Ухвала
від 18.07.2023 по справі 593/855/23
БЕРЕЖАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-о/593/26/2023

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

"18" липня 2023 р. Бережанський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючого судді Крамаря В. М.

при секретарі судового засідання Осадці М. Ю.,

розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи Бережанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, військова частина НОМЕР_1 , головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, - про встановлення факту смерті особи, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Бережанського районного суду від 23 червня 2023 року відкрито провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Бережанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про встановлення факту смерті особи. Залучено до участі у справі як заінтересованих осіб: військову частину НОМЕР_1 , головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, зобов`язано заявницю не пізніше 2 днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі направити залученим заінтересованим особам копію заяви з додатками, а докази такого направлення надати суду.

Бережанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції отримав ухвалу про відкриття провадження по справі, заяву з додатками та повістку про виклик 27.06.2023 року, відзиву не подав.

Військова частина НОМЕР_1 отримала ухвалу про відкриття провадження по справі та повістку про виклик 05.07.2023 року, заяву з доданими до неї документами 06.07.2023 року, подала до суду відзив, відповідно до якого не заперечує щодо задоволення судом заяви ОСОБА_1 про встановлення факту смерті ОСОБА_2 та просить провести розгляд справи без участі представника військової частини.

Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області отримало ухвалу про відкриття провадження по справі та повістку про виклик 29.06.2023 року, заяву з доданими до неї документами 03.07.2023 року, - відзиву не подало.

У підготовче засідання представники заінтересованих осіб не з`явилися, про причини неявки суд не повідомили.

У ході підготовчого провадження проведені наступні дії:

1) оголошено склад суду, а також прізвище, ім`я, по батькові секретаря судового засідання, з`ясовано наявність підстав для відводів;

2) уточнено вимоги заявниці та ставлення до заяви заінтересованої особи військової частини НОМЕР_1 ;

3) вирішено питання про склад учасників справи;

4) з`ясовано, чи повідомила заявниця про всі відомі обставини справи;

5) з`ясовано, чи надала заявниця докази, на які вона посилається у заяві;

6) встановлено порядок з`ясування обставин справи, на які учасники справи посилаються як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

7) з`ясовано думку учасників справи щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті та визначено дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 200 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи Бережанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільському районі Тернопільської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, військова частина НОМЕР_1 , головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, - про встановлення факту смерті особи, - та призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 28 липня 2023 року на 14 год. 30 хв. у приміщенні суду, викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення18.07.2023
Оприлюднено19.07.2023
Номер документу112242586
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: факту смерті

Судовий реєстр по справі —593/855/23

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Крамар В. М.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Крамар В. М.

Ухвала від 18.07.2023

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Крамар В. М.

Ухвала від 23.06.2023

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Крамар В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні