Ухвала
від 08.01.2024 по справі 361/1329/23
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

08.01.2024

УКРАЇНА

БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇОБЛАСТІ

справа № 361/1329/23

провадження № 2/361/664/24

УХВАЛА

08 січня 2024 року м. Бровари

Суддя Броварського міськрайонного суду Київської області Петришин Н.М. розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ТОВ «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчука Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни, про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності,-

в ст ан ов ив :

У провадженні Броварського міськрайонного суду Київської області перебуває вищевказана цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ТОВ «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчука Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни, про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності.

Ухвалою Броварського міськрайонного суду Київської області від 30 березня 2023 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою судувід 17серпня 2023року зупинено провадження у цивільній справі зупинено провадження у цивільній справі № 361/1329/23 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права власності, припинення права власності до набрання законної сили судовим рішенням у цивільній справі № 361/2709/19 за позовом ОСОБА_1 до Житлово-будівельного кооперативу «Діамант», Обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Діамант-плюс», Товариства з обмеженою відповідальністю «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчук Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни про визнання протиправними та скасування рішень про державну реєстрацію права власності, припинення права власності.

Згідно інформації Єдиного державного реєстру судових рішень стало відомо, що Київським апеляційним судом від 28 листопада 2023 року ухвалено постанову в справі № 361/2709/19.

Відповідно до ч. 1 ст. 254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

На підставі викладеного, та керуючись ч. 1 ст. 254, ст.ст. 260, 261 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

Поновити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ТОВ «ФОРВАРД ЛАЙН-СЕРВІС», Приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Фещенко Алли Сигизмундівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Ковальчука Сергія Павловича, Приватного нотаріуса Вишгородського районного нотаріального округу Київської області Теплюк Галини Михайлівни, про визнання протиправним та скасування рішень про державну реєстрацію права приватної власності, припинення права власності.

Призначити підготовче судове засідання на 11год.00хв. 02квітня 2024року у залі Броварського міськрайонного суду Київської області за адресою: Київська область, місто Бровари, вулиця Грушев ського,буд. 2, каб. 213.

Ухвала в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Суддя Н.М. Петришин

Дата ухвалення рішення08.01.2024
Оприлюднено10.01.2024
Номер документу116149551
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. На підставі викладеного, та керуючись ч. 1 ст. 254, ст.ст. 260, 261 ЦПК України,

Судовий реєстр по справі —361/1329/23

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 17.08.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні