Ухвала
від 30.06.2023 по справі 650/151/23
ВЕЛИКООЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Справа № 650/151/23

провадження № 2-о/650/10/23

УХВАЛА

про відкриття окремого провадження

та призначення судового засідання

30 червня 2023 року смт. Велика Олександрівка

Суддя Великоолександрівського районного суду Херсонської області Сікора О.О., розглянувши матеріали за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Давидово-Брідська сільська рада Бериславського району Херсонської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

встановив:

30 червня 2023 року заявник звернувся до суду з вказаною заявою в якій просить встановити факт, що предметом договору купівлі-продажу від 21.06.1991 року посвідченого виконавчим комітетом Давидово-Брідська сільська рада Великоолександрівського району Херсонської області є житловий будинок АДРЕСА_1 .

Вказана заява подана і оформлена у відповідності до вимог статей 175, 177, 318 ЦПК України, підстав для відмови у відкритті провадження у справі (стаття 186 ЦПК України) та повернення заяви (частина четверта статті 185 ЦПК України), не встановлено, підсудність не порушено, питання про відкриття провадження у справі вирішено з дотриманням порядку та строків встановлених частиною пертою статті 185 ЦПК України.

У відповідності до частини третьої статті 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені розділом IV ЦПК України.

Керуючись вищенаведеними положеннями ЦПК України, суддя

постановив:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Давидово-Брідська сільська рада Бериславського району Херсонської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Розгляд справи провести в порядку окремого провадження.

Почати провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Призначити судове засідання у справі на 10 серпня 2023 року о 09.00 год. в залі судових засідань № 1 Великоолександрівського районного суду Херсонської області (Херсонська область, Великоолександрівський район, смт. Велика Олександрівка, вул. Ярмаркова).

З метою належного виконання обов`язків покладених на учасників цивільної справи та створення умов для сприяння своєчасному, всебічному, повному та об`єктивному встановленню всіх обставин справи, зобов`язати заінтересовану особу, не пізніше першого судового засідання у справі, подати суду письмові пояснення щодо вимог викладених в заяві і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти вимог, одночасно направивши їх копію та доданих до них документів іншим учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за для забезпечення чого останніми, за п`ять днів до судового засідання, має бути подана відповідна заява із зазначенням суду, в якому необхідно забезпечити її проведення, копія якої в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи, що розглядається учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки якої http://court.gov.ua/fair/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою: inbox@vo.ks.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала про відкриття провадження у справі разом з копією заяви та копіями доданих до неї документів надсилається учасникам справи. Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі іншим учасникам справи надсилається копія заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення шляхом подання апеляційної скарги до Херсонського апеляційного суду через Великоолександрівський районний суд Херсонської області. В іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:


О.О. Сікора

Дата ухвалення рішення30.06.2023
Оприлюднено06.07.2023
Номер документу111985503
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —650/151/23

Рішення від 21.08.2023

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Великоолександрівський районний суд Херсонської області

Сікора О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні