Ухвала
від 09.09.2010 по справі 2а-10712/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



  

Донецький окружний адміністративний суд  

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ   УКРАЇНИ

про виправлення описки у судовому рішенні  

09 вересня 2010 р.                                                                               справа №  2а-10712/10/0570  

приміщення суду за адресою: 83052, м. Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17           

Донецький окружний адміністративний суд в складі:

головуючого-судді Шальєвої В.А.

при секретарі Яковецькій О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання в м. Донецьку, по вул. 50 Гвардійської дивізії, 17, адміністративну справу за позовом відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центрально-Міському районі м. Макіївки до Державного підприємства «Макіїввугілля» в особі відокремленого підрозрозділу "Макіїввуглемаш"про стягнення заборгованості по сплаті страхових внесків, заяву відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центрально-Міському районі м. Макіївки про виправлення описки,

В С Т А Н О В И В:

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центрально-Міському районі м. Макіївки звернулось до суду з позовом до Державного підприємства «Макіїввугілля» в особі відокремленого підрозрозділу "Макіїввуглемаш" про стягнення заборгованості .

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 31 травня 2010 року позовні вимоги задоволені

Судом встановлено, що у резолютивній частині ухвали була допущена описка в частині зазначення назви відповідача, а саме замість "Державного підприємства «Макіїввугілля» необхідно вказати «Державного підприємства «Макіїввугілля» в особі відокремленого підрозрозділу "Макіїввуглемаш".

Представники сторін до судового засідання не прибули, належним чином повідомлялись про дату, час та місце судового засідання, що підтверджується повідомленням про вручення поштового відправлення, заяви про відкладення судового засідання не надходило. Суд у відповідності до ч. 2 ст. 169 КАС України визнав за можливе розглянути справу у відсутність представників сторін

Відповідно до ч. 1 ст. 169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Таким чином, суд виправляє описку у резолютивній частині ухвали в частині зазначення суми заборгованості, а саме замість "Державного підприємства «Макіїввугілля» необхідно вказати «Державного підприємства «Макіїввугілля» в особі відокремленого підрозрозділу "Макіїввуглемаш".

На підставі викладеного, керуючись ст. 169 КАС України, суд

У Х В А Л И В:

Виправити описку, допущену у вступній, мотивувальній та резолютивній частині постанови від 31 травня 2010 року за позовом Твідділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центрально-Міському районі м. Макіївки до Державного підприємства «Макіїввугілля»в особі відокремленого підрозрозділу "Макіїввуглемаш" про стягнення заборгованості по сплаті страхових внесків.

вважати правільним назву відповідача «Державне підприємство «Макіїввугілля» в особі відокремленого підрозрозділу "Макіїввуглемаш"

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду  через суд першої інстанції протягом п’яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

     Суддя                                                                                                Шальєва В.А.                                                                       

Дата ухвалення рішення09.09.2010
Оприлюднено23.09.2010
Номер документу11253095
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-10712/10/0570

Ухвала від 23.06.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 18.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кірієнко В.О.

Ухвала від 09.11.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 30.08.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шальєва В.А.

Ухвала від 09.09.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шальєва В.А.

Постанова від 31.05.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шальєва В.А.

Ухвала від 30.04.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шальєва В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні