Ухвала
від 12.06.2023 по справі 466/11944/21
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 466/11944/21 Головуючий у 1 інстанції: Кавацюк В.І.

Провадження № 22-ц/811/1601/23 Доповідач в 2-й інстанції: Крайник Н. П.

У Х В А Л А

про відкриття апеляційного провадження

12 червня 2023 року Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ у складі:

головуючого-судді: Н.П. Крайник

суддів: Я.А. Левика, М.М. Шандри

перевіривши матеріали апеляційної скарги ТзОВ «Кристал-медіа» на рішення Шевченківського районного суду м. Львова від 04 травня 2023 року у справі за позовом Львівської міської ради до ОСОБА_1 , приватного підприємства «Центр соціальної реабілітації молоді», товариства з обмеженою відповідальністю «Кристал-Медіа», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - товариство з обмеженою відповідальністю «РОСАВА ЛТ», про визнання недійсним акту приймання-передачі внеску в статутний капітал та грошової оцінки, визнання недійсним та скасування свідоцтва про право власності на нерухоме майно, скасування державної реєстрації права власності га земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу об`єкту незавершеного будівництва з земельною ділянкою, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку, визнання права власності на земельну ділянку,-

ВСТАНОВИВ:

Апеляційна скарга ТзОВ «Кристал-медіа» на рішення Шевченківського районного суду м. Львова від 04 травня 2023 року подана в межах строків, визначених ст. 354 ЦПК України, за своєю формою і змістом відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України, судовий збір сплачено у визначеному законом розмірі, а тому слід відкрити апеляційне провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 359, 360, 361 ЦПК України, Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ, -

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження у справі за апеляційною скаргою ТзОВ «Кристал-медіа» на рішення Шевченківського районного суду м. Львова від 04 травня 2023 року.

Витребувати з Шевченківського районного суду м. Львова цивільну справу №466/11944/21 за позовом Львівської міської ради до ОСОБА_1 , приватного підприємства «Центр соціальної реабілітації молоді», товариства з обмеженою відповідальністю «Кристал-Медіа», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - товариство з обмеженою відповідальністю «РОСАВА ЛТ», про визнання недійсним акту приймання-передачі внеску в статутний капітал та грошової оцінки, визнання недійсним та скасування свідоцтва про право власності на нерухоме майно, скасування державної реєстрації права власності га земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу об`єкту незавершеного будівництва з земельною ділянкою, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку, визнання права власності на земельну ділянку.

Копію ухвали про відкриття апеляційного провадження разом з копією апеляційної скарги та доданими до неї матеріалами надіслати учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ст. 360 ЦПК України вони мають право подати до суду апеляційної інстанції відзив на апеляційну скаргу в письмовій формі.

Надати учасникам справистрок для подання відзиву - п`ятнадцять днів з дня отримання копії даної ухвали.

До відзиву слід додати докази надсилання (надання) копій відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Роз`яснити право на подання заяви про приєднання до апеляційної скарги до початку розгляду справи в суді апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання, оскарженню не підлягає.

Головуючий: Н.П. Крайник

Судді: Я.А. Левик

М.М. Шандра

СудЛьвівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення12.06.2023
Оприлюднено15.06.2023
Номер документу111493797
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі)

Судовий реєстр по справі —466/11944/21

Ухвала від 03.06.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Кравчук Наталія Миронівна

Рішення від 14.05.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 29.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 08.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 04.03.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 05.02.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 23.01.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 19.12.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

Ухвала від 27.11.2023

Господарське

Господарський суд Львівської області

Яворський Б.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні