Ухвала
від 16.08.2023 по справі 523/6786/21
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/6786/21

Провадження №6/523/248/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"16" серпня 2023 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Аліна С.С., розглянувши матеріали заяви про розстрочку виконання судового рішення подану ОСОБА_1 , -

Встановив:

До Суворовського районного суду м. Одеси надійшла заява про розстрочку виконання судового рішення подану ОСОБА_1 .

Судом встановлено про те, що заява не відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України.

Згідно ст.175 ЦПК України в позовній заяві вказується повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти;.

Частиною першою ст. 27 ЦПК України, встановлено, що позови до фізичної особи пред`являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або перебування, якщо інше не передбачено законом.

Відповідно до ч.6ст.187 ЦПК України, у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа, яка не є суб`єктом підприємницької діяльності, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

З огляду на вищевказане, суд вважає про те, що заявнику необхідно усунути недоліки, а саме вказати відомості про осіб, а саме: вказати повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Крім того, необхідно звернути увагу заявника, що подана заява про розстрочку виконання судового рішення не підписана заявником.

Відповідно до ч.1 ст.185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175і177цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

На підставі викладеного, та керуючись ст.ст.175,177,185,260 ЦПК України, суд ,-

УХВАЛИВ:

Заявупро розстрочкувиконання судовогорішення подану ОСОБА_1 - залишити без руху.

Копію ухвали направити заявнику для відома та виконання.

Повідомити заявника про необхідність виправити вказані недоліки в строк, з дня отримання ухвали, не більше десяти днів, відповідно до ч.2,3 ст.185 ЦПК України, інакше заява вважається неподаною і повертається позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено та підписано 16.08.2023 року.

Суддя: Аліна С.С.

Дата ухвалення рішення16.08.2023
Оприлюднено28.08.2023
Номер документу113021873
СудочинствоЦивільне
Сутьрозстрочку виконання судового рішення подану ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —523/6786/21

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Ухвала від 27.06.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Ухвала від 12.06.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Рішення від 09.05.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Ухвала від 10.06.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Ухвала від 30.04.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

Ухвала від 16.04.2021

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Аліна С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні