Ухвала
від 14.08.2023 по справі 478/851/23
КАЗАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №478/851/23 ров. №2/478/196/2023

У х в а л а

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

14 серпня 2023 року Казанківський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючої судді Сябренко І.П.

за участю: секретаря Поліщук С.П.

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Казанка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області, Баштанська районна державна адміністрація Миколаївської області про визнання прав засновника фермерського господарства в порядку спадкування за заповітом,

В с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Казанківської селищної ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області, Баштанська районна державна адміністрація Миколаївської області про визнання прав засновника фермерського господарства в порядку спадкування за заповітом, в якому просила визнати за нею в порядку спадкування за заповітом після смерті ОСОБА_3 , яка мала місце ІНФОРМАЦІЯ_1 , права засновника ФГ «НАДІЯ - ЛІТВІНОВА» (код ЄДРПОУ: 20898411, місцезнаходження юридичної особи: 56021, Миколаївська область, Баштанський (Казанківський) район, с. Дмитрівка, вул. Святкова, буд. №68), у визначеному Статутом фермерського господарства обсязі, зареєстрованим 01 грудня 2010 року, реєстраційний №15131050010000285.

Ухвалою Казанківського районного суду Миколаївської області від 21 липня 2023 року провадження у зазначеній справі відкрито та призначено до підготовчого засідання. Крім того, витребувано у приватного нотаріуса Баштанського районного нотаріального округу Миколаївської областіКорж М.В.належним чином завірену копію спадкової справи після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

10 серпня 2023 року на виконання вимог ухвали суду від 21 липня 2023 року приватним нотаріусом Баштанського районного нотаріального округу Миколаївської областіКорж М.В.надано належним чином завірену копію спадкової справи після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Позивач ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_2 у підготовчому судовому засіданні проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечували, клопотань, які би перешкоджали такому призначенню не заявили.

Відповідач Казанківська селищна рада явку свого представника у підготовче засідання не забезпечила, про час, дату і місце його проведення була повідомлена належним чином, про причини неявки суду не повідомила.

Третя особа - Баштанська районна державна адміністрація Миколаївської області явку свого представника у підготовче засідання не забезпечила, надала суду заяву про можливість слухання справи у його відсутність.

Третя особа - Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області явку свого представника у підготовче засідання не забезпечила, про час, дату і місце його проведення була повідомлена належним чином, про причини неявки суду не повідомила.

Вислухавши думку сторін, суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідно до ст.189ЦПК України завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно ізст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі судом не встановлено.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідност.197 ЦПК України були проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.196-200 ЦПК України, суд

П о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження в справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Казанківської селищної ради, треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Головне управління Держгеокадастру у Миколаївській області, Баштанська районна державна адміністрація Миколаївської області про визнання прав засновника фермерського господарства в порядку спадкування за заповітом.

Справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10год.00год.05.09.2023року у приміщенні Казанківського районного суду Миколаївської області за адресою: Миколаївська область, смт. Казанка, вул. Центральна, 50.

Повідомити сторін про дату, час та місце розгляду справи в суді у спосіб, визначенийст.128 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сябренко І.П.

СудКазанківський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення14.08.2023
Оприлюднено17.08.2023
Номер документу112826067
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —478/851/23

Рішення від 05.09.2023

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Казанківський районний суд Миколаївської області

Сябренко І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні