Ухвала
від 12.06.2023 по справі 910/5659/21
ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

вул. Шолуденка, буд. 1, літера А, м. Київ, 04116, (044) 230-06-58 inbox@anec.court.gov.ua

УХВАЛА

про оголошення перерви в судовому засіданні

"12" червня 2023 р. Справа№ 910/5659/21

Північний апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючого: Майданевича А.Г.

суддів: Ткаченка Б.О.

Суліма В.В.

за участю секретаря судового засідання : Новосельцева О.Р.

за участю представників сторін:

від позивача: не з`явився

від відповідача 1: Опаріна А.Л.;

від відповідача 2: Колток О.М.

від третьої особи 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: не з`явилися;

від третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: не з`явилися;

від третьої особи 3, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Попов А.С. ;

від третьої особи 4, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Попов А.С.;

розглянувши у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції матеріали апеляційної скарги Акціонерного товариства "Алгоритмцентр"

на рішення Господарського суду міста Києва від 31.08.2022 (повний текст рішення складено 12.09.2022)

у справі №910/5659/21 (суддя Чебикіна С.О.)

за позовом Акціонерного товариства "Алгоритмцентр"

до 1. Державного підприємства "Державний науково-технічний

центр з ядерної та радіаційної безпеки"

2. Міністерства юстиції України

третя особа 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Джуринська Людмила Володимирівна

третя особа 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чайка Ірина Григорівна

третя особа 3, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрказа"

третя особа 4, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Приватне підприємство "Юридична консалтингова фірма "Геровскі"

про визнання протиправними та скасування наказів, відновлення становища, яке існувало до порушення прав, визнання права власності,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Північного апеляційного господарського суду перебуває апеляційна скарга Акціонерного товариства "Алгоритмцентр", на рішення Господарського суду міста Києва від 31.08.2022 у справі №910/5659/21.

01.05.2023 через канцелярію Північного апеляційного господарського суду пердставником ТОВ "Укрказа" було подано клопотання про закриття апеляційного провадження у зв`язку з тим, що апеляційну скаргу підписано особою, яка не має права її підписувати.

12.06.2023 у судове засідання з`явились учасники процесу. Позивач, треті особи -1,-2, у судове засідання не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, просили провести розгляд справи за їх відстуності.

У судовому засіданні представник ТОВ "Укрказа" подав заяву про залишення без розгляду його клопотання про закриття апеляційного провадження, у зв`язку з наданням до суду директором ТОВ "Алгоритмцентр" доказів на підтвердження повноваженнь представника товариства, інші учасники не заперечували проти залишення даної заяви без розгляду.

Суд, протокольною ухвалою залишив без розгляду заяву ТОВ "Укрказа" про закриття апеляційного провадження.

Суд, заслухавши пояснення учасників процесу по суті спору, дослідив матеріали справи, вважає за необхідне оголосити перерву у судовому засіданні.

Згідно з ч.ч. 2, 3 ст. 216 ГПК України якщо спір, розгляд якого по суті розпочато, не може бути вирішено в даному судовому засіданні, судом може бути оголошено перерву в межах встановлених цим Кодексом строків розгляду справи, тривалість якої визначається відповідно до обставин, що її викликали, з наступною вказівкою про це в рішенні або ухвалі. Про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

Враховуючи обставини справи, введення воєнного стану, з метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, суд апеляційної інстанції дійшов висновку про оголошення перерви у даній справі.

Керуючись ст.ст. 202, 216, 234, 252, 270 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Оголосити перерву у розгляді справи, за апеляційною скаргою Акціонерного товариства "Алгоритмцентр", на рішення Господарського суду міста Києва від 31.08.2022 у справі №910/5659/21, до 24.07.2023 о 12 год. 40 хв. (зал судового засідання № 7), за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1а.

2. Довести до відома, що всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ документального забезпечення Північного апеляційного господарського суду (канцелярію суду) за адресою: м. Київ, вул. Шолуденко, 1А (І поверх) або електронною поштою.

Роз`яснити учасникам справи про можливість подати процесуальні документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) через систему "Електронний суд" із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Для осіб, які зареєстровані в системі "Електронний суд", повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

3. Довести до відома учасників судового процесу, що нез`явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою для розгляду апеляційної скарги.

4. Явку представників визнати необов`язковою.

Головуючий суддя А.Г. Майданевич

Судді Б.О. Ткаченко

В.В. Сулім

Дата ухвалення рішення12.06.2023
Оприлюднено15.06.2023
Номер документу111482271
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, щодо недоговірних зобов’язань спонукання виконати або припинити певні дії

Судовий реєстр по справі —910/5659/21

Постанова від 24.07.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 12.06.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 10.04.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 13.03.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 15.02.2023

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 27.12.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 27.12.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 09.12.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 15.11.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

Ухвала від 05.10.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Разіна Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні