Ухвала
від 28.07.2023 по справі 507/1333/23
ЛЮБАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 507/1333/23

Провадження № 2-а/507/10/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"28" липня 2023 р. смт. Любашівка

Суддя Любашівського районного суду Одеської області Вужиловський О.В., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Нікішева Олексія Валерійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Координаційно-моніторингової митниці про визнання протиправною та скасування постанови у справі про порушення митних правил,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Любашівського районного суду Одеської області перебуває справа № 507/1333/23 за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Координаційно-моніторингової митниці про визнання протиправною та скасування постанови у справі про порушення митних правил.

28.07.2023 року від представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Нікішева Олексія Валерійовича надійшло клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Відповідно до положення ст. 195 КАС України, встановлено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за пять днів до відповідного судового засідання. Відеоконференція, у якій беруть участь учасники справи, фіксується судом, який розглядає справу, за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису. Відео - та звукозапис відеоконференції зберігається в матеріалах справи.

Враховуючи необхідністьзабезпечення представнику позивача передбаченого Конституцією Україниправа надоступ доправосуддя, з метою забезпечення своєчасного розгляду адміністративноїсправи,враховуючи територіальнувіддаленість представникапозивачавід місцяпроведення судовогозасідання,суд вважаєза необхіднезадовольнити клопотанняпредставника позивачата провестисудове засіданняв режимівідеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Особою, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, є представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Нікішев Олексій Валерійович.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Нікішева Олексія Валерійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Координаційно-моніторингової митниці про визнання протиправною та скасування постанови у справі про порушення митних правил - задовольнити.

Судові засідання, проводити в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції надіслати представнику позивача ОСОБА_1 - адвокату Нікішеву Олексію Валерійовичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В. Вужиловський

СудЛюбашівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення28.07.2023
Оприлюднено31.07.2023
Номер документу112481376
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу реалізації державної політики у сфері економіки та публічної фінансової політики, зокрема щодо митної справи (крім охорони прав на об’єкти інтелектуальної власності); зовнішньоекономічної діяльності; спеціальних заходів щодо демпінгового та іншого імпорту, у тому числі щодо

Судовий реєстр по справі —507/1333/23

Ухвала від 11.03.2024

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Ханова Р.Ф.

Постанова від 05.02.2024

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Осіпов Ю.В.

Ухвала від 07.12.2023

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Осіпов Ю.В.

Ухвала від 07.12.2023

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Осіпов Ю.В.

Рішення від 13.10.2023

Адміністративне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

Ухвала від 01.08.2023

Адміністративне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

Ухвала від 28.07.2023

Адміністративне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

Ухвала від 27.07.2023

Адміністративне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні