Ухвала
від 15.08.2023 по справі 161/6241/23
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/6241/23

Провадження № 2/161/2209/23

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15.08.2023 Луцький міськрайонний суд Волинської області у складі :

головуючого-судді Пушкарчук В.П.

з участю секретаря судового засідання Швед Н.В.

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Луцьку цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ковельська ОТБ", Волинського оптово-торгового об`єднання "Облкооплісбудгоспторг" про зміну підстави звільнення та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Луцького міськрайонного суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ковельська ОТБ", Волинського оптово-торгового об`єднання "Облкооплісбудгоспторг" про зміну підстави звільнення та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

29.06.2023 року позивач подав до суду заяву в якій просив залишити вищевказану позовну заяву без розгляду в частині позовних вимог про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

У судове засіання сторони не з`явились.

Відповідно до вимог ч.2ст.247 ЦПК Українифіксування судового засідання технічним засобом за відсутності осіб, які беруть участь у справі не здійснюється.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Згідно із п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи вищевказане, суд приходить до висновку, що позовну вимогу ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ковельська ОТБ", Волинського оптово-торгового об`єднання "Облкооплісбудгоспторг" про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу необхідно залишити без розгляду, підстав для відмови у задоволенні заяви позивача про залишення частини позовних вимог без розгляду суд не вбачає, оскільки це не суперечить закону і не порушує права чи інтереси інших осіб.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 доТовариства зобмеженою відповідальністю"КовельськаОТБ",Волинського оптово-торговогооб`єднання"Облкооплісбудгоспторг"про змінупідстави звільненнята стягненнясереднього заробіткуза часвимушеного прогулувчастині вимогпро стягненнясереднього заробіткуза часвимушеного прогулу залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була врученою у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області В. П. Пушкарчук

Дата ухвалення рішення15.08.2023
Оприлюднено22.08.2023
Номер документу112923972
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —161/6241/23

Рішення від 15.08.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 08.06.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні