Ухвала
від 12.07.2023 по справі 235/4800/21
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 235/4800/21

Провадження № 2/204/1417/23

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 липня 2023 року суддя Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська Токар Н.В., ознайомившись з поданим на офіційну електронну пошту суду клопотанням представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Назаренко Алли Сергіївни про проведення судового засідання у цивільний справі за позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_1 , Покровської районної державної адміністрації, Удачненської селищної ради (громади) про витребування земельної частки (паю) із загальної площі переданої на умовах договору оренди земельної ділянки та припинення права оренди, в режимі відеоконференції, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Красногвардійського районного суду м.Дніпропетровська перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_1 , Покровської районної державної адміністрації, Удачненської селищної ради (громади) про витребування земельної частки (паю) із загальної площі переданої на умовах договору оренди земельної ділянки та припинення права оренди.

07 липня 2023 року представником відповідача ОСОБА_1 адвокатом Назаренко А.С. через систему «Електронний суд» подано заяву про участь в судових засіданнях з розгляду справи в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів, у зв`язку з неможливістю особистого прибуття в судове засідання.

Ознайомившись з поданою заявою, ознайомившись з матеріалами цивільної справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч.ч.1-4 ст.212 ЦПК України у часники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Відповідно доч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Таким чином, з метою усунення перешкод до розгляду справи, пов`язаних із неможливістю прибуття учасника справи в судові засідання, проводити судові засідання з розгляду цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_1 , Покровської районної державної адміністрації, Удачненської селищної ради (громади) про витребування земельної частки (паю) із загальної площі переданої на умовах договору оренди земельної ділянки та припинення права оренди, в режимі відеоконференціїза допомогою програмного забезпечення «EacyCon».

На підставі викладеного, керуючись ст.212 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_1 адвоката Назаренко А.С. про проведеннясудового засіданняу цивільнийсправі запозовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_1 ,Покровської районноїдержавної адміністрації,Удачненської селищноїради (громади)про витребуванняземельної частки(паю)із загальноїплощі переданоїна умовахдоговору орендиземельної ділянкита припиненняправа оренди,в режимівідеоконференції задовольнити.

Проводити в режимі відеоконференції судове засідання, призначене на 02 серпня 2023 року о 13 год. 00 хв. та усі наступні судові засідання з розглядуцивільної справи за позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 до ОСОБА_1 , Покровської районної державної адміністрації, Удачненської селищної ради (громади) про витребування земельної частки (паю) із загальної площі переданої на умовах договору оренди земельної ділянки та припинення права оренди, за допомогою програмного забезпечення «EacyCon».

Копію ухвали надіслати представнику відповідача ОСОБА_1 адвокату Назаренко А.С.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Токар

СудКрасногвардійський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення12.07.2023
Оприлюднено17.07.2023
Номер документу112192067
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —235/4800/21

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Токар Н. В.

Ухвала від 27.02.2022

Цивільне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Клікунова А. С.

Постанова від 14.12.2021

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Агєєв О. В.

Постанова від 14.12.2021

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Агєєв О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні