Ухвала
від 12.07.2023 по справі 563/1137/23
КОРЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 563/1137/23

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

12 липня 2023 року м. Корець

Суддя Корецького районного суду Рівненської області Сірак Д.Ю., при вирішенні питання про відкриття провадження у цивільній справі за позовом керівника Здолбунівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області до ОСОБА_1 , третя особа: Корецької міської ради Рівненської області про припинення права власності на земельні ділянки, шляхом їх конфіскації та продажу на земельних торгах,

в с т а н о в и в :

Керівник Здолбунівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області звернувся до суду з позовом про припинення права власності на земельні ділянки, шляхом їх конфіскації та продажу на земельних торгах.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України. Дана справа підсудна Корецькому районному суду. Підстав для відмови у відкритті провадження у справі чи повернення позовної заяви немає.

З огляду ч. 4ст. 274 ЦПК України, справу необхідно розглядати в порядку загального позовного провадження.

Таким чином, наявні достатні підстави для відкриття провадження у справі та призначення підготовчого судового засідання.

Керуючись ст.ст.175-177,184,187,274 ЦПК України,

у х в а л и в :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом керівника Здолбунівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області до ОСОБА_1 , третя особа: Корецької міської ради Рівненської області про припинення права власності на земельні ділянки, шляхом їх конфіскації та продажу на земельних торгах.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 14 серпня 2023 року о 09:20 год. у приміщенні Корецького районного суду Рівненської області (м. Корець Рівненської області, вул. Правосуддя, 7, факс (03651)2-17-06, E-mail: inbox@kr.rv.court.gov.ua).

Суд пропонує відповідачу подати, протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, відзив на позов.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Відповідачау роз`яснюється, що вони мають право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

В підготовче судове засідання викликати сторони: позивачів- керівника Здолбунівської окружної прокуратури, 35700, м. Здолбунів Рівненської област, вул. Княгині Ольги, 36; представника Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області, 33013, м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 37; відповідачку ОСОБА_1 , шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-порталі «Судова влада України»; третю особу: представника Корецької міської ради Рівненської області, м. Корець Рівненської області, пл. Київська, 5.

Копії даної ухвали надіслати (вручити) позивачам, відповідачці та третій особі. Крім цього, надіслати (вручити) відповідачці та третій особі копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи http://kr.rv.court.gov.ua.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

C у д д я:

СудКорецький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення12.07.2023
Оприлюднено18.07.2023
Номер документу112215785
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —563/1137/23

Рішення від 04.10.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні