Ухвала
від 19.07.2023 по справі 189/1767/23
ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 189/1767/23

2/189/434/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

19.07.2023 року смт. Покровське

Покровський районний суд Дніпропетровської області

в складі головуючого судді Редько О.В.

при секретарі Корховій М.Г.

розглянувши у підготовчому засіданні в смт. Покровське цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Орган опіки та піклування Покровської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільного спілкування з дитиною батька, який проживає окремо від неї, -

встановив:

В провадженні Покровського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Орган опіки та піклування Покровської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільного спілкування з дитиною батька, який проживає окремо від неї. У підготовче засідання учасники справи не прибули.

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Атаманюк І.Л. надав до суду заяву, в якій просив підготовче судове засідання провести без участі позивача та його представника, та призначити справу до розгляду по суті. Представник відповідача ОСОБА_2 адвокат Єланський О.Г. надав до суду заяву, в якій просив підготовче судове засідання провести без участі відповідача та його представника, не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду.

Представник третьої Органу опіки та піклування Покровської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області в судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. Так, у підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України, відсутні.

За результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198 ЦПК України, суд, -

ухвалив :

Закрити підготовчепровадження посправі запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Орган опіки та піклування Покровської селищної ради Синельниківського району Дніпропетровської області про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільного спілкування з дитиною батька, який проживає окремо від неї та призначити справу до розгляду по суті на 06.09.2023 року о 13.00 год. з викликом сторін по справі.

Про час та місце розгляду справи повідомити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В. Редько

СудПокровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення19.07.2023
Оприлюднено24.07.2023
Номер документу112335156
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —189/1767/23

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Покопцева Д. О.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Лукінова К. С.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

Ухвала від 26.05.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні