Ухвала
від 14.07.2023 по справі 822/50/15
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 822/50/15

УХВАЛА

14 липня 2023 рокум. Хмельницький

Хмельницький окружний адміністративний суд в особі головуючого-судді Петричковича А.І. Блонського В.К. , Шевчука О.П. розглядаючи адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області , Апеляційного суду Хмельницької області , Державної судової адміністрації України , Міністерства фінансів України , Державної казначейської служби України про визнання дій протиправними,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області, Апеляційного суду Хмельницької області, Державної судової адміністрації України, Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, про визнання дій протиправними і стягнення коштів.

10.07.2023 до суду поступило клопотання, в якому представник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області вказує, зокрема, що позивач - ОСОБА_1 помер.

При цьому, враховуючи ненадання відповідних доказів, така інформація потребує документального підтвердження з метою встановлення відповідних фактів, що мають значення для розгляду справи, або її спростування.

Відповідно до ст. 4 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану" органами державної реєстрації актів цивільного стану є, відділи державної реєстрації актів цивільного стану Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі, районних, районних у містах, міських, міськрайонних управлінь юстиції.

Відповідно до ч. 1 ст. 6 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану" відділи державної реєстрації актів цивільного стану проводять державну реєстрацію, зокрема, смерті, вносять зміни до актових записів цивільного стану, поновлюють та анулюють їх; формують Державний реєстр актів цивільного стану громадян, ведуть його, зберігають архівний фонд; здійснюють відповідно до законодавства інші повноваження.

Відповідно до ч.1 ст. 11 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану" державний реєстр актів цивільного стану громадян - це державна електронна інформаційна система, яка містить відомості про акти цивільного стану, зміни, що вносяться до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання та відомості про видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану і про видачу витягів з нього.

Державний реєстр актів цивільного стану громадян ведеться відділами державної реєстрації актів цивільного стану.

З урахуванням зазначеного суд приходить до висновку про необхідність витребувати у Відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Хмельницькому центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) Повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть щодо ОСОБА_1 .

Керуючись статтями 80, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Витребувати у Відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Хмельницькому центрального міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Київ) (29013, Хмельницька область, Хмельницький район, місто Хмельницький, вулиця Героїв Маріуполя, будинок 4) докази, а саме Повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть щодо ОСОБА_1 (код НОМЕР_1 , дата народження ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса реєстрації: АДРЕСА_1 ).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Повне судове рішення складене 14 липня 2023 року

Головуючий суддя А.І. Петричкович В.К. Блонський О.П. Шевчук

Дата ухвалення рішення14.07.2023
Оприлюднено17.07.2023
Номер документу112206224
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій протиправними

Судовий реєстр по справі —822/50/15

Ухвала від 27.09.2023

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 14.07.2023

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 14.07.2023

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 03.02.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 25.02.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 16.02.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 19.01.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні