Ухвала
від 10.08.2023 по справі 398/2326/23
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/2326/23

провадження №: 2/398/1669/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"10" серпня 2023 р. м. Олександрія

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Стручкової Л.І.,

за участю секретаря судового засідання Дудченко О.Ю.,

прокурора Поташенка А.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Олександрії цивільну справу за позовом керівника Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області до ОСОБА_1 , тертяособа, яка незаявляє самостійних вимог щодо предмета спору, насторонівідповідача:Товариство з обмеженоювідповідальністю "АПК-АРТЕМ", про конфіскацію земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувсядо судуз позовноюзаявою до відповідача, в якій просить суд конфіскувати увласністьдержавив особіГоловногоуправлінняДержгеокадастру уКіровоградськійобластіналежну направіприватноївласності ОСОБА_1 земельну ділянкуплощею3,8016га зкадастровимномером3520386200:02:004:0044зцільовимпризначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташовану на території Протопопівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області та стягнути з відповідача на користь Кіровоградської обласної прокуратури сплачений судовий збір ..

Ухвалою суду від 12.05.2023 року провадження по зазначеній справі відкрито тасправу призначено за правилами загального позовного провадження до підготовчого судового засідання

Представник позивача в підготовче судове засідання не з`явився, направив до суду заяву про розгляд справи за відсутності представника Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області.

Прокурор в підготовчому судовому засіданні вважав за можливе закрити підготовче судове провадження та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився, причини неявки не повідомив, з заявою до суду про неможливість проведення підготовчого судового засідання у його відсутність не звертався, відзив на позов не подав.

Третя особа - Товариство з обмеженоювідповідальністю "АПК-АРТЕМ" свого представника в судове засідання не направило, причини неявки суду не повідомило, із заявою до суду про неможливість проведення підготовчого судового засідання у відсутність представника не зверталося,письмові поясненняна позовне подало.

Неявка учасників, враховуючи приписи ст.ст.131,198 ЦПК Українине перешкоджає проведенню підготовчого засідання.

Підстав для відкладення та оголошення перерви у підготовчому засіданні, визначених ст. ст. 198, 223 ЦПК України, судом не встановлено.

У підготовчому засіданні у відповідності до ст.189ЦПКУкраїни виконано завдання підготовчого провадження та судом здійснені всі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до судового розгляду по суті, судом не встановлено.

Отже, суд приходить до висновку, що наявні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196 198, 200, 260 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом керівника Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області до ОСОБА_1 , тертяособа, яка незаявляє самостійних вимог щодо предмета спору, насторонівідповідача:Товариство з обмеженоювідповідальністю "АПК-АРТЕМ", про конфіскацію земельної ділянки.

Призначити цивільну справу за позовом керівника Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області, в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Кіровоградській області до ОСОБА_1 , тертяособа, яка незаявляє самостійних вимог щодо предмета спору, насторонівідповідача:Товариство з обмеженоювідповідальністю "АПК-АРТЕМ", про конфіскацію земельної ділянки, до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 16 жовтня 2023 року о 15 год 00 хв у приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області, розташованому за адресою: Кіровоградська область, місто Олександрія, вулиця Поштова, 30, про що повідомити учасників справи.

Направити учасникам справи копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Роз`яснити сторонам, що в разі їх неявки в судове засідання суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Олександрійського

міськрайонного суду

Кіровоградської області Л.І. Стручкова

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення10.08.2023
Оприлюднено14.08.2023
Номер документу112758346
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —398/2326/23

Ухвала від 14.06.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Подоляк Я. М.

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні