Ухвала
від 13.06.2023 по справі 910/5151/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

13.06.2023Справа № 910/5151/23за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтергума" в інтересах якого діє Дмитрієва Тетяна Миколаївна

до ОСОБА_1

про стягнення 802 280,83 грн.

Суддя Картавцева Ю.В.

Представники сторін: згідно з протоколом судового засідання,

ВСТАНОВИВ:

Дмитрієва Тетяна Миколаївна, яка діє в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтергума» звернулась до Господарського суду міста Києва з позовом до ОСОБА_1 про стягнення 802 280,83 грн.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що відповідач працюючи у ТОВ «Інтергума» на посаді директора заподіяв Товариству збитки у розмірі 802 280,83 грн, які позивач просить суд стягнути з відповідача на користь ТОВ «Інтергума».

За змістом ст. 176 Господарського процесуального кодексу України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 174 цього Кодексу.

Відповідно до ч.ч. 1 та 2 ст. 54 ГПК України власник (власники), учасник (учасники), акціонер (акціонери) юридичної особи, якому (яким) сукупно належить 5 і більше відсотків статутного капіталу товариства (голосуючих акцій) або частка у власності юридичної особи якого (яких) сукупно становить 5 і більше відсотків, може (можуть) подати в інтересах такої юридичної особи позов про відшкодування збитків, заподіяних юридичній особі її посадовою особою. У разі відкриття провадження за таким позовом зазначена юридична особа набуває статусу позивача, але не вправі здійснювати свої процесуальні права та обов`язки без згоди власника (власників), учасника (учасників), акціонера (акціонерів), який (які) подав (подали) позов. Посадова особа, до якої пред`явлений позов, не вправі представляти юридичну особу та призначати іншу особу для представництва юридичної особи в даній справі.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 10.04.2023 суд ухвалив: прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі; справу розглядати за правилами загального позовного провадження; підготовче засідання призначити на 09.05.2023.

17.04.2023 через відділ діловодства суду від позивача надійшло клопотання про долучення доказів.

01.05.2023 через відділ діловодства суду від відповідача надійшов відзив.

03.05.2023 через відділ діловодства суду від позивача надійшла відповідь на відзив та заява про забезпечення доказів у справі № 910/5151/23 шляхом проведення огляду веб-сайту https://www.interguma.com.

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 04.05.2023 суд ухвалив: прийняти до розгляду заяву ОСОБА_2 про забезпечення доказів у справі № 910/5151/23, розгляд заяви призначити на 09.05.2023.

За наслідками розгляду заяви ОСОБА_2 про забезпечення доказів у справі № 910/5151/23, судом відмовлено у її задоволенні, про що постановлено ухвалу від 09.05.2023.

У підготовче засідання 09.05.2023 прибули представники сторін.

Представник відповідача подав клопотання про витребування оригіналів документів, клопотання про долучення до матеріалів справи заяви свідка та заперечення на клопотання позивача про витребування доказів.

Відповідно до ст. 177 Господарського процесуального кодексу України підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

З метою належної підготовки справи для розгляду у підготовчому засіданні 09.05.2023 судом продовжено строк підготовчого провадження на 30 днів та оголошено перерву до 13.06.2023.

15.05.2023 через відділ діловодства суду від відповідача надійшли заперечення на відповідь на відзив.

22.05.2023 через відділ діловодства суду від позивача надійшли заперечення на клопотання про витребування оригіналів доказів та пояснення на заперечення відповідача про витребування доказів.

У підготовче засідання 13.06.2023 прибули представники сторін.

Представник відповідача підтримав клопотання про витребування оригіналів доказів, представник позивача проти задоволення клопотання заперечив.

Розглянувши клопотання відповідача, в якому він просить суд зобов`язати ОСОБА_2 надати в оригіналах всі документи, подані ОСОБА_2 разом з позовною заявою в копіях, зокрема, але не виключно вказані у п. 43, 54, 55, 56, 57, 71, 72, 73, 74, 75, 79, 80, 81, 83-110, 112, 113, 114, 116-159, 161-177 додатків до позовної заяви, яка розглядається в межах справи № 910/5151/23, суд зазначає наступне.

Так, обґрунтовуючи клопотання, відповідач зазначає, що у відзиві на позовну заяву вказано, що частина документів містить напис банківська таємниця, інша також отримана з незрозумілих джерел, тому існують обґрунтовані сумніви стосовно законності методів їх отримання та відповідності документів оригіналам.

Позивач заперечуючи проти клопотання відповідача зазначає, що прохальна частина клопотання є незрозумілою, оскільки, в клопотанні не зазначено чи всі документи, чи ті що вказані у п. 43, 54, 55, 56, 57, 71, 72, 73, 74, 75, 79, 80, 81, 83-110, 112, 113, 114, 116-159, 161-177 просить витребувати відповідач, та чи всі витребувані документи мають надаватися в оригіналах, чи деякі в копіях. Крім того, позивач стверджує, що ним окремо по кожному пункту зазначено чи наявні в нього оригінали, відтак, клопотання про витребування оригіналів доказів у ОСОБА_2 , а не в розпорядника інформації є безпідставним. Докази, які містять надпис «банківська таємниця» були надані АТ «ПроКредит Банк» на ухвалу Північного апеляційного господарського суду в межах розгляду справи № 910/9602/21, щодо банківських виписок із АТ КБ «ПриватБанк», то вони були отримані ОСОБА_2 через електронний кабінет ТОВ «Інтергума» до того моменту, поки директор ТОВ «Інтергума» не звернувся з відповідною заявою до банку про припинення доступу ОСОБА_2 до електронного кабінету.

Відповідно до ч. 6 ст. 91 Господарського процесуального кодексу України якщо подано копію (електронну копію) письмового доказу, суд за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи може витребувати у відповідної особи оригінал письмового доказу. Якщо оригінал письмового доказу не поданий, а учасник справи або суд ставить під сумнів відповідність поданої копії (електронної копії) оригіналу, такий доказ не береться судом до уваги.

За наслідками розгляду клопотання відповідача про витребування оригіналів документів, суд відмовив у його задоволенні враховуючи надані позивачем пояснення та з огляду на те, що відповідачем не надано належного обґрунтування щодо необхідності витребування у ОСОБА_2 відповідних оригіналів документів, зокрема, не зазначено які саме сумніви у нього викликає кожен із вказаних у клопотання доказів.

Розглянувши заяву позивача про залучення до участі у справі третьої особи - ТОВ «Компанія «Інтергума», яка додана до позовної заяви, суд зазначає наступне.

Так, заява обґрунтована тим, що на переконання ОСОБА_2 саме за допомогою новоствореної ТОВ «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код: 43651908) відповідачем здійснюється ряд заходів для зменшення прибутків ТОВ «Інтергума» та завдання останній збитків.

За змістом ст. 50 Господарського процесуального кодексу України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї із сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права та обов`язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору. Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

У вирішенні відповідного питання щодо наявності юридичного інтересу у третьої особи, суд з`ясовує, чи буде у зв`язку з прийняттям судового рішення з даної справи таку особу наділено новими правами чи покладено на неї нові обов`язки, або змінено її наявні права та/або обов`язки, або позбавлено певних прав та/або обов`язків у майбутньому.

Відтак, з огляду на предмет та підстави позову у справі № 910/5151/23, суд приходить до висновку, що рішення у даній справі може вплинути на права та обов`язки Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код: 43651908), а тому заява позивача про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, підлягає задоволенню.

Щодо клопотання позивача про витребування у Головного управління ДПС у м. Києві, ТОВ «Інтергума», ТОВ «Компанія Інтергума», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «ПроКредит Банк», АТ «Перший український міжнародний банк», Господарського суду міста Києва, Державної митної служби України та Київської митниці Держмитслужби доказів, яке додано до позовної заяви, суд зазначає наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 81 Господарського процесуального кодексу України учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений в частинах другій та третій статті 80 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Частинами 2-4 статті 81 ГПК України передбачено, що у клопотанні про витребування судом доказів повинно бути зазначено: 1) який доказ витребовується (крім клопотання про витребування судом групи однотипних документів як доказів); 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4) заходи, яких особа, яка подає клопотання, вжила для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу; 5) причини неможливості отримати цей доказ самостійно особою, яка подає клопотання. У клопотанні про витребування судом групи однотипних документів як доказів додатково зазначаються ознаки, що дозволяють ідентифікувати відповідну групу документів. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Так, обґрунтовуючи неможливість самостійно подати відповідні докази, позивач зазначає, що ним було направлено ряд адвокатський запитів, докази чого додано до позову, однак, в позасудовому порядку отримати вказані у клопотанні докази позивачу не вдалося, що стало підставою для подання клопотання про витребування доказів до суду.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 13 ГПК України судочинство у господарських судах здійснюється на засадах змагальності сторін. Учасники справи мають рівні права щодо здійснення всіх процесуальних прав та обов`язків, передбачених цим Кодексом.

При цьому, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень (ч. 1 ст. 74 ГПК України).

З огляду на викладене, суд приходить до висновку про необхідність витребування у ТОВ «Інтергума», ТОВ «Компанія Інтергума», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «ПроКредит Банк», АТ «Перший український міжнародний банк» доказів, перелік яких буде зазначено в резолютивній частині даної ухвали. Разом з тим, зважаючи на предмет та підстави заявлених позовних вимог, суд не вбачає необхідності витребування доказів у Головного управління ДПС у м. Києві щодо сум нарахованої заробітної плати та інших доходів застрахованих осіб, а також витребування доказів у Державної митної служби України та Київської митниці Держмитслужби щодо ввезення на територію України ТОВ «Компанія «Інтергума» певних товарів. Також, відсутні правові підстави для витребування у Господарського суду міста Києва матеріалів справи № 910/9602/21, оскільки, ОСОБА_2 , як учасник даної справи в силу приписів ст. 42 ГПК України не позбавлена права ознайомитися з матеріалами справи та зробити з них відповідні витяги чи копії. З огляду на викладене, суд прийшов до висновку про часткове задоволення клопотання позивача про витребування доказів.

Відповідно до ст. 183 Господарського процесуального кодексу України, підготовче засідання проводиться за правилами, передбаченими статтями 196 - 205 цього Кодексу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цією главою.

Суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках: 1) визначених частиною другою статті 202 цього Кодексу; 2) залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача; 3) в інших випадках, коли питання, визначені частиною другою статті 182 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

З огляду на необхідність залучення до участі у справі третьої особи та витребування доказів, суд вважає за необхідне відкласти підготовче засідання.

Керуючись ст. ст. 50, 81, 183, ч. 2 ст. 232, ст.ст. 233, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія "Інтергума" (03151, місто Київ, вулиця Святослава Хороброго, будинок 18, корпус Б; ідентифікаційний код 43651908).

2. Зобов`язати відповідача надіслати залученій третій особі відзив на позов з додатками, докази надіслання надати суду.

3. Запропонувати третій особі подати письмові пояснення щодо позову/відзиву протягом п`яти днів з дня отримання ухвали/відзиву.

4. Витребувати у ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796):

4.1. Належним чином засвідчені копії документів, в яких буде міститься дата постачання, перелік та кількість товарів, поставлених ТОВ «Інтергума» - ТОВ «Компанії «Інтергума» у період з 05.06.2020 р. по 28.12.2022 р., зокрема: належним чином засвідчені копії договорів на постачання, видаткових накладних, актів прийому-передачі, тощо; засвідчену копію Договору № 2/2020 від 01.07.2020 р., а також інформація про технічний стан товарів на момент постачання (нові чи бувші у використанні) та характеристики поставлених товарів (опис, специфікація, паспорт виробу, тощо).

4.2. Належним чином засвідчені копії наступних документів за 2018 - 2022 роки:

- Наказ (розпорядження) про проведення інвентаризації товарів;

- Інвентаризаційний опис запасів;

- Звіряльна відомість результатів інвентаризації запасів;

- Протокол узагальнюючих результатів інвентаризаційної комісії;

- Оборотно-сальдова відомість по субрахунку товарів;

- Відомість бухгалтерського обліку залишків та руху запасів (товарів);

- Видаткові накладні, платіжні доручення;

- Відомість бухгалтерського обліку розрахунків між ТОВ «Інтергума» та ТОВ «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43651908);

- Розрахунок майнової шкоди (збитки, втрачена вигода), пов?язаної із заниженням вартості товару із відповідними підтверджуючими документами;

- Розрахунок майнової шкоди (збитки, втрачена вигода), пов?язаної із зниженням обсягу продажів із відповідними підтверджуючими документами;

- Бухгалтерський облік ТОВ «Інтергума», його прихід та витрати з кількістю товару.

5. Витребувати у ТОВ «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43651908):

5.1. Належним чином засвідчені копії документів, в яких буде міститься дата постачання, перелік та кількість товарів, поставлених ТОВ «Інтергума» - ТОВ «Компанія «Інтергума» в період з 05.06.2020 р. по 28.12.2022 р., зокрема: належним чином засвідчені копії договорів на постачання, видаткових накладні, актів прийому-передачі, тощо; належним чином засвідчених Договорів № 2/2020 від 01.07.2020 р., а також інформація про технічний стан товарів на момент постачання (нові чи бувші у використанні) та характеристики поставлених товарів (опис, специфікація, паспорт виробу, тощо).

5.2. Належним чином засвідчені копії наступних документів за 2020 - 2022 роки:

- Наказ (розпорядження) про проведення інвентаризації товарів;

- Інвентаризаційний опис запасів;

- Звіряльна відомість результатів інвентаризації запасів;

- Протокол узагальнюючих результатів інвентаризаційної комісії;

- Оборотно-сальдова відомість по субрахунку товарів;

- Відомість бухгалтерського обліку залишків та руху запасів (товарів);

- Видаткові накладні, платіжні доручення;

- Відомість бухгалтерського обліку розрахунків між ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796) та ТОВ «Компанія «Інтергума»;

- Розрахунок майнової шкоди (збитки, втрачена вигода), пов?язаної із заниженням вартості товару із відповідними підтверджуючими документами;

- Розрахунок майнової шкоди (збитки, втрачена вигода), пов?язаної із зниженням обсягу продажів із відповідними підтверджуючими документами;

- Бухгалтерський облік ТОВ «Компанія «Інтергума», його прихід та витрати з кількістю товару.

6. Витребувати у АТ КБ «ПриватБанк» (01001, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 1Д; ідентифікаційний код юридичної особи: 14360570):

6.1. Виписки про рух коштів на усіх рахунках ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ КБ «ПриватБанк», із зазначенням руху коштів, їх відправника і одержувача та призначення платежу (розшифровкою контрагентів та призначення платежу) за період з 01.07.2020 по 09.09.2020, з 11.09.2020 по 11.10.2020, з 13.10.2020 по 20.10.2020, з 22.10.2020 по 07.12.2020, з 09.12.2020 по 09.02.2021, з 11.02.2021 по 20.07.2021.

6.2. Виписки про рух коштів на усіх рахунках ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ КБ «ПриватБанк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від ТОВ «Компанія «Інтергума», в тому числі за договором № 2/2020 від 01.07.2020 р. або будь-яким іншим договором чи платіжним документом за період з 05.06.2020 р. по 13.06.2023; (2) які б містили інформацію про зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від ТОВ «Компанія «Інтергума» в якості оплати за поставлені товари.

6.3. Виписки про рух коштів на усіх рахунках ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ КБ «ПриватБанк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від будь-яких юридичних та фізичних осіб, резидентів та нерезидентів за період з 01.01.2020 р. по 13.06.2023.

6.4. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43651908), відкритих у АТ КБ «ПриваБанк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Компанія «Інтергума» від будь-яких юридичних та фізичних осіб, резидентів та нерезидентів за період з 05.06.2020 р. по 13.06.2023.

7. Витребувати у АТ «ПроКредит Банк» (03115, м. Київ, просп. Перемоги, 107-А, ідентифікаційний код юридичної особи: 21677333):

7.1. Виписки про рух коштів на усіх рахунках ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ «ПроКредит Банк», із зазначенням руху коштів, їх відправника і одержувача та призначення платежу (розшифровкою контрагентів та призначення платежу) за період з 01.07.2020 по 09.09.2020, з 11.09.2020 по 11.10.2020, з 13.10.2020 по 20.10.2020, з 22.10.2020 по 07.12.2020, з 09.12.2020 по 09.02.2021, з 11.02.2021 по 20.07.2021.

7.2. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ «ПроКредит Банк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від ТОВ «Компанія «Інтергума», в тому числі за договором № 2/2020 від 01.07.2020 р. або будь-якими іншим договором чи платіжним документом за період з 05.06.2020 р. по 13.06.2023; (2) які б містили інформацію про зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від ТОВ «Компанія «Інтергума» в якості оплати за поставлені товари.

7.3. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ «ПроКредит Банк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від будь-яких юридичних та фізичних осіб, резидентів та нерезидентів за період з 01.01.2020 р. по 13.06.2023.

7.4. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43651908), відкритих у АТ «ПроКредит Банк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Компанія «Інтергума» від будь-яких юридичних та фізичних осіб, резидентів та нерезидентів за період з 05.06.2020 р. по 13.06.2023.

8. Витребувати у АТ «Перший Український Міжнародний Банк» (04070, м. Київ, вул. Андріївська, буд. 4, ідентифікаційний код юридичної особи: 14282829):

8.1. Виписки про рух коштів на усіх рахунках ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ «Перший Український Міжнародний Банк», із зазначенням руху коштів, їх відправника і одержувача та призначення платежу (розшифровкою контрагентів та призначення платежу) за період з 01.07.2020 по 09.09.2020, з 11.09.2020 по 11.10.2020, з 13.10.2020 по 20.10.2020, з 22.10.2020 по 07.12.2020, з 09.12.2020 по 09.02.2021, з 11.02.2021 по 20.07.2021.

8.2. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ «Перший Український Міжнародний Банк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від ТОВ «Компанія «Інтергума», в тому числі за договором № 2/2020 від 01.07.2020 р. або будь-якими іншим договором чи платіжним документом за період з 05.06.2020 р. по 13.06.2023; (2) які б містили інформацію про зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від ТОВ «Компанія «Інтергума» в якості оплати за поставлені товари.

8.3. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 33233796), відкритих у АТ «Перший Український Міжнародний Банк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Інтергума» від будь-яких юридичних та фізичних осіб, резидентів та нерезидентів за період з 01.01.2020 р. по 13.06.2023.

8.4. Виписки з усіх рахунків ТОВ «Компанія «Інтергума» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43651908), відкритих у АТ «Перший Український Міжнародний Банк», які б містили інформацію про всі зарахування коштів на рахунки ТОВ «Компанія «Інтергума» від будь-яких юридичних та фізичних осіб, резидентів та нерезидентів за період з 05.06.2020 р. по 13.06.2023.

9. Підготовче засідання відкласти на 11.07.23 о 14:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 4 .

10. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/.

11. Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та не підлягає оскарженню.

Суддя Ю.В. Картавцева

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення13.06.2023
Оприлюднено15.06.2023
Номер документу111518770
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, щодо недоговірних зобов’язань про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —910/5151/23

Ухвала від 31.10.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 31.10.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 16.10.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 16.10.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 08.08.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 25.07.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 11.07.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 13.06.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 09.05.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

Ухвала від 04.05.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Картавцева Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні