Ухвала
від 30.08.2023 по справі 758/8910/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Подільський районний суд міста Києва

Справа № 758/8910/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30 серпня 2023 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі слідчого судді ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , за участю старшої слідчої СВ Подільського УП ГУНП в м.Києві ОСОБА_3 , адвоката ОСОБА_4 в інтересах ТОВ «НАЙКОМ» та ТОВ «ГУДВІН КОМПАНІ», адвоката ОСОБА_5 в інтересах ТОВ «КОЛОС-АГРОТЕХСЕРВІС», розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання старшого слідчого СВ Подільського УП ГУНП в м. Києві ОСОБА_6 , в рамках кримінального провадження № 12023100070001604 від 31.07.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України, про арешт майна,

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий СВ Подільського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_6 , за погодженням з прокурором Подільської окружної прокуратури міста Києва ОСОБА_7 , звернувся до суду з клопотанням про арешт майна.

Клопотання обґрунтовано тим, що слідчими слідчого відділу Подільського УП ГУНП у м.Києві здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №12023100070001604 від 31.07.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України.

31.07.2023 о 12:45, надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що за адресою: Подільський район м. Київ, вулиця Костянтинівська буд. 15-А, на електронну скриньку приймальні депутата, від небайдужих громадян надійшла інформація, що у офісі за вказаною адресою, підпільно працює незаконний «колцентр», який займається збором інформації на користь країни агресора, в офісі особи забарикадувались, в них є зброя та вибухівка просить СОГ, КОРД, та осіб які можуть виламати двері, щоб потратити до офісу. Заявник: ОСОБА_8 ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Досудове розслідування кримінального провадження розпочато на підставі заяви Народного депутата України ОСОБА_8 , про те, що невстановлені особи, перебуваючи за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська 15-А, організували діяльність «ботоферми» куди перераховують грошові кошти отримані від громадян України шляхом обману (шахрайство), та які перераховують на користь держави агресора.

Допитаний в якості свідка 31.07.2023 Народний депутат України ОСОБА_8 повідомив, що він є головою тимчасової слідчої комісії.

В ході діяльності тимчасової слідчої комісії, на електронну адресу приймальні надійшло повідомлення від невідомої особи, про те, що за адресою: АДРЕСА_1 , організували діяльність «ботоферми», куди перераховують грошові кошти отримані від громадян України шляхом обману (шахрайство), та які перераховують на користь держави агресора. Крім того, коли він прибув на 2 поверх приміщення за адресою: АДРЕСА_1 разом з помічником депутата та депутатом ОСОБА_9 там були вибиті двері та звідти вибігали невідомі люди, після чого він зайшов до офісу та в середині виявив печатки з гербом російської федерації. ОСОБА_10 член тимчасової слідчої комісії по боротьбі з «колцентрами». Крім того в приміщенні перебувала велика кількість комп`ютерів приблизно понад 100 шт. також були присутні представники від військомату, оскільки з його інформацією, оскільки в приміщенні були присутні особи, які ухилялися від мобілізації.

Допитаний в якості свідка 31.07.2023 депутат Київської обласної ради ОСОБА_11 повідомив, що до нього звернулися громадяни з інформацією про те, що за адресою: АДРЕСА_1 здійснює діяльність так звана «бото ферма».

Водночас слідством встановлено, що нежитлові приміщення розташовані за адресою: АДРЕСА_1 , відповідно до копії свідоцтва про право власності належить ТОВ «КОЛОС АГРОТЕХСЕРВІС». Крім того відповідно до інформаційної довідки з ЄДР речових прав на нерухоме майно нежитлове приміщення площею 4253,90 кв.м., за адресою: АДРЕСА_1 належить на праві приватної власності ТОВ «КОЛОС АГРОТЕХСЕРВІС» та являється «Центром з реабілітації та релаксації з магазинами та офісами».

Так, з інформації, що надійшла на гарячу лінію 102 від Народного депутата ОСОБА_8 встановлено, що за адресою: АДРЕСА_1 забарикадувалися невстановлені особи, в них є зброя та вибухівка. З викладеного виникли підстави вважати, що за указаною адресою існує реальна загроза життю людей та майну, а відповідно до ч. 3 ст. 233 КПК України даний випадок є невідкладним та таким що надає право слідчому проникнути до вказаного нежитлового приміщення до постановлення ухвали слідчого судді про надання дозволу на проведення обшуку.

З викладених обставин, о 16:38 год., 31.07.2023 слідчий слідчого відділу Подільського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_12 керуючись ч. 3 ст. 233 КПК України, з метою врятування життя людей та майна, проникла до нежитлового приміщення розташованого на другому поверсі за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до протоколу обшуку від 31.07.2023 другого поверху приміщення розташованого в будівлі за адресою: АДРЕСА_1 було виявлено та вилучено майно, повний перелік якого зазначений у протоколі обшуку.

Крім того, 31.07.2023 о 18:24 год. слідчий слідчого відділу Подільського УП ГУНП у м.Києві ОСОБА_13 керуючись ч. 3 ст. 233 КПК України, з метою врятування життя людей та майна, проникла до нежитлового приміщення розташованого на третьому поверсі за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до протоколу обшуку від 31.07.2023 третього поверху приміщення розташованого в будівлі за адресою: АДРЕСА_1 було виявлено та вилучено: тека з документами план схемами, 3 блокноти з записами, книга штатно-посадового обліку особового складу записами, в котрій знаходять аркуші з записами, тека з обліковими записами та інструкціями, тощо, повний перелік майна зазначений у протоколі обшуку.

Слідчим Подільського УП ГУНП в м. Києві 01.08.2023 винесено постанову про визнання вищевказаних вилучених документів та речей речовим доказом.

Крім того, до Подільського районного суду м. Києва скеровано клопотання про надання дозволу на проведення обшуків другого та третього поверхів нежитлових приміщень в буд. АДРЕСА_2 , розташованих за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська.

Метою накладення арешту на вищезазначене майно викликано необхідністю збереження їх як речових доказів для запобігання можливості їх приховування, пошкодження, псування, знищення чи відчуження.

Підставою накладення арешту на вищевказане майно, є наявність достатніх підозр вважати що це майно, є доказом у даному кримінальному провадженні, про що вказує в тому числі постанова про визнання речових доказів.

У судовому засіданні слідча ОСОБА_3 підтримала клопотання та просила його задовольнити.

Адвокат ОСОБА_4 в інтересах ТОВ «НАЙКОМ» та ТОВ «ГУДВІН КОМПАНІ» в судовому засіданні заперечував проти задоволення клопотання про арешт майна. Надав письмові заперечення на клопотання про арешт майна.

Адвокат ОСОБА_5 в інтересах ТОВ «КОЛОС-АГРОТЕХСЕРВІС» у судовому засіданні заперечувала проти задоволення клопотання так як вважає його безпідставним.

Заслухавши думку учасників справи, вивчивши клопотання, дослідивши матеріали, що обґрунтовують клопотання, слідчий суддя дійшов наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст.170КПК України арештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку. Відповідно до вимог цього Кодексу арешт майна може також передбачати заборону для особи, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Згідно із ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Відповідно до ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Постановою старшого слідчого СВ Подільського УП ГУНП у м. Києві капітана поліції ОСОБА_6 від 01.08.2023 вилучене майно 31.07.2023 під час проведення обшуку нежитлового приміщення, розташованого на другому поверсі за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 15-А, а також нежитлового приміщення, розташованого на третьому поверсі за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 15-А, повний перелік якого зазначений у протоколах обшуку від 31.07.2023 визнано речовими доказами у кримінальному провадженні№12023100070001604 від 31.07.2023.

Ухвалою слідчого судді Подільського районного суду м. Києва від 03.08.2023 клопотання слідчого про надання дозволу на проведення обшуку задоволено, надано дозвіл слідчій СВ Подільського УП ГУНП у м. Києві ОСОБА_13 на проведення обшуку нежитлового приміщення розташованого на третьому поверсі за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 15-А, що відповідно до інформаційної довідки з ЄДР речових прав на нерухоме майно належить на праві приватної власності ТОВ «КОЛОС АГРОТЕХСЕРВІС», з метою виявлення та вилучення документів та речей, повний перелік яких вказаний у даній ухвалі слідчого судді.

Ухвалою слідчого судді Подільського районного суду м. Києва від 09.08.2023 клопотання слідчого задоволено, надано дозвіл на проведення обшуку нежитлового приміщення розташованого на другому поверсі за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, 15-А, що відповідно до інформаційної довідки з ЄДР речових прав на нерухоме майно належить на праві приватної власності ТОВ «КОЛОС АГРОТЕХСЕРВІС», з метою виявлення та вилучення документів та речей, повний перелік яких вказаний у даній ухвалі слідчого судді, який був проведений за протоколом обшуку від 31.07.2023-01.08.2023 слідчою СВ Подільського УП ГУНП в місті Києві ОСОБА_14 .

Накладення арешту на майно не є припиненням права власності на нього або позбавленням таких прав. Хоча власник обмежується у реалізації всіх правомочностей права власності, такий захід є тимчасовим. Отже, відповідні обмеження є розумними та співмірними з огляду на завдання кримінального провадження.

Враховуючи зазначене, слідчий суддя погоджується з тим, що слідчим доведена необхідність арешту вилученого майна, а також доведена наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 КПК України, а саме: попередження можливого приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення або відчуження цього майна. У клопотанні слідчого наведено достатньо розумних підозр вважати, що вилучене під час проведення обшуку майно є доказом злочину, що воно підшукане, виготовлено, пристосовано чи використано як засіб чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегло на собі його сліди, тобто відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПКУкраїни, а тому слідчий суддя, відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, з метою збереження речових доказів, вважає за необхідне накласти арешт на зазначене тимчасово вилучене майно.

Враховуючи вищезазначене, керуючись ст. 167 - 168, 170 - 173, 309 КПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання старшого слідчого СВ Подільського УП ГУНП в м. Києві ОСОБА_6 , в рамках кримінального провадження № 12023100070001604 від 31.07.2023, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України, про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучено 31.07.2023 в ході обшуків нежитлових приміщень другого та третього поверхів в буд. АДРЕСА_1 , що відповідно до інформаційної довідки з ЄДР речових прав на нерухоме майно належить на праві приватної власності ТОВ «КОЛОС-АГРОТЕХСЕРВІС», а саме на: 4 блокноти з чорновими написами; системний блок «Lamemax» з написом 0-104 та 030188; системний блок чорного кольору з написом F-0/11; системний блок чорного кольору з написом G-061; системний блок чорного кольору з написом G-103; системний блок чорного кольору з написом G-110; системний блок чорного кольору з написом G-150; Системний блок чорного кольору з написом G-060; системний блок чорного кольору з написом G-133; системний блок чорного кольору з написом G-069; системний блок чорного кольору з написом G-054; системний блок чорного кольору з написом G-061; системний блок чорного кольору з написом G-114; системний блок чорного кольору з написом Е-0321; системний блок чорного кольору з написом О-0111; системний блок чорного кольору з написом G-108; системний блок чорного кольору з написом О-020; системний блок чорного кольору з написом G-156; системний блок чорного кольору з написом О-051; системний блок чорного кольору з написом G-129; системний блок чорного кольору з написом О-052; системний блок чорного кольору з написом G-109; системний блок чорного кольору з написом О-018; системний блок чорного кольору з написом G-111; системний блок чорного кольору з написом G-128; системний блок чорного кольору з написом G-107; системний блок чорного кольору з написом G-126; системний блок чорного кольору з написом О-121; системний блок чорного кольору з написом G-001247; системний блок чорного кольору з написом G-078; системний блок чорного кольору з написом G-157; системний блок чорного кольору з написом G-129; системний блок чорного кольору з написом G-092; Системний блок чорного кольору з написом 0067; системний блок чорного кольору з написом G-067; системний блок чорного кольору з написом 0016; системний блок чорного кольору з написом 0095; системний блок чорного кольору з написом 0071; системний блок чорного кольору з написом G-102; системний блок чорного кольору з написом І-0047; системний блок чорного кольору з написом 15-8400; системний блок чорного кольору з написом О-019; системний блок чорного кольору з написом О-062; системний блок чорного кольору з написом 0-044; системний блок чорного кольору з написом 0-035; системний блок чорного кольору з написом 1-0037; системний блок чорного кольору з написом 0025; системний блок чорного кольору з написом 0101; системний блок чорного кольору з написом 0-046; системний блок чорного кольору з написом 0-0026; системний блок чорного кольору з написом G-151; системний блок чорного кольору з написом 150; системний блок чорного кольору з написом 0-009; системний блок чорного кольору з написом О-117; системний блок чорного кольору з написом Е-065; системний блок чорного кольору з написом 00-085; системний блок чорного кольору з написом 0112; системний блок чорного кольору з написом РС-1448; системний блок чорного кольору з написом G0107; системний блок чорного кольору з написом О026; системний блок чорного кольору з написом 659; системний блок чорного кольору з написом G100; системний блок чорного кольору з написом 0030; системний блок чорного кольору з написом G098; системний блок чорного кольору з написом 1388; системний блок чорного кольору з написом 0091; системний блок чорного кольору з написом 0-084; системний блок чорного кольору з написом 0-079; системний блок чорного кольору з написом G139; системний блок чорного кольору з написом G093; системний блок чорного кольору з написом G084; системний блок чорного кольору з написом NA89600; системний блок чорного кольору з написом G105; системний блок чорного кольору з написом NI0011; системний блок чорного кольору з написом N0138; системний блок чорного кольору з написом G158; системний блок чорного кольору з написом G056; системний блок чорного кольору з написом G089; системний блок чорного кольору з написом F0129; системний блок чорного кольору з написом O-039; системний блок чорного кольору з написом O-040; системний блок чорного кольору з написом G055; системний блок чорного кольору з написом 0042; системний блок чорного кольору з написом O-056; системний блок чорного кольору з написом G-080; системний блок чорного кольору з написом G-106; системний блок чорного кольору з написом G-022; системний блок чорного кольору з написом G-107; системний блок чорного кольору з написом G-146; системний блок чорного кольору з написом G-094; системний блок чорного кольору з написом G-083; системний блок чорного кольору з написом 2300; системний блок чорного кольору з написом G-0720; системний блок чорного кольору з написом G-130; системний блок чорного кольору з написом G-116; системний блок чорного кольору з написом «ТИХИЙ»; системний блок чорного кольору з написом G-146; системний блок чорного кольору з написом G-145; системний блок чорного кольору з написом G-147; системний блок чорного кольору з написом G-070; системний блок чорного кольору з написом G-095; системний блок чорного кольору з написом 892, 941; системний блок чорного кольору з написом G057; системний блок чорного кольору з написом G-086; системний блок чорного кольору з написом G-087; системний блок чорного кольору з написом 134130, РС548684; системний блок чорного кольору з написом 3470; системний блок чорного кольору з написом «Marcelo cralola»; системний блок чорного кольору з написом WZ202; системний блок чорного кольору з написом G-085; системний блок чорного кольору з написом О-087; Системний блок чорного кольору з написом G-053; системний блок чорного кольору з написом G-130 Системний блок чорного кольору з написом G-081; системний блок чорного кольору з написом «mysic ret»; системний блок чорного кольору з написом G-071; системний блок чорного кольору з написом G-096; системний блок чорного кольору з написом G-101; системний блок чорного кольору з написом G-0405; системний блок чорного кольору з написом G-0451; системний блок чорного кольору з написом Е-0351; системний блок чорного кольору з написом О-061; системний блок чорного кольору з написом G-080; системний блок чорного кольору з написом О-32; системний блок чорного кольору з написом G-111; системний блок чорного кольору з написом і-0027; системний блок чорного кольору з написом О-001; системний блок чорного кольору з написом А-0118; клавіатури для ПК у кількості 123шт.; навушники з гарнітурою у кількості 104 шт.; монітори до ПК у кількості 134 шт.; засоби керування «МИШ» у кількості 110 шт.; дроти для ПК у кількості 159 шт.; жорсткі диски у кількості 53 шт.; маршрутизатори TPLINK у кількості 4 шт.; світч серія СН92GMW52ZM на 24 порти; мобільний телефон «Redmi» чорного кольору модель «mi903c3eg»; мобільний телефон «Redmi» синього кольору; мобільний телефон «Redmi» синього кольору модель «mi903c3eg»; мобільний телефон «Meizu»; мобільний телефон «ZTE» чорного кольору; мобільний телефон «Meizu» чорного кольору; печатка з написом «ОАО ГАЗПРОМ»; печатка з зображенням гербу рф та написом «ЦЕНТРАЛЬНЫЙ БАНК РОСИЙСЬКОЙ ФЕДЕРАЦИИ»; печатка з написом «ГАЗПРОМ»; печатка з написом «МОСКОВСКАЯ БИРЖА ММВБ-РТС»; печатка з зображенням гербу рф та написом «ФЕДЕРАЛЬНАЯ СЛУЖБА ПО ФИНАНСОВОМУ МОНИТОРИНГУ»; платіжні доручення та квитанції; мобільний телефон «ZTE» синього кольору; мобільний телефон «Redmi» чорного кольору imei: НОМЕР_1 ; мобільний телефон «iPhone 13 Pro max» світлоголубого кольору imei: НОМЕР_2 ; мобільний телефон «Redmi» модель «23021RAA2Y»; картка «монобанк» НОМЕР_3 ; договори про нерозголошення конфіденційної інформації у кількості 123 шт.; ноутбук «Lenovo» сірого кольору модель «name81 ut mo PF9XB0401171» з зарядним пристроєм; тека з документами план схемами, 3 блокноти з записами, книга штатно-посадового обліку особового складу записами, в котрій знаходять аркуші з записами, тека з обліковими записами та інструкціями; коробку з-під sim карти «Lifecell», в кількості 19 штук, 1 sim карта «Lifecell», 1 коробка з-під sim карти «Vodafonе»; мобільний телефон марки «Nokia» чорного кольору з кнопками, мобільний телефон марки «МІ» золотого кольору з пошкодженим екраном, мобільний телефон марки «Redmi» чорного кольору, мобільний телефон марки «Samsung» чорного кольору, мобільний телефон марки «Redmi» червоного кольору, з розбитим корпусом, мобільний телефон марки «Meizu» золотого кольору, мобільний телефон марки «Redmi» синьо-блакитного кольору, мобільний телефон марки «Meizu» чорного кольору, мобільний телефон марки «Redmi» червоно-чорного кольору, мобільний телефон марки «ZTE» блакитного кольору, мобільний телефон марки «Redmi» синього кольору з пошкодженим екраном , мобільний телефон марки «Meizu» синього кольору, мобільний телефон марки «Redmi» синього кольору, мобільний телефон марки «Gigaset» бронзового кольору, мобільний телефон марки «ZTE» чорного кольору, мобільний телефон марки «Meizu» золотого кольору, мобільний телефон марки «Redmi» чорного кольору, мобільний телефон марки «Gigaset» сірого кольору з пошкодженим екраном, мобільний телефон марки «Meizu» чорного кольору, мобільний телефон марки «Redmi» чорного кольору, sim карти «Vodafonе» в кількісті 13 шт., жорсткі диски в кількості 17 шт., ключі в кількості 25 шт.; клавіатура марки «Logitech» в кількості 66 штук, клавіатура марки «A4Tech» в кількості 3 шт., клавіатура марки «Loogi» в кількості 1 шт., клавіатура марки «RZTK» в кількості 1 шт., клавіатура марки «Canyon», клавіатура марки «Logitech» в кількості 4 шт.; стаціонарний переносний телефон марки «Panasonic», гарнітури в кількості 59шт.; апарат для перерахунку грошових коштів кількості 1 шт.; перехідники для флешок 6 штук; системні блоки марки «Logik» в кількості 21 шт., системні блоки марки «Power TbinkCentre» в кількості 4 шт., системні блоки марки «Galleks» в кількості 22 шт. системні блоки марки «Dell» 15 шт системні блоки марки «HP» в кількості 28 шт. системні блоки марки «Fujitsu» в кількості 1 шт., системні блоки марки «Frime» в кількості 1 шт., системні блоки марки «Freme» в кількості 2 шт.; Монітор марки «Loc» в кількості 8 шт., монітор марки «Philips» в кількості 4 шт., монітор марки «Acell» в кількості 10 шт., монітор марки «Dell» в кількості 13 шт., монітор марки «Samsung» в кількості 13 шт., монітор марки «BenQ» в кількості 2 шт., монітор марки «Lenovo» в кількості 2 шт., монітор марки «HP» в кількості 32 шт., монітор марки «LG» 3 шт., монітор марки «Meizu» 1 шт., монітор марки «NKS» в кількості 12 шт.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її проголошення безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_15

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення30.08.2023
Оприлюднено01.05.2024
Номер документу113202757
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —758/8910/23

Ухвала від 09.10.2023

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Кагановська Тетяна Володимирівна

Ухвала від 30.08.2023

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

Ухвала від 30.08.2023

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Петров Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні