Ухвала
від 17.08.2023 по справі 361/1329/23
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

17.08.2023

УКРАЇНА

БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇОБЛАСТІ

справа № 361/1329/23

провадження № 2/361/2168/23

УХВАЛА

17 серпня 2023 року м. Бровари

Броварський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді: Петришин Н.М.

за участю секретаря Мищенко С.Л.,

при розгляді у підготовчому судовому засіданні цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ТОВ «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчука Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни, про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності,-

в с т а н о в и в:

У провадженні Броварського міськрайонного суду Київської області перебуває вищевказана цивільна справа за позовом ОСОБА_1

14 серпня 2023 року надійшло клопотання представника відповідача ОСОБА_2 адвоката Ліщук О.В. про зупинення провадження у справі. В обґрунтування такого клопотання зазначено, що під час ознайомлення з матеріалами сторона довідалась про наявність рішення Броварського міськрайонного суду Київської області від 07.07.2022 року у цивільній справі № 361/2709/19 за позовом ОСОБА_1 до Житлово-будівельного кооперативу «Діамант», Обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Діамант-плюс», Товариства з обмеженою відповідальністю «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права власності, припинення права власності. Дане рішення оскаржене до Київського апеляційного суду і згідно ухвали Київського апеляційного суду від 01 серпня 2023 року у цивільній справі № 361/2709/19 дану справу призначено до розгляду на 19 вересня 2023 року на 12 годину 00 хвилин.

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 251 ЦПК України суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі: об`єктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного провадження, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі; суд не може посилатися на об`єктивну неможливість розгляду справи у випадку, коли зібрані докази дозволяють встановити та оцінити обставини (факти), які є предметом судового розгляду.

Із позовної заяви вбачається, що ОСОБА_1 звернувся до суду із позовними вимогами про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності.

Вивчивши матеріали справи, подане клопотання про зупинення провадження у справі, суд вважає, що судове рішення у справі № 361/2709/19, матиме суттєве значення для вирішення даного спору та стосується умов, від яких залежить вирішення даної справи.

На підставі викладеного, керуючись статтею 201 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Зупинити провадження у цивільній справі № 361/1329/23 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права власності, припинення права власності до набрання законної сили судовим рішенням у цивільній справі № 361/2709/19 за позовом ОСОБА_1 до Житлово-будівельного кооперативу «Діамант», Обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Діамант-плюс», Товариства з обмеженою відповідальністю «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права власності, припинення права власності.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена до Київської апеляційного суду у порядку і строки, передбачені ст. ст. 354-355 ЦПК України з урахуванням особливостей, передбачених п. 15.5 Перехідних положень ЦПК України.

Суддя Н.М. Петришин

Дата ухвалення рішення17.08.2023
Оприлюднено21.08.2023
Номер документу112895763
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності

Судовий реєстр по справі —361/1329/23

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 17.08.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні