Ухвала
від 03.08.2023 по справі 215/5245/22
П'ЯТИХАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 215/5245/22

Провадження 2/190/239/23

УХВАЛА

про призначеннясправи дорозгляду

03 серпня 2023 року м. П`ятихатки

П`ятихатський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої судді Кудрявцевої Ю.В.

за участю:

секретаря Пронської Т.В.

представника позивача - ОСОБА_1

представника позивача - ОСОБА_2

відповідача - ОСОБА_3

представника відповідача - ОСОБА_4

розглядаючи в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_5 , від імені та в інтересах якої діють - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Ліненко О.А., третя особа: Тернівський відділ державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) про стягнення неустойки (пені) за несвоєчасну сплату аліментів на утримання повнолітньої дитини,

встановив:

Ухвалою суду від 24.03.2023 року відкрито провадження у даній справі за правилами спрощеного позовного провадження, справу призначено до розгляду з викликолм сторін.

08.05.2023 року до суду надійшов відзив від відповідача ОСОБА_3 та її представника - адвоката Ліненнка О.А., відповідно до якого позовні вимоги не визнають, заявили клопотання про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Інших заяв по суті спору від сторін не надходило.

Ухвалою суду від 20.06.2023 року здійснено перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження, в розгляд справи за правилами загального позовного провадження, по справі призначено підготовчий розгляд.

В підготовчому судовому засіданні представники позивача підтримали позовні вимоги, вважають за можливе призначити справу до судового розгляду.

Відповідач та її представник висловили думку про можливість призначення справи до розгляду по суті. Представник відповідача зазначив про обо`язкову участь в розгляді справи представника третьої особи - Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро).

Вислухавши учасників процесу, суд приходить до висновку про можливість призначення справи до судового розгляду.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбаченіст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись п.15 ч.2 ст.197,п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, суд,-

постановив:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_5 , від імені та в інтересах якої діють - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Ліненко О.А., третя особа: Тернівський відділ державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) про стягнення неустойки (пені) за несвоєчасну сплату аліментів на утримання повнолітньої дитини ,-закрити.

Призначити справу до судового розгляду по сутіу відкритомусудовому засіданні на09.00 год. 30 серпня 2023 року, в залі №1 Пятихатського районного суду Дніпропетровської області (м.П`ятихатки, вул.Шевченка,114).

Визнати обов`язковоюявку в судове засідання представника третьої особи - Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро)

Про відкрите судове засідання повідомитисторони по справі.

Сторонам по справі мати при собі документи, що посвідчують особу.

Роз`яснити сторонам та представникам сторін, що згідно з ч.2ст.222 ЦПК Українисуд залишає без розгляду заяви та клопотання, які без поважних причин не були заявлені в підготовчому провадженні або в інший строк, визначений судом.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://px.dp.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя Кудрявцева Ю.В.

Дата ухвалення рішення03.08.2023
Оприлюднено04.08.2023
Номер документу112597851
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення неустойки (пені) за несвоєчасну сплату аліментів на утримання повнолітньої дитини

Судовий реєстр по справі —215/5245/22

Постанова від 21.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Никифоряк Л. П.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Никифоряк Л. П.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Никифоряк Л. П.

Рішення від 26.09.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Рішення від 26.09.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 24.03.2023

Цивільне

П'ятихатський районний суд Дніпропетровської області

Кудрявцева Ю. В.

Ухвала від 17.02.2023

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Лиходєдов А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні