Ухвала
від 28.07.2023 по справі 601/1977/23
КРЕМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 601/1977/23

Провадження № 2/601/528/2023

У Х В А Л А

про відкриття провадження

28 липня 2023 року м. Кременець

Суддя Кременецького районного суду Тернопільської області Мочальська В.М., розглянувши позовну заяву керівника Кременецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до ОСОБА_1 , де третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Бриківське» про примусове припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації, -

УСТАНОВИВ:

Позивач керівник Кременецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області звернулася до суду із позовом до ОСОБА_1 , де третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Бриківське» про примусове припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу належить розглядати в порядку загального позовного провадження.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст.19,175,177,187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом керівника Кременецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області до ОСОБА_1 , де третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Бриківське» про примусове припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації.

Справу розглядати за правилами загального провадження.

Підготовче судове засідання призначити на 24 серпня 2023 року на 11 годину 00 хвилин в приміщенні Кременецького районного суду Тернопільської області за адресою: вул. Чорновола, 7, м. Кременець Тернопільської області.

Відповідачі мають право на протязі 15 днів з дня отримання копії цієї ухвали подати відзив на позов. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами ( п. 8 ст. 178 ЦПК України). Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивач має право на протязі п`яти днів з дня отримання відзиву подати відповідь на відзив.

Відповідачі мають право на протязі п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив подати заперечення на відповідь на відзив.

Про дату та час проведення підготовчого засідання повідомити учасників справи.

Учасники можуть отримати інформацію щодо даної справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб адресою https://court.gov.ua/sud1909/.

Копію ухвали надіслати сторонам, а також відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення28.07.2023
Оприлюднено31.07.2023
Номер документу112482802
СудочинствоЦивільне
Сутьпримусове припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації

Судовий реєстр по справі —601/1977/23

Ухвала від 05.04.2024

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Мочальська В. М.

Рішення від 19.10.2023

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Мочальська В. М.

Рішення від 19.10.2023

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Мочальська В. М.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Мочальська В. М.

Ухвала від 28.07.2023

Цивільне

Кременецький районний суд Тернопільської області

Мочальська В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні