Ухвала
від 18.07.2023 по справі 367/8535/20
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/8535/20

Провадження №2/367/1560/2023

УХВАЛА

Іменем України

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

17 липня 2023 року місто Ірпінь

Ірпінський міський суд Київської області

у складі головуючого судді Одарюка М.П.,

за участю секретаря Довгополої І.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в місті Ірпінь справу №367/8535/20 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання квартири особистою приватною власністю одного з подружжя,

в с т а н о в и в:

10 квітня 2023 року в провадження судді Ірпінського міського суду Київської області Одарюка М.П. надійшла вказана позовна заява..

В підготовче судове засідання учасники справи не з`явились, надали суду письмові заяви про проведення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду без їх участі.

Положеннямистатті 189ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно пункту 15 частини 2 статті 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до частини 3 статті 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

За відсутності сторін питання щодо роз`яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування додаткових доказів, їх забезпечення не надходило. Відповідачем надано відзив на позовну заяву.

Клопотань про виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 частини 2статті 197 ЦПК України, не встановлено.

За таких обставин, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження у справі закриттям підготовчого засідання та призначити справу до розгляду по суті судом у складі головуючого судді Одарюка М.П.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями189,196-198,200 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про визнання квартири особистою приватною власністю одного з подружжя,

Призначити справу до судового розгляду на 10 годину 00 хвилин 22 серпня 2023 рокуу приміщенні Ірпінського міського суду Київської області, про що повідомити учасників процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.П. Одарюк

Дата ухвалення рішення18.07.2023
Оприлюднено19.07.2023
Номер документу112245847
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання квартири особистою приватною власністю одного з подружжя

Судовий реєстр по справі —367/8535/20

Рішення від 04.09.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Рішення від 22.08.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 18.07.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 11.07.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 11.07.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 18.01.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Саранюк Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні