Ухвала
від 01.08.2023 по справі 496/2709/23
БІЛЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 496/2709/23

Провадження № 2/496/1293/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 серпня 2023 року м. Біляївка

Біляївський районний суд Одеської області

у складі: головуючого судді Трушиної О.І.

за участю секретаря Попової А.С.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Дослідне господарство «Южний» селекційно-генетичного інституту-національного центру насіннєзнавства та сортовивчення» про стягнення заборгованості з нарахованої та невиплаченої заробітної плати, невиплаченої грошової компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки, середнього заробітку за весь час затримки розрахунку та моральної шкоди,

В С Т А Н О В И В:

По справі за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Дослідне господарство «Южний» селекційно-генетичного інституту-національного центру насіннєзнавства та сортовивчення» про стягнення заборгованості з нарахованої та невиплаченої заробітної плати, невиплаченої грошової компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки, середнього заробітку за весь час затримки розрахунку та моральної шкоди проведено підготовку до судового розгляду.

Позивач ОСОБА_1 та його представник ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилися, але від представника позивача ОСОБА_2 надійшло клопотання, в якому вона просить провести судове засідання призначене на 01.08.2023 року у їх відсутність.

Представник відповідача Державного підприємства «Дослідне господарство «Южний» селекційно-генетичного інституту-національного центру насіннєзнавства та сортовивчення» - адвокат Самодурова Н.В. в підготовче судове засідання не з`явилася, повідомлена належним чином про день, час та місце судового засідання, про причини неявки суд не повідомила.

Під час проведення підготовчого судового засідання, суд з`ясувавши обставини справи, приходить до висновку про призначення судового розгляду по справі.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України суд має право розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.196-198,200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Державного підприємства «Дослідне господарство «Южний» селекційно-генетичного інституту-національного центру насіннєзнавства та сортовивчення» про стягнення заборгованості з нарахованої та невиплаченої заробітної плати, невиплаченої грошової компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки, середнього заробітку за весь час затримки розрахунку та моральної шкоди на 16.08.2023 року о 10.00 год.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.І. Трушина

Дата ухвалення рішення01.08.2023
Оприлюднено07.08.2023
Номер документу112628400
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості з нарахованої та невиплаченої заробітної плати, невиплаченої грошової компенсації за всі невикористані дні щорічної відпустки, середнього заробітку за весь час затримки розрахунку та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —496/2709/23

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Рішення від 17.10.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Лозко Ю. П.

Рішення від 16.08.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Рішення від 16.08.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Трушина О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні