Ухвала
від 04.08.2023 по справі 285/4813/23
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 285/4813/23

провадження № 2-а/0285/56/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 серпня 2023 року м. Звягель

Суддя Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області Мозговий В. Б. розглянувши позовну заяву гімназії №9 Звягельської міської ради до управління Північного офісу Держадутслужби в Житомирській області про визнання протиправним та скасування висновку про результати моніторингу закупівлі, -

встановив:

До суду звернувся позивач гімназія №9 Звягельської міської ради з позовом до управління Північного офісу Держадутслужби в Житомирській області в якому просить визнання протиправним та скасування висновку про результати моніторингу процедури закупівлі UA-2023-06-15-015094-а від 19.07.2023 року.

Дослідивши матеріали позовної заяви, суд приходить до наступного.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст.171КАС України суддя після одержання позовної заяви з`ясовує, зокрема, чи належить позовну заяву розглядати за правилами адміністративного судочинства і чи подано позовну заяву з дотриманням правил підсудності.

Як видно із змісту позовної заяви, предметом оскарження за даним позовом є висновок про результати моніторингу процедури закупівлі.

Відповідно до п.1 ч.1 ст.20КАС України місцевим загальним судам як адміністративним судам підсудні адміністративні справи з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб`єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності. В частині другій цієї статті зазначено, що окружним адміністративним судам підсудні всі адміністративні справи, крім визначених частиною першою цієї статті.

Наведене вказує, що спірні правовідносини не можуть розглядатися Новоград-Волинським міськрайонним судом Житомирської області як адміністративним судом

З огляду на це, суд дійшов висновку, що вказана справа предметно підсудна Житомирському окружному адміністративному суду.

Згідно п. 2 ч. 1ст.29КАС України суд передає адміністративну справу на розгляд іншого адміністративного суду, якщо при відкритті провадження у справі буде встановлено, що справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Отже, справа за позовом гімназії №9Звягельської міськоїради доуправління Північногоофісу Держадутслужбив Житомирськійобласті провизнання протиправнимта скасуваннявисновку прорезультати моніторингу закупівлі підлягає передачі на розгляд до Житомирського окружного адміністративного суду, за адресою:10014 м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 23.

Керуючись ст. 20, 29 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву гімназії №9Звягельської міськоїради доуправління Північногоофісу Держадутслужбив Житомирськійобласті провизнання протиправнимта скасуваннявисновку прорезультати моніторингу закупівлі передати на розгляд до Житомирського окружного адміністративного суду, за адресою:10014, м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 23.

Передача адміністративної справи з одного суду до іншого на підставі відповідної ухвали, яка підлягає оскарженню, здійснюється не пізніше наступного дня після закінчення строку на оскарження такої ухвали, а в разі подання апеляційної скарги - після залишення її без задоволення.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя В.Б. Мозговий

Дата ухвалення рішення04.08.2023
Оприлюднено08.08.2023
Номер документу112649868
СудочинствоАдміністративне
Сутьрезультати моніторингу закупівлі

Судовий реєстр по справі —285/4813/23

Ухвала від 29.04.2024

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Біла Л.М.

Рішення від 14.03.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Шуляк Любов Анатоліївна

Ухвала від 16.02.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Шуляк Любов Анатоліївна

Ухвала від 04.09.2023

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Шуляк Любов Анатоліївна

Ухвала від 04.08.2023

Адміністративне

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області

Мозговий В. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні