Ухвала
від 25.08.2023 по справі 183/4319/23
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/4319/23

№ 2/183/2648/23

У Х В А Л А

25 серпня 2023 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Городецького Д.І.

з секретарем судового засідання Пономаренко О.О.

розглянувши у підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Перещепинської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_2 до ОСОБА_3 , третя особа Перещепинська гімназія «Родина» Перещепинської міської ради про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання дітей,

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом Перещепинської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_2 до ОСОБА_3 , третя особа Перещепинська гімназія «Родина» Перещепинської міської ради про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання дітей.

В підготовче засідання представник позивача Перещепинської міськоїради не з`явився, у своїй заяві просив суд провести підготовче засіданні за його відсутності.

Відповідач до ОСОБА_3 у підготовче засідання не з`явилася, належним чином повідомлена про місце, дату і час судового засідання.

Представник третьоїособиособаПерещепинської гімназії«Родина» Перещепинськоїміської ради у підготовче засідання не з`явився, у заяві просив суд провести підготовче засіданні за його відсутності

За результатами підготовчого засідання суд приходить до нижченаведеного.

Заяви та клопотання від сторін не надходили, відповідачем не надавався відзив на позов, зустрічні позовні вимоги не заявлялися.

Суд вважає, що відсутні підстави для залучення до участі у справи інших осіб.

З повідомлених сторонами обставин справи та наданих доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за результатами підготовчого провадження.

Згідно вимог п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В зв`язку з наведеним, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду, судовий розгляд проводити одноособово суддею, справу розглядати у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок дослідження доказів: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.84,92,200,260,294,315 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Перещепинської міської ради в інтересах ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_2 до ОСОБА_3 , третя особа Перещепинська гімназія «Родина» Перещепинської міської ради про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання дітей.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 07 вересня 2023 року о 14 годині 30 хвилин в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, місто Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 4.

Розгляд справи проводити одноособово суддею, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів у справі: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею.

Ухвалу складено та підписано 25 серпня 2023 року

Суддя Д.І. Городецький

Дата ухвалення рішення25.08.2023
Оприлюднено29.08.2023
Номер документу113050435
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання дітей

Судовий реєстр по справі —183/4319/23

Рішення від 26.09.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 05.05.2023

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні