Ухвала
від 25.07.2023 по справі 380/12387/23
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 380/12387/23

У Х В А Л А

про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції

25 липня 2023 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючого-судді Кедик М.В., розглянувши клопотання представника позивача про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за позовом Середньої загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів № 29 м. Львова до Північного офісу Держаудитслужби про визнання протиправними та скасування висновку,-

в с т а н о в и в :

Середня загальноосвітня школа № 29 м. Львова звернулася до Львівського окружного адміністративного суду із позовом до Північного офісу Держаудитслужби, у якому просить суд визнати протиправним та скасувати висновок Північного офісу Держаудитслужби про результати моніторингу прооцедури закупівлі UA-2023-01-16-014375-а, проведеної Середньою загальноосвітною школою І-ІІІ ступенів № 29 м. Львова за процедурою відкриті торги з особливостями на закупівлю "Послуги з організвації шкільного харчування" ДК 021:2015 55510000-8 Послуги їдалень.

11.07.2023 представник позивача подав заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, у якому просить організувати судове засідання в режимі відеоконференції та допустити ОСОБА_1 головного спеціаліста-юрисконсуль та юридичного відділу Північиого офісу Держаудитслужби до участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

При вирішенні питання про розгляд справи в режимі відеоконференції суд виходив з такого.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 195 Кодексу адміністративного судочинства України (далі КАС України) учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

За правилами ч. 10 ст. 195 КАС України використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Враховуючи наведене вище та наявність у суду технічної можливості щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою он-лайн сервісу відеозв`язку "EasyCon", суд вважає, що заява представника відповідача підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 195, 248, 256 КАС України, суд, -

у х в а л и в:

заяву представника позивача про проведення судового засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів задовольнити.

Допустити ОСОБА_1 до участі у розгляді справи у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою он-лайн сервісу відеозв`язку "EasyCon".

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу суду може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

СуддяКедик М.В.

Дата ухвалення рішення25.07.2023
Оприлюднено27.07.2023
Номер документу112409014
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправними та скасування висновку

Судовий реєстр по справі —380/12387/23

Ухвала від 13.05.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Глушко Ігор Володимирович

Ухвала від 15.04.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Глушко Ігор Володимирович

Ухвала від 26.03.2024

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Глушко Ігор Володимирович

Рішення від 07.12.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 25.07.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 07.06.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні