Ухвала
від 16.06.2023 по справі 243/2027/23
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 2/243/1026/2023

Номер справи 243/2027/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 червня 2023 року суддя Слов`янського міськрайонного суду Донецької області Агеєва О.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Лещенко Сергій Вікторович до Публічного акціонерного товариства «Донбасенерго» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсацію доходів громадян у разі затримки виплат, моральної шкоди -

ВСТАНОВИВ:

До Слов`янського міськрайонного суду Донецької області через підсистему «Електронний суд» надійшла вищезазначена позовна заява, вимоги якої були висунуті до Структурної одиниці публічного акціонерного товариства «Донбасенерго» «Слов`янська теплова станція».

12 червня 2023 року, тобто до відкриття провадження у справі, представником позивача адвокатом Левченком С.В., до суду подано заяву в якій він уточнив склад відповідачів та просив замінити відповідача Структурну одиницю публічного акціонерного товариства «Донбасенерго» «Слов`янська теплова станція» на ПАТ «Донбасенерго».

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Перевіривши форму та зміст позовної заяви, встановивши, що вона підпадає під юрисдикцію Слов`янського міськрайонного суду Донецької області, відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України, незначної складності, у зв`язку з чим вважаю за необхідне відкрити провадження у справі та призначити справу до спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19,175,177,187,274 ЦПК України, -

УХВАЛИЛА:

Відкрити спрощене провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Лещенко Сергій Вікторович до Публічного акціонерного товариства «Донбасенерго» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсацію доходів громадян у разі затримки виплат, моральної шкоди.

Повідомити учасникам справи, що судове засідання відбудеться 13 липня 2023 року о 13 годині 00 хвилин у дистанційному режимі без виклику сторін.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі. Відповідачу разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копію позову та доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачу(ам) його(їх) право надіслати (надати) відзив з урахуванням вимогстатті 178 ЦПК Українине пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надсиланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач(і) - заперечення протягом десяти днів із дня отримання відзиву, відповіді на відзив.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://sl.dn.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Слов`янського

міськрайонного суду

Донецької області О.В. Агеєва

Дата ухвалення рішення16.06.2023
Оприлюднено22.06.2023
Номер документу111650441
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку, компенсацію доходів громадян у разі затримки виплат, моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —243/2027/23

Рішення від 29.08.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

Ухвала від 16.06.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

Ухвала від 05.06.2023

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Агеєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні