Ухвала
від 22.06.2023 по справі 133/1897/23
КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №133/1897/23

Провадження №2/133/878/23

У Х В А Л А

22.06.23

Суддя Козятинського міськрайонного суду Вінницької області Кучерук І.М., перевіривши позовну заяву керівника Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області, подану в інтересах держави в особі Глуховецької селищної об`єднаної територіальної громади Хмільницького району, до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Ольга», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 , про витребування земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

Керівник Хмільницькоїокружної прокуратуриВінницької областів інтересахдержави вособі Глуховецькоїселищної об`єднаноїтериторіальної громадиХмільницького районузвернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 , ТОВ «Ольга», треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмету спору Головнеуправління Держгеокадаструу Вінницькійобласті, ОСОБА_2 , про витребування земельної ділянки.

Судом встановлено, що вказану позовну заяву подано без додержання вимог, передбачених ст. 177 ЦПК України.

Так, згідно з ч.7ст.177ЦПКУкраїни до позовної заяви, підписаної представником позивача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника позивача.

Відповідно до ч.1ст. 24 Закону України «Про прокуратуру»право подання позовної заяви (заяви, подання) в порядку цивільного, адміністративного, господарського судочинства надається Генеральному прокурору, його першому заступнику та заступникам, керівникам обласних та окружних прокуратур, їх першим заступникам та заступникам, прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Позовна заява підписана керівником Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області Максимом Кандзьобою. Проте до позовної заяви не додано докази на підтвердження того, що М.Кандзьоба обіймає посаду керівникаХмільницької окружної прокуратури Вінницької області.

Згідно з ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Суд вважає за необхідне встановити позивачу трьохденний строк від дня отримання копії цієї ухвали для усунення недоліків позовної заяви шляхом надання доказів на підтвердження повноважень особи, яка підписала позовну заяву.

Керуючись ст.ст.175, 177, 185 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву керівника Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області, подану в інтересах держави в особі Глуховецької селищної об`єднаної територіальної громади Хмільницького району, до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Ольга», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Головне управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_2 , про витребування земельної ділянки залишити без руху.

Встановити позивачу трьохденнийз дня отримання копії ухвали строк для усунення зазначеного недоліку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.М.Кучерук

Дата ухвалення рішення22.06.2023
Оприлюднено26.06.2023
Номер документу111727523
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —133/1897/23

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Кучерук І. М.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Кучерук І. М.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Кучерук І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні