Ухвала
від 07.07.2023 по справі 2-н-127-2010
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №2-н-127-2010

4-с/705/23/23

У Х В А Л А

07.07.2023 Уманський міськрайонний суд Черкаської області в складі

головуючого судді Піньковського Р.В.

при секретарі Остропольській О.В.

за участю заінтересованої особи ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Умань Черкаської області в режимі відеоконференції цивільну справуза скаргоюТОВ «ФК «Європейська агенція з повернення боргів» на дії (бездіяльність) приватного виконавця виконавчого округу в м. Києві Журид С.М.,

В С Т А Н О В И В:

В провадженніУманського міськрайонногосуду Черкаськоїобласті перебуваєцивільна справаза скаргоюТОВ «ФК «Європейська агенція з повернення боргів» на дії (бездіяльність) приватного виконавця виконавчого округу в м. Києві Журид С.М.

На адресу суду надійшло пояснення головного спеціаліста з питань забезпечення діяльності Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини сектору судової роботи у Черкаській області Управління судової роботи та міжнародної правової допомоги Центрального міжрегіонального управляння (м. Київ) Ковдій І.І. в якому просить виключити із складу заінтересованих осіб Міністерство юстиції України оскільки можливе рішення суду з приводу даної скарги не може вплинути на права, обов`язки та інтереси Міністерства.

Також на адресу суду надійшло клопотання представника ТОВ «ФК «ЄАПБ» про залучення до участі у справі в якості заінтересованої особи приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Кудрановського Юрія Володимировича (03142, м. Київ, вул. Кримського Академіка,27-А, оф.234).

У судовому засіданні заінтересована особа ОСОБА_1 не заперечувала проти заміни заінтересованої особи Міністерства юстиції України на належну приватного виконавця виконавчого округу в м. Києві Кудрановського Ю.В., який заміщує приватного виконавця виконавчого округу в м. Києві Журид С.М.

Скаржник у судове засідання не з`явився, на адресу суду надійшло клопотання про розгляд справи за відсутності представника ТОВ «ФК «ЄАПБ».

Інші учасники у судове засідання не з`явились, про час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, причини неявки суду не повідомляли.

Суд, заслухавши клопотання заінтересованої особи та дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Згідно ст.450 ЦПК України визначено, що скарги розглядаються за участю стягувача, боржника і державного виконавця або іншої посадової особи органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця, рішення, дії чи бездіяльність яких оскаржується.

Якщо суд встановить, що особа, рішення, дії чи бездіяльність якої оскаржується, звільнена з посади (не здійснює відповідну діяльність), він залучає до участі в справі посадову особу, до компетенції якої належить вирішення питання про усунення порушення права чи свободи заявника.

Дослідивши матеріали справи, та враховуючи те, що відповідно до договору про зміщення приватного виконавця від 24.03.2023 заміщення приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Журида С.М. здійснює приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Кудрановський Ю.В., тому з метою повного та всебічного розгляду скарги суд вважає за необхідне залучити до участі в справі приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Кудрановського Ю.В., виключивши з учасників заінтересовану особу - Міністерство юстиції України, оскільки можливе рішення суду з приводу даної скарги не може вплинути на права, обов`язки та інтереси останнього.

Керуючись ст.450 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Залучити приватноговиконавця виконавчогоокругу м.Києва КудрановськогоЮрія Володимировича(03142,м.Київ,вул.Кримського Академіка,27-А,оф.234)до участів справіза скаргоюТОВ «ФК «Європейська агенція з повернення боргів» на дії (бездіяльність) приватного виконавця.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

Суддя Р.В. Піньковський

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення07.07.2023
Оприлюднено12.07.2023
Номер документу112102848
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —2-н-127-2010

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Піньковський Р. В.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Піньковський Р. В.

Ухвала від 07.07.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Піньковський Р. В.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Піньковський Р. В.

Ухвала від 03.02.2023

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Піньковський Р. В.

Судовий наказ від 23.09.2010

Цивільне

Ленінський районний суд Автономної Республіки Крим

Шувалов Максим Валерійович

Судовий наказ від 24.06.2010

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова Катерина Сергіївна

Судовий наказ від 19.03.2010

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Герасименко Сергій Гаврилович

Судовий наказ від 12.03.2010

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Мальцева Євгенія Євгенівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні