Ухвала
від 21.06.2023 по справі 219/8789/21
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/8789/21

Провадження № 2-о/229/56/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 червня 2023 р. Дружківський міський суд Донецької області в складі головуючого судді Фролової Н.М., присяжних Тихої К.М., Божко С.В., за участю секретаря судового засідання Бочарової К.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку окремого провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Опікунська рада при виконкомі Бахмутської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), Бахмутський психоневрологічний інтернат про поновлення дієздатності фізичної особи,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Дружківського міського суду Донецької області перебуває вказана цивільна справа.

В судове засідання не з`явилися заявник, представник заявника, представники заінтересованих осіб, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, в матеріалах справи є заяви про розгляд справи без їх участі.

На теперішній час заявник ОСОБА_1 знаходиться у Комунальному закладі «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської міської ради.

Судом поставлено на обговорення питання щодо залучення до участі у розгляді справи в якості заінтересованої особи Комунальний заклад «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської міської ради.

Крім того, представник заявника ОСОБА_2 просив провести судовий розгляд справи в режимі відеоконференції через «Електронний суд» та представник Комунального закладу «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської міської ради просив проводити судове засідання в режимі відеоконференції з Острозьким районним судом Рівненської області.

Відповідно до ч.3 ст. 42 ЦПК України, усправах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Відповідно до ч.ч. 3, 4ст. 294 ЦПКсправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Згідно ч. 1ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Враховуючи вищевикладене, з метою повного та об`єктивного розгляду справи, суд вважає за можливе залучити до участі у розгляді справи в якості заінтересованої особи Комунальний заклад «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської міської ради.

У зв`язку із чим розгляд справи необхідно відкласти та наступне судове засідання відповідно до положень ст.212 ЦПК України провести із Острозьким районним судом Рівненської області в режимі відеоконференції за участю представника заінтересованої особи Максимчук В.М. та за участю представника заявника ОСОБА_2 через систему «Електронний суд» за допомогою власних технічних засобів.

Керуючись ст.ст. 42, 53, 197, 212, 223, 299 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Розгляд справи відкласти до 9-00 години 30 червня 2023 року.

Залучити у справі в якості заінтересованої особи -Комунальний заклад «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської міської ради.

Копію ухвали невідкладно надіслати залученій заінтересованій особі разом із заявою ОСОБА_1 з додатками до неї.

Судове засідання у справі призначене на 9-00 годину 30 червня 2023 року провести в режимі відеоконференції із Острозьким районним судом Рівненської області за участю представника заінтересованої особи Максимчук Валерія Миколайовича та за участю представника заявника ОСОБА_2 через систему «Електроний суд» за допомогою власних технічних засобів.

Доручити відповідним службовим особам Острозького районного суду Рівненської області перевірити документи, що посвідчують особу представника заінтересованої особи, перебувати поряд з ним до закінчення судового засідання.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://dr.dn.court.gov.ua/sud0516/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає танабирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя Н.М. Фролова

Присяжні Божко С.В.

Тиха К.М.

Дата ухвалення рішення21.06.2023
Оприлюднено22.06.2023
Номер документу111666774
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення дієздатності фізичної особи

Судовий реєстр по справі —219/8789/21

Рішення від 30.06.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 17.12.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 07.10.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 07.10.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Фролова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні