Ухвала
від 13.09.2010 по справі 22/284
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 22/284 13.09.10

За позовом Відкрито го акціонерного товариства " Українська страхова компані я "Дженералі гарант" в особі Д онецької філії ВАТ "УСК "Джене ралі Гарант"

до Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Страхова компанія "Універ сальна"

про відшкодув ання 4104,53 грн. в порядку регресу

Суддя

Представники сторін:

від позивача: н е з' явились;

від відповідача: не з' явились;

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Позивач звернувся до суд у з позовом про стягнення з ві дповідача завданої матеріал ьної шкоди у розмірі 4 104, 53 грн. в порядку регресу.

В судове засідання предс тавники сторін не з' явились , вимог ухвали суду не виконал и, судом отримано клопотання від відповідача про відклад ення розгляду справи через н еможливість представника з' явитись в судове засідання.

Невиконання сторонами вим ог суду щодо надання договор у (полісу) обов' язкового стр ахування цивільно-правової в ідповідальності власників н аземних транспортних засобі в, що укладений з власником ав томобіля Mitsubishi, державний номер НОМЕР_1 за участю якого ст алась ДТП 28.09.2007р. унеможливлює в ирішення спору за наявними у справі матеріалами.

Відповідно до пункту 1, 2 ча стини першої статті 77 ГПК Укра їни господарський суд відкла дає розгляд справи в разі нез ' явлення в засідання предст авників сторін, інших учасни ків судового процесу, непода ння витребуваних доказів.

Враховуючи невиконання ви мог суду, неявку позивача в су дове засідання з' ясуванню п ідлягають обставини справи, зокрема щодо підтримки позов них вимог станом на час винес ення даної ухвали (чи порушую ться права позивача відповід ачем тощо). За таких обставин, неявка представників сторін в судове засідання, невикона ння вимог суду унеможливлює вирішення спору в даному суд овому засіданні, а розгляд сп рави підлягає відкладенню.

Керуючись п. 1, 2 ст. 77, ст. 86 ГПК У країни, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи відкласт и до 13.09.2010 о 10:10.

2. Викликати в судове засіда ння представників позивача, відповідача. Явку позивача в судове засідання визнати об ов' язковою. Засідання відбу деться за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-Б, зал судов ого засідання № 7.

3. Зобов' язати позивача вик онати вимоги ухвал суду нада ти:

- докази направлення на юрид ичну адресу відповідача (01601, м. Київ, вул. Пилипа Орлика 24/1) коп ії позовної заяви з доданими до неї документами;

- письмове обґрунтува ння заявленого до стягнення з відповідача розміру виплат и з посиланням на межі відп овідальності страховика встановлені у договорі (полі сі) обов' язкового страхуван ня цивільно-правової відпові дальності власників наземни х транспортних засобів що ук ладений з власником автомобі ля Mitsubishi, державний номер НОМЕ Р_1 (відомості щодо зверненн я з відповідним запитом до ві дповідача, винної особи, дока зи що свідчать про відмову у н аданні відповідної інформац ії, документів); договір (поліс ) надати в копії до справи;

- письмові обґрунтува ння заявлених вимог щодо стя гнення з відповідача, як особ и яка застрахувала відповіда льність винної особи витрат пов' язаних з проведенням ек спертизи (вказати конкретну статтю Закону України “Про о бов'язкове страхування цивіл ьної відповідальності власн иків транспортних засобів”);

- на підтвердження статусу ю ридичної особи довідку про з находження в єдиному державн ому реєстрі юридичних осіб т а фізичних осіб-підприємців, свідоцтво про державну реєс трацію.

4. Зобов' язати відповідача виконати вимоги ухвали суду про порушення провадження у справі, надати суду:

- відзив на позов, докази на п ідтвердження відповідних за перечень в разі їх наявності ;

- відомості щодо сплати суми страхової виплати на корист ь позивача (докази на підтвер дження);

- у належним чином засвідчен ій копії договір (поліс) обов' язкового страхування цивіль но-правової відповідальност і власників наземних транспо ртних засобів що укладений з власником автомобіля Mitsubishi, дер жавний номер НОМЕР_1 за уч астю якого сталась ДТП 28.09.2007р..

5. Запропонувати сторонам на дати додаткові наявні та не п редставлені суду докази на п ідтвердження заявлених вимо г та заперечень.

Попередити позивача, що пр и ухиленні від виконання вим ог суду, невиконання вимог ух вали та участі в судовому зас іданні відповідно до п. 5 ст. 81 Г осподарського процесуально го кодексу позов буде залише но без розгляду.

Суддя Р.І. С амсін

Дата ухвалення рішення13.09.2010
Оприлюднено20.09.2010
Номер документу11202805
СудочинствоГосподарське
Сутьвідшкодув ання 4104,53 грн. в порядку регресу

Судовий реєстр по справі —22/284

Ухвала від 01.10.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 28.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Рішення від 23.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 13.09.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Рішення від 19.10.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Судовий наказ від 19.08.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Пуппо Л.Д.

Судовий наказ від 03.11.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Пуппо Л.Д.

Рішення від 24.10.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Пуппо Л.Д.

Ухвала від 05.06.2006

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Пуппо Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні