Ухвала
від 11.07.2023 по справі 190/950/23
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 190/950/23

Провадження №2-о/190/51/23

УХВАЛА

11 липня 2023 року м. П`ятихатки

П`ятихатський районний суд Дніпропетровської області

в складі головуючого судді Фирси Ю.В.,

за участю секретаря Гук С.Р.,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду м. П`ятихатки цивільну справу за заявою П`ятихатської міської ради Кам`янського району Дніпропетровської області, заінтересована особа П`ятихатська державна нотаріальна контора, Вільногірський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання спадщини відумерлою,

в с т а н о в и в:

В провадженні П`ятихатського районного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за заявою П`ятихатської міської ради Кам`янського району Дніпропетровської області, заінтересована особа П`ятихатська державна нотаріальна контора, Вільногірський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання спадщини відумерлою.

В судове засідання 11.07.2023 року сторони не з`явились, від заінтересованих осіб П`ятихатської державної нотаріальної контори та Вільногірського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) до суду надійшли заяви про розгляд справи без їх участі.

Враховуючи викладене, з метою повного і всебічного дослідження обставин справи, суд вважає за необхідне витребувати з Вільногірського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) належним чином завірену копію актового запису про смерть ОСОБА_1 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючисьст. 260 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Відкласти розгляд цивільної справи № 190/950/23 за заявою П`ятихатської міської ради Кам`янського району Дніпропетровської області, заінтересована особа П`ятихатська державна нотаріальна контора, Вільногірський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання спадщини відумерлою до 16 год. 00 хвл.03 серпня 2023 рокуз повторним викликом сторін.

Витребувати з Вільногірського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса) копію актового запису про смерть ОСОБА_1 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Копію ухвали, для виконання, направити Вільногірському відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кам`янському районі Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса).

Головуючий суддя Ю.В. Фирса

Дата ухвалення рішення11.07.2023
Оприлюднено28.07.2023
Номер документу112447504
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання спадщини відумерлою

Судовий реєстр по справі —190/950/23

Рішення від 03.08.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Фирса Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні