Ухвала
від 15.06.2023 по справі 563/743/23
КОРЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 563/743/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 червня 2023 року м. Корець

Суддя Корецького районного суду Рівненської області Загородько Н.А., розглянувши матеріали справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки та піклування Корецької міської ради про визнання особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна,

в с т а н о в и в:

Заявник ОСОБА_1 звернулася до суду з заявою про визнання особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна.

За результатом автоматизованого розподілу судової справи між суддями головуючим суддею визначено суддю Загородько Н.А.

Частиною 2 ст. 34 ЦПК України встановлено, що у випадках, встановлених цим Кодексом, цивільні справи у судах першої інстанції розглядаються колегією у складі одного судді і двох присяжних, які при здійсненні правосуддя користуються всіма правами судді.

Відповідно до положень ст. 293 ЦПК України справи про усиновлення розглядаються судом у складі одного судді і двох присяжних.

Згідно протоколу щодо неможливості призначення присяжних на справу від 15.06.2023 року добір осіб для запрошення до участі у справі як присяжних за допомогою автоматизованої системи не відбувся, оскільки не вистачає потрібної кількості присяжних для розподілу справи.

Згідно п. 2 ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи з інших підстав неможливо утворити новий склад суду для розгляду справи.

За правилами ч. 4 ст. 31 ЦПК України, у такому випадку, передача справи здійснюється на підставі розпорядження голови суду на розгляд суду, найбільш територіально наближеного до цього суду.

Згідно розділу XV Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України 20.08.2019 № 814, передача документа від одного структурного підрозділу апарату суду (виконавця) до іншого здійснюється виключно через канцелярію (відповідального працівника або відповідний структурний підрозділ) за резолюцією керівництва суду із внесенням до АСДС відповідної відмітки.

Враховуючи викладене, оскільки питання щодо передачі даної справи на розгляд іншому суду у зв`язку з неможливістю утворення нового складу суду входить до компетенції голови суду, з метою недопущення порушення строків розгляду вказаної заяви, вважаю за необхідне передати матеріали справи до канцелярії Корецького районного суду Рівненської області.

На підставі викладеного та керуючись статтею 31 ЦПК України, суддя,

п о с т а н о в и в :

Цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Орган опіки та піклування Корецької міської ради про визнання особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна передати до канцелярії суду для подальшого прийняття головою суду розпорядження про передачу справи на розгляд іншому суду, найбільш територіально наближеного до Корецького районного суду Рівненської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.А. Загородько

СудКорецький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення15.06.2023
Оприлюднено19.06.2023
Номер документу111576356
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —563/743/23

Рішення від 11.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 15.06.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Загородько Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні