Ухвала
від 10.08.2023 по справі 209/4102/23
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Справа № 209/4102/23

Провадження № 2-а/209/29/23

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

10 серпня 2023 року м. Кам`янське

Суддя Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області Лобарчук О.О., розглянувши адміністративний позов ОСОБА_1 до Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулась до суду з позовом, в якому просить: визнати протиправною та скасувати постанову по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху зафіксовані в автоматичному режимі, стосовно особи, яка має реєстрацію місця проживання, перебування (місцезнаходження юридичної особи) на території України серії АА №00010206 від 26.06.2023 року, винесену відносно ОСОБА_1 ; справу про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.132-1 КУпАП ОСОБА_1 від 26.06.2023 року - закрити; судові витрати покласти на відповідача.

Дана позовна заява підлягає розгляду в суді в порядку адміністративного судочинства.

Враховуючи положення ст.ст. 19, 257 КАС України, суд вважає за необхідне розглядати дану справу в порядку спрощеного позовного провадження.

Заяви та клопотання разом з адміністративним позовом не надходили.

Позовна заява відповідає вимогам статей 160, 161 КАС України. Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.ст. 169-170 КАС України, відсутні.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. 19, 160, 161, 171, 257, 260 КАС України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти адміністративний позов до розгляду.

Відкрити провадженняу адміністративнійсправі запозовом ОСОБА_1 (зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 ) до Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) (місцезнаходження: м. Київ, пр. Перемоги, 14) про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення та розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження.

Справу призначитидо судового засідання на 09.30 годину 20 вересня 2023 року .

Копію ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження у справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі. Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити відповідачу право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження та відзив на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи Відповідачем повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня його отримання. Копія заперечення та доданих до нього документів іншим учасникам справи Позивачем повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду. До заперечення додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право подати до суду заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на сайті Дніпровського районного суду м.Дніпродзержинська області за адресою: http://dn.dp.court.gov.ua/.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.О.Лобарчук

СудДніпровський районний суд м.Дніпродзержинська
Дата ухвалення рішення10.08.2023
Оприлюднено11.08.2023
Номер документу112737736
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них дорожнього руху

Судовий реєстр по справі —209/4102/23

Постанова від 20.09.2023

Адміністративне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 10.08.2023

Адміністративне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

Ухвала від 28.07.2023

Адміністративне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Лобарчук О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні