Ухвала
від 28.08.2023 по справі 903/842/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

пр. Волі, 54а, м. Луцьк, 43010, тел./факс 72-41-10

E-mail: inbox@vl.arbitr.gov.ua Код ЄДРПОУ 03499885

УХВАЛА

28 серпня 2023 року Справа № 903/842/23 Суддя Господарського суду Волинської області Якушева І.О., розглянувши матеріали

за заявою Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валприм, м. Київ

до Товариства з обмеженою відповідальністю Компанія Добрий Дядя, м. Луцьк

про відкриття провадження у справі про банкрутство

в с т а н о в и л а:

через систему Електронний суд до Господарського суду Волинської області від Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валприм надійшла заява від 11.08.2023 про відкриття провадження у справі про банкрутство.

У заяві про відкриття провадження у справі про банкрутство заявник просить призначити розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Темчишина Володимира Петровича, а також просить визнати вимоги кредитора - Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валприм на загальну суму 263282325,16 грн.

Ухвалою суду від 16.08.2023 заяву від 11.08.2023 Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Валприм про відкриття провадження у справі про банкрутство залишено без руху; постановлено Пайовому закритому недиверсифікованому венчурному інвестиційному фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Валприм не пізніше 5-ти календарних днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху усунути встановлені при поданні заяви недоліки, а саме надати суду: письмові пояснення, в яких зазначити найменування боржника; докази сплати судового збору; докази авансування винагороди арбітражному керуючому в сумі трьох розмірів мінімальної заробітної плати за три місяці виконання повноважень; докази надсилання боржнику копії заяви і доданих до неї документів.

22.08.2023 через систему Електронний суд до Господарського суду Волинської області від представника Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валприм надійшла заява від 21.08.2023 про усунення недоліків до якої приєднано: докази сплати судового збору; докази авансування винагороди арбітражному керуючому в сумі трьох розмірів мінімальної заробітної плати за три місяці виконання повноважень; докази надсилання боржнику копії заяви і доданих до неї документів; копію договору поруки від 31.12.2021; копію додаткової угоди від 11.02.2022 до договору поруки від 31.12.2021; копію вимоги від 20.02.2023 з відміткою боржника про її вручення 21.02.2023.

Дослідивши матеріали заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство, суд визнав їх достатніми для прийняття заяви до розгляду та призначення розгляду заяви у підготовчому засіданні.

Відповідно до ч.1 ст. 35 Кодексу України з процедур банкрутства ухвалою про прийняття заяви про відкриття провадження у справі господарський суд має право вирішити питання про: зобов`язання заявника, боржника та інших осіб надати суду додаткові відомості, необхідні для вирішення питання про відкриття провадження у справі про банкрутство; вжиття заходів для забезпечення вимог кредиторів шляхом заборони власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника та боржнику приймати рішення про ліквідацію, реорганізацію боржника, а також відчужувати основні засоби.

Керуючись ст.ст. 3, 12, 20, 41, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст. 1, 2, 34, 35, 36 Кодексу України з процедур банкрутства, господарський суд

у х в а л и в:

1. Заяву Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валприм про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Компанія Добрий Дядя прийняти до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду в підготовчому судовому засіданні на "11" вересня 2023 р. на 16:00 год.

3. Повідомити учасників справи, що підготовче засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Волинської області за адресою: м. Луцьк, пр-т Волі,54а, в залі суд. засідань № 104.

4. Заборонити власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника та боржнику приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби.

5. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду Пайовому закритому недиверсифікованому венчурному інвестиційному фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валприм подати господарському суду до дати проведення підготовчого засідання:

- докази на підтвердження перерахування позичальнику суми коштів у розмірі 250000000 грн.;

- докази на підтвердження оплати;

- розрахунок заборгованості за позикою;

- розрахунок заборгованості за процентами за користування позикою;

- розрахунок заборгованості за комісією за користування позикою.

6. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду запропонувати Товариству з обмеженою відповідальністю Компанія Добрий Дядя подати господарському суду та заявнику до дати проведення підготовчого засідання відзив на заяву ініціюючого кредитора Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду Комфорт Таун від імені та в інтересах якого діє Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Валпримпро відкриття провадження у справі про банкрутство. До відзиву боржника додаються докази відправлення заявнику копії відзиву (ч. 1 ст. 36 КУзПБ).

7. Відсутність відзиву на заяву про відкриття провадження у справі не перешкоджає провадженню у справі (ч. 4 ст. 36 КУзПБ).

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://vl.arbitr.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Ухвала підписана 28.08.2023.

Суддя І. О. Якушева

Дата ухвалення рішення28.08.2023
Оприлюднено29.08.2023
Номер документу113060055
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —903/842/23

Ухвала від 04.01.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Постанова від 04.01.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 07.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 09.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 06.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 31.10.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 28.09.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 11.09.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 28.08.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

Ухвала від 16.08.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Якушева Інна Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні