Ухвала
від 14.08.2023 по справі 563/1137/23
КОРЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 563/1137/23

УХВАЛА

14 серпня 2023 року Корецький районний суд

Рівненської області

в складі:головуючого судді Сірака Д.Ю.

секретар судового засідання Литвинчук Л.Л.

провівши підготовче судове засідання в м. Корець у цивільній справі за позовом керівника Здолбунівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області до ОСОБА_1 , третя особа: Корецької міської ради Рівненської області про припинення права власності на земельні ділянки, шляхом їх конфіскації та продажу на земельних торгах,

в с т а н о в и в :

Керівник Здолбунівськоїокружної прокуратурив інтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу Рівненськійобласті звернувся до суду із зазначеним позовом.

Від представника Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області до суду надійшло клопотання в якому позовні вимоги підтримують в повному обсязі та справу просять розглянути без участі їхнього представника.

Представник позивача, прокурор Онисюк А.О. до суду подала заяву щодо проведення підготовчого судового засідання без її участі.

Відповідачка в судове засідання не з?явилась, про місце, дату та час розгляду повідомлялась шляхом розмішення оголошення про виклик до суду на веб-порталі «Судова Влада».

Представник Корецької міської ради в судове засідання не зявився, про причини неявки суду не повідомив.

Зажаючи на те, що судом не встановлено підстав передбачених ч. 2ст. 198 ЦПК Українидля такого відкладення, враховуючи думку представника позивача, з урахуванням процесуального строку проведення підготовчого провадження, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом з`ясовано всі питання, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України, до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, а відтак справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд прийшов до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом керівника Здолбунівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області до ОСОБА_1 , третя особа: Корецької міської ради Рівненської області про припинення права власності на земельні ділянки, шляхом їх конфіскації та продажу на земельних торгах та призначити справу до розгляду по суті на 11 год. 30 хв. 22 вересня 2023 року.

Викликати сторони в судове засідання.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

С у д д я :

СудКорецький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення14.08.2023
Оприлюднено15.08.2023
Номер документу112793821
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —563/1137/23

Рішення від 04.10.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Ухвала від 12.07.2023

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні