Ухвала
від 18.07.2023 по справі 584/1208/22
ПУТИВЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 584/1208/22

Провадження № 2/584/160/23

УХВАЛА

18.07.2023 Путивльський районний суд Сумської області

в особі: головуючого - судді Токарєва С.М.

при секретарі Зікрати Я.В.

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду міста Путивль справу за позовом ОСОБА_1 " до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Кролевецький комбікормовий завод" про визнання права володіння та користування земельною ділянкою та визнання недійсним договору оренди земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Путивльського районного суду Сумської області перебуває зазначена цивільна справа.

Позивач в підготовче засідання не з`явився, надав на адресу суду письмову заяву, в якій просив розгляд справи проводити за його відсутності, позов підтримав.

Відповідач ОСОБА_2 в підготоче засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином, причини неявки суду не повідомила, відзив на позов не подала.

Представник відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "Кролевецький комбікормовий завод" надала на адресу суду письмову заяву, в якій просила підготовче засідання провести за її відсутності, подала відзив на позовну заяву, а також клопотала про витребування у позивача відомостей про реєстрацію договору оренди землі від 25.05.2010 в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі, а також про його реєстрацію в автоматизованій системі ДЗК.

Позивачем подано відповідь на відзив.

За встановлених обставин є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті з наданням строку відповідачу - Товариству зобмеженою відповідальністю"Кролевецькийкомбікормовий завод"строку для подання заперечень.

В силу ч. 1 ст. 84 ЦПК України клопотання представника відповідача про витребування доказів підлягає задоволенню.

Оскільки сторонами про допит свідків не заявлено, висновки експертів та електронні докази не подано, тому під час розгляду справи по суті підлягають дослідженню пояснення учасників справи, викладені в заявах по суті справи, а також письмові докази.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 84, 197, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ :

1. Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 " до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Кролевецький комбікормовий завод" про визнання права володіння та користування земельною ділянкою та визнання недійсним договору оренди земельної ділянки,закрити.

2. Призначити справу за позовом ОСОБА_1 " до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Кролевецький комбікормовий завод" про визнання права володіння та користування земельною ділянкою та визнання недійсним договору оренди земельної ділянки,до судового розгляду по суті на 15-30 год. 21 серпня 2023 року у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Путивль за участю учасників справи.

3. Встановити відповідачу Товариству з обмеженою відповідальністю "Кролевецький комбікормовий завод" п`ятиденний строк з дня винесення цієї ухвали для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

4. Встановити наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів : дослідження пояснень учасників справи, викладених в заявах по суті, письмових доказів (у разі необхідності цей порядок може бути змінено).

5. Клопотання представника відповідача про витребування доказів задовольнити.

6. Зобов`язати Сільськогосподарськийспоживчий кооператив"Ярославна" надати на адресу суду відомості про реєстрацію договору оренди землі від 25.05.2010 в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі, а також про його реєстрацію в автоматизованій системі ДЗК.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя С.М.Токарєв

Дата ухвалення рішення18.07.2023
Оприлюднено20.07.2023
Номер документу112283113
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права володіння та користування земельною ділянкою та визнання недійсним договору оренди земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —584/1208/22

Рішення від 08.02.2024

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

Рішення від 08.02.2024

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

Ухвала від 18.07.2023

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

Ухвала від 11.01.2023

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

Ухвала від 26.12.2022

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

Ухвала від 23.12.2022

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Токарєв С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні