Ухвала
від 28.06.2023 по справі 385/692/23
ГАЙВОРОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 385/692/23

2/385/279/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до розгляду по суті

28.06.2023 Гайворонський районний суд Кіровоградської області

в складі: головуючого - судді Ханас М.М.

з участю секретара судового засідання - Хмельовської І.П.

позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в м.Гайвороні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Гайворонської міської ради Голованівського району Кіровоградської області, про позбавлення батьківських прав,

встановив:

ухвалою судді Гайворонського районного суду Кіровоградської області від 01.05.2023 провадження у зазначеній справі відкрито.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з"ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Позивач в підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримав в повному обсязі, просив закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилася, представник відповідача - адвокат Волощук В.В. подав до суду заяву, просив провести розгляд справи у відсутності відповідача та її представника.

Представник третьої особи Органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Гайворонської міської ради Кіровоградської області в підготовче судове засідання не з`явився, про місце, дату та час проведення підготовчого судового засідання повідомлений належним чином, причину неявки суд не повідомив.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, суд

постановив:

закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Гайворонської міської ради Голованівського району Кіровоградської області про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до розгляду по суті на 09:20 год. 07.07.2023.

Викликати в судове засідання сторони у справі та свідків.

Зобов`язати позивача ОСОБА_1 забезпечити явку неповнолітньої дитини - ОСОБА_3 в судове засідання для його опитування судом для забезпечення можливості дитини висловити свою думку в судовому засіданні.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М. М. Ханас

28.06.2023

Дата ухвалення рішення28.06.2023
Оприлюднено29.06.2023
Номер документу111822295
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —385/692/23

Рішення від 07.07.2023

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Рішення від 07.07.2023

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 28.06.2023

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні