Ухвала
від 22.09.2010 по справі 2а-4439/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

22 вересня 2010 року м. Полтава Справа № 2а-4439/10/1670

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Серга С.М., перевіривши матер іали адміністративного позо ву Кременчуцької об'єдна ної державної податкової інс пекції у Полтавській області до Приватного підприємства "Медія Груп "Фешин Клаб", тр етя особа - виконавчий коміте т Кременчуцької міської ради про припинення юридичн ої особи, -

В С Т А Н О В И В:

21 вересня 2010 року позива ч Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекці я у Полтавській області звер нувся до Полтавського окруж ного адміністративного суду з позовною заявою до Приватн ого підприємства "Медія Груп "Фешин Клаб", третя особа - виконавчий комітет Кремен чуцької міської ради про пр ипинення юридичної особи.

Адміністративний по зов відповідає вимогам стате й 105, 106 Кодексу адміністративно го судочинства України та по даний у строк, встановлений з аконом.

Відповідно до ча стин 1, 2 статті 183-2 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни справа підлягає розгля ду в порядку скороченого про вадження.

На підставі викладен ого, керуючись статтями 106, 107, 183- 2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене пров адження в адміністративній с праві № 2а-4439/10/1670 за позовом Кре менчуцької об'єднаної держ авної податкової інспекції у Полтавській області до Прив атного підприємства "Медія Г руп "Фешин Клаб", третя осо ба - виконавчий комітет Кре менчуцької міської ради пр о припинення юридичної особи .

Запропонувати відпо відачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали подати письмові заперечення проти позову та необхідні до кументи або заяву про визнан ня позову безпосередньо до к анцелярії суду (за адресою : м. Полтава, вул. Степана Кондрат енка, 6, 4-й поверх).

Запропонувати відпов ідачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали п одати письмові заперечення п роти позову та необхідні док ументи або заяву про визнанн я позову безпосередньо до ка нцелярії суду (за адресою : м. П олтава, вул. Степана Кондрате нка, 6, 4-й поверх).

Роз'яснити відповіда чу, що в разі неподання запере чень проти позову, справа буд е розглянута в порядку скоро ченого провадження протягом трьох днів з дня закінчення с троку, встановленого для їх п одання, якщо справа розгляда ється за місцезнаходженням в ідповідача; та протягом трьо х днів - у разі, якщо протягом с еми днів з дня закінчення стр оку, встановленого для подан ня заперечень, вони не надійш ли до суду, якщо справа не розг лядається за місцезнаходжен ням відповідача.

Справа розглядатимет ься суддею одноособово без п роведення судового засіданн я та виклику осіб, які беруть у часть у справі.

Копію ухвали надісла ти сторонам.

Ухвала оскарженн ю не підлягає.

22.09.2010

Суддя С.М. Серга

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.09.2010
Оприлюднено24.09.2010
Номер документу11278973
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4439/10/1670

Постанова від 25.10.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.М. Серга

Ухвала від 28.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.М. Серга

Ухвала від 22.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.М. Серга

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні