Постанова
від 25.10.2010 по справі 2а-4439/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 жовтня 2010 року < ЧАС > м. Полтава Справа № 2а-4439/10/1670

Полтавський окружний ад міністративний суд у складі:

головуючого судді - Серг и С.М.,

при секретарі - Олійник Ю .В.,

за участю:

представника позивача - Ш ульги Н.Д.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні справу за адміністративним позовом Кременчуцької об'єднаної д ержавної податкової інспекц ії у Полтавській області до П риватного підприємства "Меді а Груп "Фешин Клаб", третя о соба - виконавчий комітет К ременчуцької міської ради про припинення юридичної ос оби, -

В С Т А Н О В И В:

21 вересня 2010 року позива ч Кременчуцька об'єднана державна податкова інспекці я у Полтавській області звер нувся до Полтавського окружн ого адміністративного суду з адміністративним позовом до Приватного підприємства "Ме діа Груп "Фешин Клаб", трет я особа - виконавчий комітет Кременчуцької міської рад и про припинення юридичної о соби, обґрунтовуючи свої поз овні вимоги тим, що в Єдиному д ержавному реєстрі наявний за пис про відсутність юридично ї особи за вказаним її місцез находженням.

Представник позивача в су довому засіданні підтримав п озовні вимоги, просив суд їх з адовольнити.

Представники відповідача та третьої особи в судове зас ідання не з' явилися, хоча пр о дату, час та місце судового р озгляду даної справи повідом лялися належним чином.

Розглянувши подані позива чем документи, всебічно та по вно з'ясувавши всі фактичні о бставини, на яких ґрунтуютьс я позовні вимоги, об'єктивно о цінивши докази, які мають юри дичне значення для розгляду справи і вирішення спору по с уті, суд приходить до висновк ів, що позов підлягає задовол енню.

Судом встановлено, що Прива тне підприємство "Медіа Груп "Фешин Клаб" (ідентифікац ійний код 35414229) зареєстроване 24 вересня 2007 року виконавчим ко мітетом Кременчуцької м іської ради Полтавської обл асті, номер запису про держав ну реєстрацію 1 585 102 0000 005902.

Відповідно до пункту 17 част ини 1 статті 11 Закону України “ Про державну податкову служб у” голови державних податков их адміністрацій і начальник и державних податкових інспе кцій та їх заступники мають п раво звертатися у передбачен их законом випадках до судов их органів із заявою про скас ування державної реєстрації (припинення) суб' єкта підпр иємницької діяльності.

Абзацом 6 частини 2 статті 38 З акону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців ” встановлено, що підставою д ля постановлення рішення про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутство м юридичної особи, є наявніст ь в Єдиному державному реєст рі запису про відсутність юр идичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

З матеріалів справи суд вба чає, що державним реєстратор ом внесено запис до Єдиного державного реєстру про відс утність юридичної особи за ї ї місцезнаходженням, що є під ставою для постановлення ріш ення про припинення юридично ї особи.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що вимоги позивача щодо припин ення юридичної особи є обґру нтованими та такими, що підля гають задоволенню.

На підставі викладеного, ке руючись статтями 7, 8, 9, 10, 11, 71, 160-163 К одексу адміністративного су дочинства України, -

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративних поз ов Кременчуцької об'єдна ної державної податкової інс пекції у Полтавській області до Приватного підприємства "Медіа Груп "Фешин Клаб", тр етя особа - виконавчий коміте т Кременчуцької міської ради про припинення юридичн ої особи задовольнити.

Припинити юридичну особу П риватне підприємство "Медіа Груп "Фешин Клаб" (ідентиф ікаційний код 35414229), яке зареє строване 24 вересня 2007 року в иконавчим комітетом Креме нчуцької міської ради Полт авської області, номер запис у про державну реєстрацію 1 585 10 2 0000 005902.

Копію постанови після набр ання нею законної сили напра вити державному реєстратору Кременчуцької міської р ади для внесення до Єдиного д ержавного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підпри ємців запису про судове ріше ння щодо припинення юридично ї особи Приватного підприємс тва "Медіа Груп "Фешин Клаб ".

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання апеляційної скарг и. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо й ого не скасовано, набирає зак онної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного про вадження або набрання законн ої сили рішенням за наслідка ми апеляційного провадження .

Постанова може бути оскарж ена до Харківського апеляцій ного адміністративного суду через Полтавський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом десяти днів з момен ту отримання копії постанови з одночасним поданням її коп ії до суду апеляційної інста нції.

Повний текст постано ви виготовлено 01 листопада 2010 р оку.

Суддя С.М. Се рга

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.10.2010
Оприлюднено03.11.2010
Номер документу11964737
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4439/10/1670

Постанова від 25.10.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.М. Серга

Ухвала від 28.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.М. Серга

Ухвала від 22.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.М. Серга

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні