів просили відмовити через необґрунтованість, оскільки не доведено яким чином витребувані докази стосуються предмету спору, не надано доказів самостійного одержання витребуваних доказів, вказуючи, що позивачем пропущено строк подання вказаного клопотання та його дії направлені виключно на затягування строків розгляду справи.

Крім цього, учасники справи висловились про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Заслухавши позиції учасників справи, дослідивши матеріали справи в межах підготовчого провадження, суд установив наступне.

Згідно частини першої та частини третьої статті 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Згідно статей 76, 77 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Відповідно до статті 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

У такому клопотанні повинно бути зазначено:

1) який доказ витребовується;

2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати;

3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа;

4) вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

Зі змісту позову вбачається, що оспорювані правочини, на думку позивача, вчинені з порушенням чинного законодавства, зокрема під час дії фінансової аграрної розписки, що унеможливлювало укладення будь-яких правочинів щодо земельних ділянок за спірними договорами. Після дострокового розірвання договорів оренди землі були укладені оспорювані правочини з наступною реєстрацією, в тому числі, за відповідачем ТОВ «АГРОХОЛДИНГ ДАР» права оренди на земельні ділянки.

Також, як зазначила представник позивача, керівник на час дострокового розірвання договорів оренди землі діяв не в інтересах підприємства та всупереч статутній діяльності.

Оскільки предметом доказування в частині визнання недійсними угод про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок є дотримання чи недотримання законодавства під час їх укладання, на що, також, посилалась представник позивача, копії всіх документів, які стали підставою для реєстрації припинення іншого речового права (права оренди) за договорами оренди землі, укладених з товариством з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ», копії довіреності від 30 листопада 2021 року та відомості про її скасування, інформація про стан досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №12021150000000445 від 17 грудня 2021 року, а також копія статуту товариства станом на листопад 2021 року мають значення для з`ясування обставин справи.

Разом з цим, на думку суду, ніякого правового значення не мають копії документів які стали підставою для реєстрації права оренди земельної ділянки за договорами оренди землі, зареєстровані за контрагентами, відмінними за позивача, із земельними ділянками згідно переліку, окрім самих договорів оренди.

Позивачем доведено вжиття ним заходів для отримання зазначених в клопотанні доказів самостійно та доведено в судовому засіданні така об`єктивна неможливість.

Щодо пропуску строків подання клопотання, про що наголошували представники відповідача ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , суд зазначає таке.

Відповідно до частини першої статті 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до частини другої та восьмої статті 83 ЦПК України позивач повинен подати суду докази разом з поданням позовної заяви. Докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї.

Так, позивачем у позовній заяві заявлено вимогу про витребування доказів, з дотриманням приписів статей 83, 84 ЦПК України.

Ухвалою про прийняття позовної заяви та відкриття провадження у справі від 18 жовтня 2022 року вказане клопотання судом не вирішувалося.

Також, судом не вирішувалося аналогічне клопотання позивача про витребування доказів від 30 січня 2023 року та 20 квітня 2023 року.

Крім цього,згідно пунктів7,10частини другоїстатті 197ЦПК Україниу підготовчомузасіданні судвирішує питанняпро витребуваннядодаткових доказівта визначаєстроки їхподання,вирішує питанняпро забезпеченнядоказів,якщо ціпитання небули вирішеніраніше; вирішує заяви та клопотання учасників справи.

Згідно статті 126 ЦПК України право на вчинення процесуальної дії втрачається із закінченням строку, встановленого законом або судом. Документи, подані після закінчення процесуальних строків, залишаються без розгляду, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Отже, процесуальний строкдля поданняклопотання провитребування доказів,в томучислі,заявлене впідготовчому судовомузасіданні 02червня 2023року, не є пропущеним.

Ураховуючи викладене, суд дійшов висновку, що позивач дійсно не має об`єктивної можливості самостійно надати зазначені в клопотанні докази, витребувані судом докази можуть містити інформацію щодо предмета доказування на підставі якої, можна встановити дійсні обставини справи, тому клопотання підлягає частковому задоволенню.

Згідно частинидругої статті197ЦПК Україниза результатамипідготовчого засіданнясуд постановляєухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Виконавши процесуальні дії, передбачені частиною другою статті 197 ЦПК України, суд, з урахуванням позиції учасників справи, дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 84, 197, 198, 199, 200, 258-260 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

1. Витребувати від приватного нотаріуса Миколаївського міського нотаріального округу Миколаївської області Валієвої В.В.:

1.1. Копію довіреності від 30 листопада 2021 року, зареєстрованої в реєстрі за №1978 та копії всіх документів на підставі яких була посвідчена вказана довіреність.

1.2. Відомості про скасування довіреності від 30 листопада 2021 року, зареєстрованої в реєстрі за №1978.

2. Витребувати від ГУ НП в Миколаївській області інформацію про стан досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №12021150000000445 від 17 грудня 2021 року.

3. Витребувати від Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради копію статуту товариства з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ» станом на листопад 2021 року.

4. Витребувати від управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області:

4.1. Копії всіх документів, які стали підставою для реєстрації державним реєстратором управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області Зимою Оксаною Миколаївною припинення іншого речового права (права оренди) за договорами оренди землі, укладених з товариством з обмеженою відповідальністю «УКРАГРО ТРАСТ» з наступними кадастровими номерами:

4823383400:01:000:0035 4823383400:01:000:0018 4823355300:05:000:0168 4823383400:01:000:0077 4823383400:01:000:0091 4823383400:01:000:0113 4823381300:02:000:0730 4823381300:04:000:0363 4823381300:04:000:0364 4823381300:02:000:0682 4823381300:03:000:0342 4823381300:03:000:0344 4823355300:04:000:0074 4823381300:02:000:0587 4823383400:01:000:0161 4823383400:01:000:0160 4823381300:03:000:0317 4823381300:02:000:0719 4823383400:01:000:0357 4823383400:02:000:0349 4823383400:01:000:0497 4823383400:02:000:0895 4823381000:03:000:0139 4823383400:01:000:0023 4823383400:01:000:0006 4823383400:01:000:0164 4823383400:02:000:0193 4823383400:01:000:0166 4823383400:02:000:0191 4823381300:04:000:0296 4823381300:04:000:0295 4823384100:05:000:0145 4823383400:02:000:0187 4823383400:02:000:0186 4823381300:02:000:0620 4823384100:05:000:0177 4823384100:04:000:0089 4823384100:04:000:0088 4823383400:01:000:0055 4823381300:02:000:0712 4823383400:01:000:0499 4823383400:01:000:0037 4823381300:04:000:0321 4823381300:04:000:0334 4823383400:01:000:0395 4823381300:02:000:0709 4823381300:04:000:0252 4823381300:04:000:0202 4823381300:03:000:0013 4823381300:02:000:0699 4823381000:03:000:0110 4823381300:04:000:0151 4823381300:04:000:0013 4823381300:04:000:0016 4823381300:04:000:0051 4823381300:04:000:0164 4823381300:04:000:0050 4823381300:02:001:0565 4823381300:04:000:0026 4823381300:04:000:0183 4823381000:02:000:0197 4823383400:01:000:0485 4823381300:04:000:0172 4823381300:04:000:0171 4823381300:04:000:0253 4823381300:04:000:0060 4823381300:04:000:0141 4823383400:01:000:0151 4823383400:01:000:0475 4823383400:01:000:0067 4823381300:04:000:0188 4823381300:04:000:0189 4823381300:04:000:0048 4823381300:03:000:0279 4823381300:03:000:0282 4823381300:02:000:0014 4823383400:01:000:0039 4823383400:01:000:0022 4823381300:03:000:0237 4823381300:04:000:0031 4823381300:04:000:0276 4823383400:01:000:0103 4823383400:01:000:0175 4823383400:02:000:0202 4823383400:01:000:0106 4823383400:01:000:0127 4823381300:02:001:0567 4823381000:02:000:0123 4823383400:01:000:0128 4823383400:01:000:0104 4823383400:01:000:0107 4823383400:01:000:0082 4823383400:01:000:0080 4823383400:01:000:0094 4823383400:01:000:0116 4823383400:01:000:0147 4823383400:01:000:0063 4823383400:02:000:0192 4823383400:01:000:0165 4823383400:01:000:0132 4823383400:01:000:0048 4823383400:01:000:0149 4823383400:01:000:0065 4823383400:01:000:0168 4823383400:02:000:0189 4823381300:03:000:0280 4823381300:02:000:0601 4823381300:02:000:0657 4823383400:01:000:0044 4823383400:01:000:0041 4823383400:01:000:0045 4823383400:01:000:0042 4823381300:02:000:0522 4823381000:03:000:0137 4823384100:05:000:0104 4823383400:01:000:0167 4823383400:02:000:0190 4823384100:05:000:0137 4823383400:02:000:0863 4823355300:05:000:0202 4823383400:02:000:0862 4823355300:03:000:0018 4823355300:05:000:0072 4823383400:03:000:0433 4823355300:05:000:0197 4823381000:02:000:0119

4.2. Копії договорів оренди землі, укладені з товариством з обмеженою відповідальністю «АГРОХОЛДИНГ ДАР», фермерським господарством «ЗЕРНОГРАД-V», товариством з обмеженою відповідальністю «АГРО ЕКСПОРТ МИКОЛАЇВ», фермерським господарством «МАРІАНД» по земельним ділянкам з наступними кадастровими номерами:

4823383400:01:000:0035 4823383400:01:000:0018 4823355300:05:000:0168 4823383400:01:000:0077 4823383400:01:000:0091 4823383400:01:000:0113 4823381300:02:000:0730 4823381300:04:000:0363 4823381300:04:000:0364 4823381300:02:000:0682 4823381300:03:000:0342 4823381300:03:000:0344 4823355300:04:000:0074 4823381300:02:000:0587 4823383400:01:000:0161 4823383400:01:000:0160 4823381300:03:000:0317 4823381300:02:000:0719 4823383400:01:000:0357 4823383400:02:000:0349 4823383400:01:000:0497 4823383400:02:000:0895 4823381000:03:000:0139 4823383400:01:000:0023 4823383400:01:000:0006 4823383400:01:000:0164 4823383400:02:000:0193 4823383400:01:000:0166 4823383400:02:000:0191 4823381300:04:000:0296 4823381300:04:000:0295 4823384100:05:000:0145 4823383400:02:000:0187 4823383400:02:000:0186 4823381300:02:000:0620 4823384100:05:000:0177 4823384100:04:000:0089 4823384100:04:000:0088 4823383400:01:000:0055 4823381300:02:000:0712 4823383400:01:000:0499 4823383400:01:000:0037 4823381300:04:000:0321 4823381300:04:000:0334 4823383400:01:000:0395 4823381300:02:000:0709 4823381300:04:000:0252 4823381300:04:000:0202 4823381300:03:000:0013 4823381300:02:000:0699 4823381000:03:000:0110 4823381300:04:000:0151 4823381300:04:000:0013 4823381300:04:000:0016 4823381300:04:000:0051 4823381300:04:000:0164 4823381300:04:000:0050 4823381300:02:001:0565 4823381300:04:000:0026 4823381300:04:000:0183 4823381000:02:000:0197 4823383400:01:000:0485 4823381300:04:000:0172 4823381300:04:000:0171 4823381300:04:000:0253 4823381300:04:000:0060 4823381300:04:000:0141 4823383400:01:000:0151 4823383400:01:000:0475 4823383400:01:000:0067 4823381300:04:000:0188 4823381300:04:000:0189 4823381300:04:000:0048 4823381300:03:000:0279 4823381300:03:000:0282 4823381300:02:000:0014 4823383400:01:000:0039 4823383400:01:000:0022 4823381300:03:000:0237 4823381300:04:000:0031 4823381300:04:000:0276 4823383400:01:000:0103 4823383400:01:000:0175 4823383400:02:000:0202 4823383400:01:000:0106 4823383400:01:000:0127 4823381300:02:001:0567 4823381000:02:000:0123 4823383400:01:000:0128 4823383400:01:000:0104 4823383400:01:000:0107 4823383400:01:000:0082 4823383400:01:000:0080 4823383400:01:000:0094 4823383400:01:000:0116 4823383400:01:000:0147 4823383400:01:000:0063 4823383400:02:000:0192 4823383400:01:000:0165 4823383400:01:000:0132 4823383400:01:000:0048 4823383400:01:000:0149 4823383400:01:000:0065 4823383400:01:000:0168 4823383400:02:000:0189 4823381300:03:000:0280 4823381300:02:000:0601 4823381300:02:000:0657 4823383400:01:000:0044 4823383400:01:000:0041 4823383400:01:000:0045 4823383400:01:000:0042 4823381300:02:000:0522 4823381000:03:000:0137 4823384100:05:000:0104 4823383400:01:000:0167 4823383400:02:000:0190 4823384100:05:000:0137 4823383400:02:000:0863 4823355300:05:000:0202 4823383400:02:000:0862 4823355300:03:000:0018 4823355300:05:000:0072 4823383400:03:000:0433 4823355300:05:000:0197 4823381000:02:000:0119.

5. Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами та невиконання процесуальних обов`язків, внаслідок яких до учасника можуть бути застосовані заходи процесуального примусу, передбачені Главою 9 Розділу І Цивільного процесуального кодексу України (статті 143-148).

6. Підготовче провадження у справі закрити.

7. Справу призначити до судового розгляду по суті в судовому засіданні на 16 червня 2023 року о 10.00годині в приміщенні Жовтневого районного суду Миколаївської області (м.Миколаїв, вул. Ольшанців, 77).

8. Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ С.М. ГЛУБОЧЕНКО

Повний текст ухвали виготовлено

та підписано 07 червня 2023 року.

СудЖовтневий районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення02.06.2023
Оприлюднено12.06.2023
Номер документу111418278
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права оренди

Судовий реєстр по справі —477/785/22

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Рішення від 27.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 02.06.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Ухвала від 02.06.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

Постанова від 20.03.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Лівінський І. В.

Постанова від 15.03.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Лівінський І. В.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Лівінський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні