Ухвала
від 10.08.2023 по справі 367/1609/23
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/1609/23

Провадження № 2/367/3488/2023

УХВАЛА

про розгляд справи в режимі відеоконференції

10 серпня 2023 року Ірпінський міський суд Київської області у складі:

головуючого - судді Кравчук Ю.В.,

за участю:

секретаря судового засідання Стародубець О.І.,

розглянувши клопотання представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» - Приходька Анатолія Сергійовича в цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,-

в с т а н о в и в :

У провадженні Ірпінського міського суду Київської області знаходиться цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

Від представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» - Приходька Анатолія Сергійовича надійшло клопотання про участь у судовому засіданні, по даній справі в режимі відеоконференції з Північним апеляційним господарським судом.

Згідно із ч. 2 ст. 212 ЦПК України, учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.8 ст. 212 ЦПК України, копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Для забезпечення швидкого та ефективного відправлення правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне призначити розгляд даної справи в режимі відеоконференції з Північним апеляційним господарським судом.

Керуючись ст.ст. 212, 247 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Судове засідання у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості, призначене на 10 жовтня 2023року на09 годину 00 хвилин, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Північному апеляційному господарському суду (04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1 ) забезпечити:

- проведення судового засідання в режимі відеоконференції за участю представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» - Приходька Анатолія Сергійовича ;

- перевірку документів та встановлення особи представника позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» - Приходька Анатолія Сергійовича;

- перебування службової особи (розпорядника або секретаря судового засідання) суду поряд із представником позивача Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛІНЕВИЧ ГРАНД СЕРВІС» - Приходьком Анатолієм Сергійовичем протягом судового засідання.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Копію ухвали про розгляд справи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Північного апеляційного господарського суду та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.В.Кравчук

СудІрпінський міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення10.08.2023
Оприлюднено24.08.2023
Номер документу112962832
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них надання послуг

Судовий реєстр по справі —367/1609/23

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Рішення від 10.10.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Рішення від 10.10.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 08.05.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 18.04.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні