Ухвала
від 20.06.2023 по справі 144/654/23
ТЕПЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 144/654/23

Провадження № 2/144/219/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

"20" червня 2023 р. смт Теплик

Теплицький районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Довгалюк Л.В.,

секретаря судового засідання Дудник С.Р.,

прокурора Теплицького відділу Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області Бородіча О.О.

представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Ковальчук В.І.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження в смт. Теплик цивільну справу за позовом керівника Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області Гирби Володимира Михайловича в інтересах Соболівської сільської ради до ОСОБА_1 , фермерського господарства «Пролісок Люкс», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 про витребування земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з указаним позовом, в інтересах Соболівської сільської ради до ОСОБА_1 , фермерського господарства «Пролісок Люкс», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 про витребування земельної ділянки.

Ухвалою судді від 19.05.2023 позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання на 20.06.2023.

У підготовчому судовому засіданні прокурор та представник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області висловили думку про можливість закриття підготовчого провадження у справі та призначення судового розгляду справи по суті, з огляду на відсутність будь-яких заяв та клопотаннь, які підлягають вирішенню в підготовчому судовому засіданні.

Від Соболівської сільської ради надійшла заява про розгляд справи без їх представника. Заявлені позовні вимоги підтримують у повному обсязі, просять їх задовольнити.

Від відповідача ОСОБА_1 надійшла заява про розгляд справи без його участі, позовні вимоги не визнає, просить відмовити у задоволенні позову у повному обсязі.

Від представника відповідача ФГ «Пролісок Люкс» - Охрименка Б.О. надійшла заява про розгляд справи без його участі, позовні вимоги не визнає, просить відмовити у задоволенні позову у повному обсязі.

Третя особа, яка який не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів ОСОБА_2 у судове засідання не з`явився з невідомих суду причин, хоча завчасно повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, про що свідчить рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення.

Положеннями ч. 3 ст. 211 ЦПК України передбачено, що учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Відповідно до ч. 3 ст. 211, ч. 1 ст. 223 ЦПК України суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання у відсутності сторін, які скористалися своїм правом та подали до суду заяви про розгляд справи у їх відсутність

Дослідивши письмові матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 200ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи, що всі дії для підготовки справи до судового розгляду здійснені, відсутні будь-які заяви та клопотання, які підлягають вирішенню у підготовчому судовому засіданні, суд вважає за можливе завершити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-200, 259-261 ЦПК України, суд,-

П ОС Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом керівника Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області Гирби Володимира Михайловича в інтересах Соболівської сільської ради до ОСОБА_1 , фермерського господарства «Пролісок Люкс», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 про витребування земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданніна 14 год. 00 хв. 04.07.2023 у залі судових засідань у приміщенні Теплицького районного суду.

Про дату, час та місце проведення судового засідання повідомити сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення20.06.2023
Оприлюднено21.06.2023
Номер документу111641548
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —144/654/23

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Ухвала від 19.05.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Теплицький районний суд Вінницької області

Довгалюк Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні