Ухвала
від 23.08.2023 по справі 367/4242/23
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/4242/23

Провадження №2/367/4332/2023

УХВАЛА

Іменем України

23 серпня 2023року Ірпінський міський суд Київської області в складі:

головуючого судді Мерзлого Л.В.,

при секретарі судових засідань Мартинюка Н.Р.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області клопотання представника ОСОБА_1 - адвоката Купрієнка О.В. про витребування доказів, -

в ст ан ов ив:

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ТОВ «Грандеур Компані», ОСОБА_3 , третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Лігун Андрій Іванович, про поділ майна подружжя.

До суду від представника ОСОБА_1 -адвоката КупрієнкаО.В. надійшло клопотання про витребування доказів, згідно якого просить витребувати у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Лігун Андрія Івановича матеріали, що стосуються оформлення передачі квартири АДРЕСА_1 , в статутний фонд ТОВ "Граундер компані".

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що для з`ясування обставин справи подане клопотання необхідно задовольнити.

Згідно ч. 6 ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. За частиною 7 цієї статті особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Відповідно до ч. 8 ст. 84 ЦПК України у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

На підставі викладеного та керуючись ст. 84, 240 ЦПК України, -

у х в а л и в:

Клопотання представника ОСОБА_1 -адвоката КупрієнкаО.В. про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Лігун Андрія Івановича матеріали, що стосуються оформлення передачі квартири АДРЕСА_1 , в статутний фонд ТОВ "Граундер компані".

Копію ухвали направити для виконання приватному нотаріусу Київського міського нотаріального округу Лігун Андрію Івановичу.

Запитувану інформацію та документи надати до суду у строк до 23.10.2023 року.

Копію ухвали для виконання направити для виконання.

Ухвала не підлягає оскарженню.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://ip.ko.court.gov.ua/sud1013/.

Суддя: Л.В. Мерзлий

Дата ухвалення рішення23.08.2023
Оприлюднено25.08.2023
Номер документу113005223
СудочинствоЦивільне
Сутьнеможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. На підставі викладеного та керуючись ст. 84, 240 ЦПК України

Судовий реєстр по справі —367/4242/23

Ухвала від 23.08.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Мерзлий Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні